comfuzio Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Neo server pack! Ekana update ta links sto site mou! Kalhtera osoi to exoume apo thn palia version na kanoume update sthn nea akolouthontas tis eswklistes odigies Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zzznow Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 pros enhmerwsh tou koinou k eidika se osous paizoun ston official h NCSoft, arxise k poulaei ta ay8entika C4 SERVER FILES. ap oso fhmologeitai, sthn timh twn 8k $. to sygekrimeno post den einai diafhmish alla perisotero kra3imo pros thn NCSoft. osoi paizoun ston official k ta skane, eite sthn NC eite sto na agorazoun adenas (to legomeno ebay) 8a katalavoun k 8a 3enerwsoun k aytoi me th seira tous, opws egw k alloi filoi otan to ma8ame Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Exeis kapoio link pou na ta leei auta pou les h einai Radio Arvila? Tha me endiefere pantws na brw ta server files apo ton "theio" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zzznow Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 an psa3eis sta diafora forums twn private servers mesw tou hopzone 8a vreis. an 8ymamai kala, enas apo tous servers legotane L2World alla den eimai 100% sigouros. elpiza na einai radio arvyla alla den einai. to kalytero zwntano paradeigma einai o BnB pou 3afnika egine full C4 me original server files. oso gia link pou zhtas, twra eimai sth douleia. molis paw spiti, 8a psa3w to history kai ta favorites. elpizw na vrw kati ap ayta. kai kati akoma pou egw to 8ewrw apodei3h. exw kanei 2 fores post sta forum tou official. KAI tis 2 fores to svhsane sto 2lepto. an den htan alh8eia, perimena na to diapseysoun alla to na to svhsoun na MHN to ma8ei to eyry koino, emena mou leei oti etsi einai. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Ok, Thanks pantws. Oso gia to bnb den eimai kai toso sure oti einai ta server files auta pou ton kanane etsi grhgoro alla kati allo. Enas theos kserei ti. Isws nai ontws na einai c4 official pou duskolo to kobw giati eixa steilei kai mail sthn NCC apo eteria me upografes ktlp ktlp kai mou eipan oti den dinoun ta server file tous me kanena kostos! Pane bebaia kai 8mhnes apo tote... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrFreeman Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Nαι, έχω διαβάσει κι εγώ πως "διέρρευσαν" τα original server files του C4. Από ποιον και με ποιο τρόπο άγνωστο... Αν ξαναβρώ το link θα το ποστάρω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ffseriespower Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 παιδια ζηταω την βοηθεια σας. εχω το lineage 2 c3 και c4 και θελω να παιζω στον server l2revenge εγκαθηστω το c3 μετα εγκαθηστω και το c4 καταβαζω το l2revenge patch απο εδω βαζω τα δυο αρχεια που εχει μεσα στον φακελο που εγκατεστισα το lineage 2 και παταω να γινει update γινετε και παντα μα παντα μου βγαζει αυτο το προβλημα και restart εχω κανει και τα εχω εγκαταστησει ολα απο την αρχη αλλα τιποτα!! καμια ιδεα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Nomizw oti prepei na baleis mono to c4 client kai oxi prwta c3 kai meta c4. Kane ena full install se clean dir kai pes mas an luthike to problem sou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ffseriespower Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 το εκανα και παλι δεν δουλεψε μου βγαζει αυτο το προβλημα καμια αλλη ιδεα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mohic4n Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δοκιμασε να το κανεις install σε ενα αρχικο dir στο σκληρο σου, δλδ: c:\Program Files\Lineage 2 και οχι c:\Program Files\Games\Lineage 2 Εχω γλυτωσει ακυρα errors και εγω απο αυτη την αλλαγη. Ενα αλλο ειναι να κανεις install το game κανονικα, να το κανεις update απο τον official και μετα να τρεξεις το patch του L2revenge. Παντως εγω, με το που εβαλα τον C4 client και εγκατεστησα το patch tou Revenge δε μου εβγαλε κανενα προβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Tha sou elega na mpeis se allon server kallitera.... O server einai C3 me C4 Textures? an nai tote thelei mono to c3 client kai to patch tou server. Allios allon server Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ffseriespower Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 νομιζω οτι εχω βρει την λυση! μπορει καποιος να μου δωσει το ακριβες link για το τελευταιο directx;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Εδώ θα το βρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Meraklis56 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 βασικά και στην σελίδα της microsoft θα έβρισκε το directx 9 μιας και αυτη βγάζει το directx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ffseriespower Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 κατι πιο συγκεκριμενο βρε παιδια γιατι στο site της microsoft κατι για end-user και τετοια ειδα και μπερδευτικα!! καποιος αν μπορει ας ποσταρει το ακριβες link του τελευταιου directx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα