Προς το περιεχόμενο

Official Lineage 2 Topic

irmaiden

Προτεινόμενες αναρτήσεις

και γω καινουργιος ειμαι στο game,εχω δει οτι εχει μερικα προβληματα στην σταθεροτητα του κανα κρασαρισμα και τετοια

εχει κανεις αναλογη εμπειρια?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ston official den nomizo na exei tetoia.

Tora se private servers px l2extreme.com pou ta exoune kanei mantara me ta id's ontos uparxoun astathies. Apla ta bugs einai polu duskolo na ta ekmetaleutis. sunithos se kanei kick to game an kaneis kati pou den einai sosto(L2j server). Genika omos mh zeite me authn thn elpida dld na breite bug gia na kanete opla sto +16ktlp. Pano apo ola einai ena game pou prepei na pernas kala paizontas me parea.

Ξερεις κανεις (σιγα μη δε ξερει δηλαδη ολοι τα ξερουν εκτος απο εμενα)...πως μπορουμε να πειραξουμε τον παικτη μας...πως να το πω για να μη σβησουν το ποστ...να κανουμε overclocking στο χαρακτηρα μας...κανα κολπακι...

Εχω ενα Νανο 30 lvl Scavenger

Opos exw pei kai alla post se auto to thread sto l2 den uparxoun cheats kai passwords ktlp ktlp. To mono pou mporeis na kaneis einai na ksereis kala apo java na pareis ton source code to l2j(an paizeis se l2J) na to liwseis gia na breis ti bugs uparxoun kai na ta dokimaseis.

Allios mpes se kanan sovaro server kai oxi bnb pou na einai me pio megala rates gia na anaibeis pio grhgora ;)

Δεν νομιζω οτι ειναι αναγκη να παρεμβεις στο πηγαιο κωδικα του παιχνιδιου για να το πειραξεις.

Ουτε να χρειαζετε να "πειραξεις" τον server αυτα δε "γινονται"

Απλα αν ψαξει κανεις στο Internet καταλαβαινει οτι παιζουν διαφορα κολπα με το παιχνιδι.

Dokimaseta...den prokeite na kanoun kati...mhn nomizeis oti an uphrxe kati pou douleve otan bghke oti tha uparxei kai tora sto c5. Epidi ta exo perasei kai egw auta sto leo 100% oti den paizei na paizoun. tora an exeis time to waste den mporo na se apotrepso :P episis ena "cheat" na to po? den to leo "bug" tha to pw mporei na paizei ston server "A" alla ston "B" kai "C" den tha kanei.

το μόνο "cheat" είναι τα bots.δεν νομίζω να θέλεις κάτι παραπάνω...στήσε ένα botaki στον server που παίζεις και άστο να xparei όλη μέρα,κάθε μέρα.

απλά σου λέω μόνο ότι δεν έχει την ίδια απόλαυση όσο θα είχε άμα το πήγαινες μόνος σου...it's your choice

Παίδες έχω μεγάλο πρόβλημα. Εδώ και καιρό, με το ίδιο setup πάντα, παίζω στον dragon. Ξαφνικά, μια μέρα, κράσαρε. Έ, από τότε μούχει κάνει τα 3->2 καθώς crasharei σε ανύπoπτο χρόνο...

Δοκίμασα format, install, reinstall, εξορκισμό...τίποτα! Καμμιά ιδέα;

Παίδες έχω μεγάλο πρόβλημα με το L2...Ήδη πέζω ένα χρόνο σε ένα Server ονόματι Inifinity (dragon-network)...Όλα καλά όλα ωραία μια μέρα ξαφνικά αρχίζει να κρασαρει ΣΥΝΕΧΕΙΑ ασταμάτητα... δηλαδή καθε φορά που έκανα Log in με πεταγε συνέχεια....(ειτε για εγραφε Critical error Ειτε τιποτα)....Λεω θα κανω Uninstall Και μετά install....Το κάνω λοιπόν και πάλι τα ίδια....Με πέταγε είτε όταν έκανα log in είτε σε ανυπωψίαστο χρόνο....Ε λοιπόν έκανα format και ξανά Install....Πάλι μα πάλι τα ίδια πράγματα....Κάποιος να με βοηθήσει σας παρακαλώ

(ΤΟσο καιρο ολα ηταν ρολοι...)

episis elpizw na min exeis msn 7.0 . An to exeis tote uninstall it giati to msn sou kanei to problima.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...