Προς το περιεχόμενο

Official Lineage 2 Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Gia sas tha ithela na mou pite pos mporo na ftiaxo ena LINEAGE II prive server se windows XP?

Tha sas imoun evgnomon an mporousate na mou dosete arketes plirofories kai links gia to arxia pou tha xriasto.

Doste mou mia apantisi edo ala tha sas parakalousa na mou ti stilete kai me ena e-Mail ([email protected])

SAS EFXARISTO.

Δημοσ.
Mη βάλεις στοίχημα μόνο..είναι κρίμα να το χάσεις...

Lol εχεις αποδειξεις?Γιατι αν εχεις θα χαιρομουνα να τις εβλεπα και να fullara με recs να μην χρειαζομασταν lucky charms(τσαμπα τα βαλανε δλδ?) ρε αδερφε κλπ.

Δημοσ.

Στον σέρβερ που παίζω όσα clan members πέθαιναν και είχαν full recs,δεν έχαναν ούτε HP ούτε items τους έπεφταν.

Αν ήταν μόνο για "aisthitikous logous" γιατί κάνουν shop και ζητάνε recs?

Δημοσ.
Στον σέρβερ που παίζω όσα clan members πέθαιναν και είχαν full recs,δεν έχαναν ούτε HP ούτε items τους έπεφταν.

Αν ήταν μόνο για "aisthitikous logous" γιατί κάνουν shop και ζητάνε recs?

ΘΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ PRIVATE SERVER?

Χχαχαχαχαχαχ!Ελεος δηλαδη τι να πω τωρα?Δεν αξιζει-τι ανεφερα τα Lucky charms αφου μαλλον δεν εχεις ιδεα τι ειναι

Συγνωμη για τα caps αλλα νομιζα οτι μιλαγαμε σοβαρα ...

Mallon paizeis se server pou den einai l2 alla kati pou moiazei me auto.

Τα ειπε ολα .... Οι private απλα μοιαζουν στο L2.

Δημοσ.
Mα προφανώς μιλάω για "private".

Συγνώμη, αλλά δεν πληρώνω για να είμαι θύμα.

σορρυ αλλά αυτό που είπες ήταν χειρότερο απο το άλλο...

μόνο και ΜΟΝΟ στον official βλέπεις το πραγματικό lineage με ότι συνεπάγετε...

επίσης επειδή θα μου πεις για τα bots και το e-bay έχω να σου πω ότι αυτά δεν αρκούν για να κάνει τον l2 player θύμα,μιας και σε κανέναν private server δεν βλέπεις ούτε το 10% του game και σε κανέναν private server δεν ξέρεις αν αύριο ή μεθαύριο ο char σου δεν θα υπάρχει ή θα έχουν βρει κάποιο καινούργιο exploit και θα βλέπεις να πέφτεις monohitos.

οπότε αν σου αρέσει το game μόνο official μπορείς να το απολαύσεις 100% και όχι να παίζεις στους private servers που οι gms εκεί κάνουν το game στα γούστα τους(καλή ώρα το recommend)

Δημοσ.
Mα προφανώς μιλάω για "private".

Συγνώμη, αλλά δεν πληρώνω για να είμαι θύμα.

Προφανως δεν εχεις ιδεα τι γινεται στους official servers...

Δεν διαφωνώ,και δεν έχω παίξει ποτέ στον official(και ούτε πρόκειται)

Τοτε πραγματικα δεν εχεις παιξει Lineage2 ποτε και ουτε προκειται...

Δημοσ.

Loipon ekana enan guide gia to pos mporeis na kaneis enan C5 L2J server.

To exo sthn signature mou.

Den einai teleia h morfh tou alla an diabasete kai ta prota tha katalabete ti thelei.

Tha to teleiopoihsw omos to suntomotero dunaton.

Den einai 100% C5 mias pou ta npc's ton C5 areas den einai akomh ekei alla suntoma ola tha mpoune kai tha sas pw.

Prin arxisete me Official ktlp NAI den einai san to official tpt den einai san ton official ALLA apo to olotela kalh kai h panagiotena ;)

Kalh tuxh me osous tha asxolithoun

Δημοσ.

Έχω το εξής πρόβλημα, κατέβασα από torrent το παιχνίδι και όταν πάω να το κάνω εγκατάσταση τρέχει μέχρι λίγο πριν την μέση και μετά μου ζητάει το cd 0

η έναν φάκελο με το path. Για την ακρίβεια λέει setup could not find a file on the specified path or disk.

Μήπως ξέρετε τι δεν έχω κάνει σωστά η τι ακριβώς λείπει???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...