Προς το περιεχόμενο

Official Lineage 2 Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, puelito είπε

Δεν θα xparw κανονικα. Ούτε καν. Στο αυτοματο θα πάει ολο το θεμα. 

Στον offical ημουν για πανω απο 5 χρονια. θα γουσταρουμε τρελά να παιζουμε για παρτη μας μερικα φιλαρακια. Αυτο.

Δε νομίζω ότι το grinding έχει πολύ φάση. Ίσως να σας βόλευε να το πάτε με rates στον θεό και με το που σκοτώσετε το πρώτο mob να φουλάρετε xp, skills και armor.

Αλλιώς θα ναι αηδία να παίζετε μονοι σας και να φαρμάρετε. Επίσης σκεφτείτε κάποιο άλλο παιχνίδι, πχ destiny 2.

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 25/10/2020 στις 5:21 ΜΜ, kostasgpa είπε

Δε νομίζω ότι το grinding έχει πολύ φάση. Ίσως να σας βόλευε να το πάτε με rates στον θεό και με το που σκοτώσετε το πρώτο mob να φουλάρετε xp, skills και armor.

Αλλιώς θα ναι αηδία να παίζετε μονοι σας και να φαρμάρετε. Επίσης σκεφτείτε κάποιο άλλο παιχνίδι, πχ destiny 2.

Ξεφύγαμε από το θέμα, τα rates είναι αποφασισμένα ήδη. Εμείς την γνώση να ανοίξουμε σέρβερ δεν έχουμε, εκεί είναι το πρόβλημα.

Τα αρχεία τα βρήκα, την όλη διαδικασία όμως δεν την γνωρίζω.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, puelito είπε

Ξεφύγαμε από το θέμα, τα rates είναι αποφασισμένα ήδη. Εμείς την γνώση να ανοίξουμε σέρβερ δεν έχουμε, εκεί είναι το πρόβλημα.

Τα αρχεία τα βρήκα, την όλη διαδικασία όμως δεν την γνωρίζω.

Αν είναι σε vps/rented root server είναι easy peasy lemon squishy 
Αν είναι να γίνει στο pc κάποιου από εσάς, πάλι γίνεται αλλά θέλει πολλά βήματα και διαδικασία κάθε φορά που χάνει ο Host την public ip

Δημοσ.
10 ώρες πριν, comfuzio είπε

Αν είναι σε vps/rented root server είναι easy peasy lemon squishy 
Αν είναι να γίνει στο pc κάποιου από εσάς, πάλι γίνεται αλλά θέλει πολλά βήματα και διαδικασία κάθε φορά που χάνει ο Host την public ip

Ναι σκοπεύω να νοικιάσω σέρβερ.

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, puelito είπε

Ναι σκοπεύω να νοικιάσω σέρβερ.

Είχα γράψει 2 guides για το πως κάνεις server σε centos 7 εδώ και για το high five αλλά και για του mobius.
Προσωπικά προτιμώ του mobius από L2JServer αλλά τα καλά τα packs τα έχει πίσω από paywall.
Γενικά όλα τα καλά server packs είναι πίσω από paywall από τα δωρεάν μην περιμένετε και πολλά ή αν βάλει πράγματα θα είναι μετά από πολλούς μήνες που τα έχουν οι paid

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στις 3/11/2020 στις 11:12 ΠΜ, comfuzio είπε

Είχα γράψει 2 guides για το πως κάνεις server σε centos 7 εδώ και για το high five αλλά και για του mobius.
Προσωπικά προτιμώ του mobius από L2JServer αλλά τα καλά τα packs τα έχει πίσω από paywall.
Γενικά όλα τα καλά server packs είναι πίσω από paywall από τα δωρεάν μην περιμένετε και πολλά ή αν βάλει πράγματα θα είναι μετά από πολλούς μήνες που τα έχουν οι paid

Ξερεις που μπορω να τα βρω και ποσο κοστιζουν ?

Επεξ/σία από puelito
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα και απο μένα. Να ρωτήσω έχει σταματήσει κανείς στον ευρωπαϊκό official ή ενδιαφέρεται να πουλήσει τα πράγματά του? Ή έστω και αν πάιζει ακόμα και ενδιαφέρεται να πουλήσει γενικώς... Σκέφτομαι να ξεκινήσω και πάλι, αλλά αν δεν έχω items, δεν μπαίνω καν στην διαδικασία.

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ξεκίνησα να παίζω σε έναν χ25 high five χθες, επειδή είμαι χρόνια στον retail το έχω ψιλοξεχάσει το pre-GoD game(αρνούμαι να παίξω αυτήν την αηδία που λένε classic), θέλω να φτιάξω έναν Titan για να τον έχω σαν pve/raid machine, όχι pvp, όχι olys, όχι sieges, απλά και μόνο να ανεβάζω τα άλλα chars μου ή μιας που έχει και autofarm ο Server αυτός, να τον αφήσω κάπου να φαρμάρει adena.

Θυμάται κανείς πιο είναι το top setup για αυτόν τον σκοπό;

Για αρχή τι dyes;
armor & weapon SA; (καλά weapon ότι πιο καλό βρω με όσο πιο πολύ + αλλά το SA; )
Subclass Certification skills;

Να πω ότι δεν έπαιζα ποτέ titan και δεν ξέρω τι skills χρειάζεται,
φαντάζομαι ότι θα θέλει +STR αλλά -τι; 
Αν ρίξω CON θα έχει λίγο HP και όταν τραβάει από dmg raids θα είναι δίβολος.
Αν ρίξω DEX θα χάσει λογικά speed/atk speed (ή τι άλλο ήταν σε αυτό το update)

Για armor έλεγα για heavy ότι μπορώ να πάρω με adena, απλά στον retail αν θες pve πας σε light, μήπως αυτό το setup παίζει και σε high five;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, comfuzio είπε

Ξεκίνησα να παίζω σε έναν χ25 high five χθες, επειδή είμαι χρόνια στον retail το έχω ψιλοξεχάσει το pre-GoD game(αρνούμαι να παίξω αυτήν την αηδία που λένε classic), θέλω να φτιάξω έναν Titan για να τον έχω σαν pve/raid machine, όχι pvp, όχι olys, όχι sieges, απλά και μόνο να ανεβάζω τα άλλα chars μου ή μιας που έχει και autofarm ο Server αυτός, να τον αφήσω κάπου να φαρμάρει adena.

Θυμάται κανείς πιο είναι το top setup για αυτόν τον σκοπό;

Για αρχή τι dyes;
armor & weapon SA; (καλά weapon ότι πιο καλό βρω με όσο πιο πολύ + αλλά το SA; )
Subclass Certification skills;

Να πω ότι δεν έπαιζα ποτέ titan και δεν ξέρω τι skills χρειάζεται,
φαντάζομαι ότι θα θέλει +STR αλλά -τι; 
Αν ρίξω CON θα έχει λίγο HP και όταν τραβάει από dmg raids θα είναι δίβολος.
Αν ρίξω DEX θα χάσει λογικά speed/atk speed (ή τι άλλο ήταν σε αυτό το update)

Για armor έλεγα για heavy ότι μπορώ να πάρω με adena, απλά στον retail αν θες pve πας σε light, μήπως αυτό το setup παίζει και σε high five;

Καλησπέρα,
δεν μας λες αν ενδιαφέρεσαι για end-game ή απλά θες να μάθεις πως να ξεκινήσεις.

Σε Hi5 mid/high rate servers σαν αυτόν που αναφέρεις, το κλασσικό "end game" titan gear είναι το combo vesper slasher & vesper noble heavy.
Προφανώς ανάλογα το πόσο παλιός είναι ο server μπορεί να υπάρχουν και top s84 parts (elegia heavy, lava saw, RB jewels, κτλ).

Επεξ/σία από Kapws
  • Like 1
Δημοσ.

Πάντα για end game, χ25 δεν παίρνει ώρα να πάει κανείς 85. 
Τώρα είναι 77 αλλά είμαι σε cata για να ανεβάσω τον άλλο char (DB)
άνοιξε χθες ο Server οπότε δεν υπάρχει και πολύ gear στην αγορά, τώρα για το slasher είναι το Q στο DV με τα 7 raids οπότε όπλο θα βρω(φαρμάρω Seal Stones για ΑΑ τώρα), θα βρω και τον Crystal για το SA, αλλά τι να το πάω Health ή Focus;

Αυτό που μπορώ να πάρω τώρα για αρχή είναι Dyes απλά δεν ξέρω ποια πάνε σε Titan για PVE καθαρά

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ το έχω ελλατώσει πάρα πολύ σε σχέση με το παρελθόν αλλά μετά το Live το μόνο που μπορώ να ανεχθώ είναι τα pre-god σε private.
Δοκίμασα να παίξω classic αλλά το σταμάτησα πριν καν κάνω το 1o class change, τέρμα στα afk bots με τον επίσημο τρόπο που έχει μπει στο game και αν δεν είσαι κανά range dd δεν υπάρχει περίπτωση να πάρεις kills στα mobs για τα quests.
Μετά έχουν selfbuffs πράγμα ναι μεν βολικό αλλά βγάζει εκτός τα support classes και το να βρεις πάρτυ γενικότερα.
Το δε essence ή aden ακόμα χειρότερο με skills που θέλουν adena για να τα μάθεις έλεος δλδ και δεν είναι και εύκολο το adena farm ενώ gear C grade + δεν παίζει να πάρεις από drop (3 chars επί 1 μήνα 0 drops) και το "random craft" είναι δύσκολο να μαζέψεις crafting points, βγάζει άκυρα για craft και μόνο 25% πιθανότητα να πάρεις αυτό που θες! 
Τα chars μου είναι κοντά στο 70 και είμαι με κάτι C grade που έδινε ένα Login 30min event και αυτό το πέτυχα προς το τέλος του και ίσα που πρόλαβα να πάρω τις armor αλλιώς ακόμα με τα starter θα ήμουν!
Έκανα και έναν overlord για να μου δίνει buffs αλλά τα buffs δεν είναι ally/clan/party αλλά μόνο self, δεν ξέρω αν σε πιο μεγάλα level έχει νόημα το party και δίνουνε τα buffs σε άλλα chars αλλά έτσι όπως είναι δεν με κράτησε ούτε αυτό.

Οπότε prive και πάλι prive, το πρόβλημα με τα prive είναι δεν μπορώ να βρω έναν που να είναι σε ισοροπία.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, comfuzio είπε

Οπότε prive και πάλι prive, το πρόβλημα με τα prive είναι δεν μπορώ να βρω έναν που να είναι σε ισοροπία.

l2 reborn

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...