Προς το περιεχόμενο

Official Lineage 2 Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, χρειαζομαι βοηθεια οποιος μπορει. εχω να παιξω χρονια l2 κ θελω να μπω στον The Game τν Interlude κ δεν μπορω. δεν ξερω τι παπαρια εκανα αλλα δεν μπορω να εγκαταστησω το client κ μετα να διαγραψω τον φακελο system κ να βαλω το patch του The Game. θα σας τα πω αναλυτικα λιγο, σορρυ αν πριξω αλλα help.
 Μολις το  κανω setup μ βγαζει το παραθυρακι για το l2 κ μου λεει " Lineage II: Interlude requires Microsoft DirectX 9.0c or Higher to run properly.
Please verify that DireactX 0.0 is installed before running the game. και μου λεει να παω στην σελιδα της microsoft κ να το κατεβασω. εντομεταξυ εγω εχω τα 10, κατεβασα το 9 τιποτα. αρα δεν ειναι αυτο το προβλημα. παμε παρακατω. παει να κανει launch ξανα ανοιγει το μπλε παραθυρακι με το σταρτ κ μ βγαζει "The connection to the update server has been terminaed. κ μολις παταω οκ βγαινει κατευθειαν κ αν δεν πατησω οκ κ πατησω το START στο παραθυρακι δεν κανει καμια εγκατασταση κ απλα με πεταει. δεν ξερω τι να κανω, εχω δοκιμασει τα παντα! πειτε ρε παιδια να περναμε λιγο ωραια τον χρονο μας οταν ειμστε σπιτι. ευχαριστω για τον χρονο σας! p.s το καλοκαιρι κατεβασα τον official ετσι για πλακα, μπηκα δεν μαρεσε κ νομιζω διεγραψα τα παντα! αλλα τα επεγκατεστησα ολα κ τα ξανα εβαλα οποτε δεν ειναι αυτο το θεμα. μεχρι κ τα windows εκανα RR! σας αφηνω kατω καποιες φωτο.

l1.jpg

l2.jpg

l3.jpg

Δημοσ.

παιδια παρατηρησα κ κατι αλλο. μπηκα κ απο τον υπολογιστη της δουλειας κατεβασα το client ολα καλα το εγκατεστησα κ μολις πηγα να διαγραψω το systeym για να βαλω το αλλο του the game δεν διαγραφοταν. αυτο γιατι γινετε? p.s γινετε κ στο δικο μ pc δεν εχω ανοιχτο πουθενα κανενα αλλο system κ rr κανω μπας κ ειναι κατι ανοιχτο κ δεν διαγραφετε παλι κ απαντηστε σας παρακαλω μπας και παιξω λιγο l2.

Δημοσ.

Ζητάτε υποστήριξη σε λάθος μέρος, αυτά πρέπει να σας τα πει αυτός που έχει κάνει τον server για το τι και πως θέλει για να μπει κανείς μέσα να παίξει.
Το άλλο που είδα είναι ότι πας να τρέξεις τον official updater, αυτός έχει κλείσει εδώ και χρόνια οπότε λογικό το error που σου βγάζει, το direct-x 9.0c είναι εύκολο να το φτιάξεις, ένα game να κάνεις Install από το steam θα σου περάσει ότι λείπει. Γενικά σε windows vista/7/8/8.1/10 βάζεις εσύ σαν χρήστης το dx9 και συνυπάρχει παράλληλα με το dx της κάθε έκδοσης των windows.
Αν το system δεν γίνεται delete και μετά από restart του PC...τότε μπορεί να κόλλησες κανέναν ιό από τους χιλιάδες που υπάρχουν στα torrents, αν πάλι με ένα restart μπορείς να τον σβήσεις, ακολούθα τις οδηγίες του admin του server.
Αυτά!

• Like 2
Δημοσ.

Λίγο help παιδιά. Έχω δοκιμάσει τα πάντα. Να κατεβάζω τον official μπας κ κάνει update όλο το σύστημα τπτ. Μπορώ να διαγράψω τον φάκελο system αφού τον μετακινήσω στην επιφάνεια εργασίας και κάνω restart το PC. Αλλά μόλις βάλω το patch του THE GAME μέσα στον φάκελο του L2 σαν system. Μόλις πατάω το εικονίδιο L2.exe Μου βγάζει αυτο.τι Σκατα κάνω λάθος ρε παιδιά? 

IMG_20181226_221512.jpg

Δημοσ.

Έχω χρόνια να ασχοληθώ με το L2 αλλά από τότε που θυμάμαι, ποτέ δεν διαγράφαμε τον φάκελο system, απλώς τον μετονομάζαμε ή τον μετακινούσαμε για την αποφυγή τέτοιον προβλημάτων. Συνήθως τον κάνεις μια αντιγραφή αλλού ώστε να τον έχεις κάπου αποθηκευμένο 'καθαρό' και μετά κάνεις μετακίνηση το system του server στον Lineage II φάκελο με αντικατάσταση αρχείων.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, Insidious24 είπε

Λίγο help παιδιά. Έχω δοκιμάσει τα πάντα. Να κατεβάζω τον official μπας κ κάνει update όλο το σύστημα τπτ. Μπορώ να διαγράψω τον φάκελο system αφού τον μετακινήσω στην επιφάνεια εργασίας και κάνω restart το PC. Αλλά μόλις βάλω το patch του THE GAME μέσα στον φάκελο του L2 σαν system. Μόλις πατάω το εικονίδιο L2.exe Μου βγάζει αυτο.τι Σκατα κάνω λάθος ρε παιδιά? 

IMG_20181226_221512.jpg

Μάλλον δεν διάβασες την απάντηση μου πιο πάνω. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, comfuzio είπε

Μάλλον δεν διάβασες την απάντηση μου πιο πάνω. 

Κολλητέ μου ο Admin δεν ξέρει που του παν τα τέσσερα. Κ αν δεν κάνω λάθος είναι topic. Για το Lineage ΓΕΝΙΚΆ! όχι για συγκεκριμένες πληροφορίες! Τέλος πάντων είδα ένα βίντεο στο YouTube K από εκεί που πατούσα το L2 κ δεν έκανε τίποτα τώρα μόλις το πατήσω με βγάζει και το interlude το εικονίδιο αλλά τρώω critical error είμαι τόσο κοντά, μπορεί να help κάνεις? Ααα κ το πρόβλημα είναι τα Windows 10 που μερικά δεν μπορούν να το τρέξουν κ χρειάζονται μερικές αλλαγές που κάνετε εσεις

Επεξ/σία από Insidious24
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Insidious24 είπε

Κολλητέ μου ο Admin δεν ξέρει που του παν τα τέσσερα

αν δεν μπορει να σε βοηθησει ο Admin γιατι να παιξεις στον σερβερ του?Πιθανως και αλλοι να εχουν το ιδιο προβλημα...αν δεν μπορει να το λυσει τοτε σιγα μην μαζεψει ποτε κοσμο και σιγα μην λυσει ποτε ingame bugs...Εγω θα σου προτεινα ενα clean install. Αν συνεχισει το προβλημα τοτε ειναι θεμα του server και οχι του client 

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 28/12/2018 στις 2:03 ΜΜ, Insidious24 είπε

Κολλητέ μου ο Admin δεν ξέρει που του παν τα τέσσερα. Κ αν δεν κάνω λάθος είναι topic. Για το Lineage ΓΕΝΙΚΆ! όχι για συγκεκριμένες πληροφορίες! Τέλος πάντων είδα ένα βίντεο στο YouTube K από εκεί που πατούσα το L2 κ δεν έκανε τίποτα τώρα μόλις το πατήσω με βγάζει και το interlude το εικονίδιο αλλά τρώω critical error είμαι τόσο κοντά, μπορεί να help κάνεις? Ααα κ το πρόβλημα είναι τα Windows 10 που μερικά δεν μπορούν να το τρέξουν κ χρειάζονται μερικές αλλαγές που κάνετε εσεις

Ναι ρε συ γενικό τόπικ είναι για το L2 αλλά για συγκεκριμένα πράγματα όπως αυτό που ζητάς, το να παίξεις σε έναν server που δεν τον ξέρει η μάνα του και κατά τα λεγόμενα σου ο admin δεν ξέρει που του πάνε τα τέσσερα...ε τι θες εκεί για αρχή και μετά δεν θα βρεις εδώ τέτοιου είδους υποστήριξη! 
Μακάρι να βρεις λύση για να κάνεις αυτό που θες αλλά ΑΝ δεν μπορεί ο admin να σου δώσει λύση...μην περιμένεις πολλά από άλλους!

Τα win10 τρέχουν τα πάντα, το λειτουργικό σου κατά 99,9% δεν είναι το πρόβλημα.

• Like 2
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα,

θέλω  να παίξω σε official server, ξέρετε γενικά σε ποιο server παίζουν οι πιο πολλοι Ελληνες ή αν υπάρχει κάποιο clan ενεργό σε κάποιον server για να μπω ?

ευχαριστώ

Δημοσ.
1 ώρα πριν, rainmangr είπε

Καλησπέρα,

θέλω  να παίξω σε official server, ξέρετε γενικά σε ποιο server παίζουν οι πιο πολλοι Ελληνες ή αν υπάρχει κάποιο clan ενεργό σε κάποιον server για να μπω ?

ευχαριστώ

https://eu.4game.com/lineage2/

Ο official ευρωπαϊκός. 

Δημοσ.

Παίξε στον αντίστοιχο της Αμερικής. Είναι φρέσκος και έχει 5-6.000 κόσμο online. Δεν υπάρχει lag. Ο server "Giran" έχει ευρωπαϊκές ώρες και παίζουν οι πιο πολλοί Έλληνες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...