Προς το περιεχόμενο

Official Lineage 2 Topic

irmaiden

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παίζω official της NCSOFT.

Το έχω σκεφτεί και εγώ να αγοράσω adena. αν σκεφτείς ότι μερικοί πουλάνε 1δις 10$ συμφέρει να δώσεις 50-60 ευρώ να μάσεις 5δις και είσαι άρχοντας.

Ούτε για αστείο δεν παίρνεις κάτι με 5δις. Στον Zaken που έπαιζα πριν συγχωνευτεί με Chronos, είχε άτομα με +16/20 όπλα με 2 και 3 SAs, armors και jewels στο θεό. Και αυτά στον νεότερο σέρβερ του l2. Στον Chronos γίνεται ακόμα περισσότερος χαμός.

Όπως είπαν τα παιδιά, αν δεν το φυσάς το χρήμα ώστε να μη σε νοιάζει, μη μπεις στο τριπάκι να πάρεις adena. Βρες ένα private με παλιό chronicle και παίξε εκεί. O official server γίνεται με κάθε update και event χειρότερος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Chronos παίζω.

'Άρχοντας' εννοώ PVP σε πιο μικρά level.

Επειδή πρώτη φορά παίζω official δεν έχω ιδέα που έχει ξύλο. Όλοι φαρμάρουν.

Κάνανε ένα καλό που σβήσανε τόσα άχρηστα Spells και τώρα έχεις 3-4 αλλά τώρα το χέσανε με τα items/dependency-items

• 1 μήνα μετά...

Να σας κάνω μια άσχετη ερώτηση ... εγκατέστησα το L2 σε ένα καινούργιο Laptop (πρώτη φορά παίζω σε laptop L2) .!! Ξέρει κανείς πος θα ρυθμίσω τα πλήκτρα FN να δουλεύουν κανονικά όπως σε ένα κανονικό πληκτρολόγιο .. 

52 minutes ago, xtasosx2 said:

Να σας κάνω μια άσχετη ερώτηση ... εγκατέστησα το L2 σε ένα καινούργιο Laptop (πρώτη φορά παίζω σε laptop L2) .!! Ξέρει κανείς πος θα ρυθμίσω τα πλήκτρα FN να δουλεύουν κανονικά όπως σε ένα κανονικό πληκτρολόγιο .. 

Enter chat στα settings του παιχνιδιου. Ψάξε και θα βρεις την άκρη. Δες και κανα βιντεο στο youtube. 

Τα πλήκτρα FN ΔΕΝ είναι όπως τα απλά πλήκτρα όπως λέει και το όνομα τους FuNction είναι για να κάνουν κάποια λειτουργία, συνήθως ότι δείχνουν με εικονίδιο στο ίδιο χρώμα του FN key

• 1 μήνα μετά...

το χω παρατησει γενικα αλλα οταν παιζεις 10 και βαλε χρονια δεν το ξεχνας,μπορεις να ρωτησεις οτι θες. Τωρα για να παιξουμε κτλπ δυσκολο μιας και εχω κανα 2-3ωρο διαθεσιμο για παιχνιδι καθε απογευμα. Ωστοσο αν βρεις καποιον ενδιαφερων σερβερ να ερθω και εγω για πλακα.

• 3 μήνες μετά...
  • 2 μήνες μετά...

Alo παιδια. Ψαχνω Ελληνική Clan στον Official - Chronos. Παιζει κανεις εκει ? Επαιζα παλια L2, αλλα τωρα θα το ξεκινησω με dual box, 1Summoner/2Buffer. Θα το λιωσω στο grinding/farming. Τεσταρα διαφορα παιχνιδια/games, δυστηχως δεν μοιαζει κανενα με το Lineage 2. 

Anyway, οποιος παιζει Chronos, ας μου κανει ενα πμ εδω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...