comfuzio Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Είσαι στον Chronos μήπως του official; Είναι πολύ pay2win ο official εδώ και χρόνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJ_Duker Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Παίζω official της NCSOFT. Το έχω σκεφτεί και εγώ να αγοράσω adena. αν σκεφτείς ότι μερικοί πουλάνε 1δις 10$ συμφέρει να δώσεις 50-60 ευρώ να μάσεις 5δις και είσαι άρχοντας. Ούτε για αστείο δεν παίρνεις κάτι με 5δις. Στον Zaken που έπαιζα πριν συγχωνευτεί με Chronos, είχε άτομα με +16/20 όπλα με 2 και 3 SAs, armors και jewels στο θεό. Και αυτά στον νεότερο σέρβερ του l2. Στον Chronos γίνεται ακόμα περισσότερος χαμός. Όπως είπαν τα παιδιά, αν δεν το φυσάς το χρήμα ώστε να μη σε νοιάζει, μη μπεις στο τριπάκι να πάρεις adena. Βρες ένα private με παλιό chronicle και παίξε εκεί. O official server γίνεται με κάθε update και event χειρότερος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lineage2_official Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Chronos παίζω. 'Άρχοντας' εννοώ PVP σε πιο μικρά level. Επειδή πρώτη φορά παίζω official δεν έχω ιδέα που έχει ξύλο. Όλοι φαρμάρουν. Κάνανε ένα καλό που σβήσανε τόσα άχρηστα Spells και τώρα έχεις 3-4 αλλά τώρα το χέσανε με τα items/dependency-items Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antiSocial001 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Κανενας καλος x20 η x30 interlude σερβερ να μπουμε να θυμηθουμε τα παλια? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtasosx2 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Να σας κάνω μια άσχετη ερώτηση ... εγκατέστησα το L2 σε ένα καινούργιο Laptop (πρώτη φορά παίζω σε laptop L2) .!! Ξέρει κανείς πος θα ρυθμίσω τα πλήκτρα FN να δουλεύουν κανονικά όπως σε ένα κανονικό πληκτρολόγιο .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 52 minutes ago, xtasosx2 said: Να σας κάνω μια άσχετη ερώτηση ... εγκατέστησα το L2 σε ένα καινούργιο Laptop (πρώτη φορά παίζω σε laptop L2) .!! Ξέρει κανείς πος θα ρυθμίσω τα πλήκτρα FN να δουλεύουν κανονικά όπως σε ένα κανονικό πληκτρολόγιο .. Enter chat στα settings του παιχνιδιου. Ψάξε και θα βρεις την άκρη. Δες και κανα βιντεο στο youtube. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Τα πλήκτρα FN ΔΕΝ είναι όπως τα απλά πλήκτρα όπως λέει και το όνομα τους FuNction είναι για να κάνουν κάποια λειτουργία, συνήθως ότι δείχνουν με εικονίδιο στο ίδιο χρώμα του FN key Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Costis92 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 κατεβασα lineage που εχω να παιξω εκατο χρονια και δε θυμαμαι τιποτα παιζει κανεις να εχω μεντορα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 το χω παρατησει γενικα αλλα οταν παιζεις 10 και βαλε χρονια δεν το ξεχνας,μπορεις να ρωτησεις οτι θες. Τωρα για να παιξουμε κτλπ δυσκολο μιας και εχω κανα 2-3ωρο διαθεσιμο για παιχνιδι καθε απογευμα. Ωστοσο αν βρεις καποιον ενδιαφερων σερβερ να ερθω και εγω για πλακα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Καλησπέρα, Ξέρει κανείς κάποιο site για πώληση λογαριασμού Lineage? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 maxcheaters.com πουλανε διαφορα από Prive σερβερς. Αν εχεις στον official Όμως πρεπει να βρεις κανα καλυτερο site. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Για L2europe ήθελα για αυτό ρωτάω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Τσεκαρε το MXC πουλανε συνεχεια εκει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ison_ Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Υπάρχει κάποιος καλός ελληνικός low rate server καινούριος ή έστω πρόσφατος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Baen Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Alo παιδια. Ψαχνω Ελληνική Clan στον Official - Chronos. Παιζει κανεις εκει ? Επαιζα παλια L2, αλλα τωρα θα το ξεκινησω με dual box, 1Summoner/2Buffer. Θα το λιωσω στο grinding/farming. Τεσταρα διαφορα παιχνιδια/games, δυστηχως δεν μοιαζει κανενα με το Lineage 2. Anyway, οποιος παιζει Chronos, ας μου κανει ενα πμ εδω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα