overpower Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 hardware? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 100% θα μπορεις...απο λαπτοπ που επαιζε μια φιλη με την ενσωματωμενη δεν ειχε θεμα αλλα σε 1366χ768 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Καλησπέρα Εχω ενα υπολογιστή ο οποίος δεν εχει καρτα γραφικών μονο την onboard,θα μπορώ να παιξω χωρίς να εχω πρόβλημα το lineage? Μπορείς χαλαρά. Μην αγχώνεσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigJoJoc Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 μαγκες καλησπερα επαιζα λ2 πολυ παλια το εχω παρατησει βλεπω δεν υπαρχει ακομα ο λ2 Pride υπαρχει κανενας αξιολογος σερβερ σανκ αυτον? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannacos21 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Η νοσταλγια χτυπαει ξανα,υπαρχει κανενας που να ασχολειται ακομα;Κανας αξιολογος σερβερ;Αμα μαζευτει παρεα θα εχει χαβαλε οποτε οποιος γουσταρει εδω!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Πιο prive server από τον official δεν έχει! Όλοι με φωτόσπαθα α λα star wars είναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannacos21 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δεν νομιζω οτι αξιζει πια να παιζει κανεις στον official Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 αμα βρειτε τιποτα ψηνομαι και εγω...ψαχνω τιποτα σε Gracia τουλαχιστον low... με buffer εστω τα βασικα μιας και βαριεμαι τα botακια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannacos21 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Αντε να μαζευτει παρεα!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannacos21 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Θελετε οσοι ψηνεστε να μου στειλετε να φτιαξουμε μια ομαδα ολοι μαζι να αποφασισουμε για σερβερ κτλπ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m1s Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Το είχα γράψει και σε άλλο Θέμα το γράφω και εδώ, μετά απο χρόνια μπήκα και εγώ να σκοτώσω λίγο την ώρα μου και βρήκα το https://l2eu.com/ που ξεκίνησε 14/7. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannacos21 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Λιγο χαμηλα rates δεν εχει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m1s Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Ανάλογα τι ψάχνεις, λιγο που εχω παίξει φαίνεται να ανεβαίνει εύκολα λόγο του ότι σου δίνει τα Buff απο NPC. Shot00001.bmp Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2017 από d3m1s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiannisWalker Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Σε λίγες μέρες ανοίγει ένας χ30 λέει θα έχει κόσμο, ψήνομαι να τον δοκιμάσω. Όποιος ενδιαφέρεται για cp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Σε λίγες μέρες ανοίγει ένας χ30 λέει θα έχει κόσμο, ψήνομαι να τον δοκιμάσω. Όποιος ενδιαφέρεται για cp ποιος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα