La_MoRt Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Παιδιά το πρόβλημα συνεχίζει. Προσπάθησα απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση, προσπάθησα να τρέξω το παιχνίδι με το updater, προσπάθησα να το τρέξω μέσα από το system L2.exe αλλά τίποτα. Συνεχίζει το ίδιο πρόβλημα, ενώ τρέχει στο task manager κανονικά δεν τρέχει το παιχνίδι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 ψαξε το forum του σερβερ που παιζεις αν εχουν και αλλοι το ιδιο,μηπως εισαι στα windows 10? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Ναι windows 10 έχω. Συγνώμη για τη παράλειψη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 εχουν θεματα οι σερβερ και πολλοι βγαζουν διαφορετικο patch για τα 10αρια αν δεν εχει βγαλει ο δικο σου φυγε τωρα που ειναι νωρις γτ μαλλον καποιο 15χρονο θα ναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 https://www.youtube.com/watch?v=2tn-Q-mUDgw 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arikado Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Τι εγινε τελικα βγηκε το official EU?η οχι ακομα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 ποιο εννοείς? update? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arikado Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 To Classic που ειχαν πει πως θα βγαλουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlackulatoR Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Παιδιά το πρόβλημα συνεχίζει. Προσπάθησα απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση, προσπάθησα να τρέξω το παιχνίδι με το updater, προσπάθησα να το τρέξω μέσα από το system L2.exe αλλά τίποτα. Συνεχίζει το ίδιο πρόβλημα, ενώ τρέχει στο task manager κανονικά δεν τρέχει το παιχνίδι... Δοκίμασες να το τρέξεις σαν admin; παρόμοιο πρόβλημα είχε και το Insurgency σε Win 10 γι αυτό το λέω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 https://www.youtube.com/watch?v=2tn-Q-mUDgw Με επεισε. Θα δοκιμασω να εφαρμοσω τεχνική κρίση. Βαρουφακιες και τέτοια. ΦΤου δεν έβαλα όνομα βαρουφακης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fakiris31 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 εχω ένα account στον chronos ασχολίτε κανείς να μου πεί αν αγοράζουνε ακόμα adenna accounts κλπ. σαν lvl δεν έχει τρελά 93/90/80/80 νομίζω είναι αλλά έχει baium/aq/zaken/frintezza/freya και twillight για το μαγο και το τανκ που ειναι 90 και 93. και κανα 300μ στο invertory. ξέρει κανεις αν αγοραζουν ακόμη πόσο μπορει να δωθει αυτο το acount η σαν acount η σαν adena αν δωσω τα items Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Τι έγινε με τα λ2; Στο φου μπου βλέπω να ανοίγουν 3 ελληνικα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Τι έγινε με τα λ2; Στο φου μπου βλέπω να ανοίγουν 3 ελληνικα!!! Βαρέθηκαν να περιμένουν τον l2 classic europe. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Κάπου πήρε το μάτι μου οτι άνοιξε ο BnB Interlude x10. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GBorb Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Lineage 2 Classic Ξέρω ότι μόνο στην Κορέα είναι official αυτήν τι στιγμή. Ετοιμάζομαι να ξεκινήσω σε private. Έχει παίξει κανεις για να μου πει τι γίνεται; Στα υπόψιν έπαιζα 6 χρόνια L2, official & private servers. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα