Προς το περιεχόμενο

Official Lineage 2 Topic

irmaiden

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά το πρόβλημα συνεχίζει. Προσπάθησα απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση, προσπάθησα να τρέξω το παιχνίδι με το updater, προσπάθησα να το τρέξω μέσα από το system L2.exe αλλά τίποτα. Συνεχίζει το ίδιο πρόβλημα, ενώ τρέχει στο task manager κανονικά δεν τρέχει το παιχνίδι...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εχουν θεματα οι σερβερ και πολλοι βγαζουν διαφορετικο patch για τα 10αρια αν δεν εχει βγαλει  ο δικο σου φυγε τωρα που ειναι νωρις γτ μαλλον καποιο 15χρονο θα ναι...

Παιδιά το πρόβλημα συνεχίζει. Προσπάθησα απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση, προσπάθησα να τρέξω το παιχνίδι με το updater, προσπάθησα να το τρέξω μέσα από το system L2.exe αλλά τίποτα. Συνεχίζει το ίδιο πρόβλημα, ενώ τρέχει στο task manager κανονικά δεν τρέχει το παιχνίδι...

Δοκίμασες να το τρέξεις σαν admin; παρόμοιο πρόβλημα είχε και το Insurgency σε Win 10 γι αυτό το λέω.

Με επεισε. Θα δοκιμασω να εφαρμοσω τεχνική κρίση. Βαρουφακιες και τέτοια. ΦΤου δεν έβαλα όνομα βαρουφακης.

• Like 1

• 1 μήνα μετά...

εχω ένα account στον chronos ασχολίτε κανείς να μου πεί αν αγοράζουνε ακόμα adenna accounts κλπ. σαν lvl δεν έχει τρελά 93/90/80/80 νομίζω είναι αλλά έχει baium/aq/zaken/frintezza/freya και twillight για το μαγο και το τανκ που ειναι 90 και 93. και κανα 300μ στο invertory. ξέρει κανεις αν αγοραζουν ακόμη πόσο μπορει να δωθει αυτο το acount η σαν acount η σαν adena αν δωσω τα items

Lineage 2 Classic

Ξέρω ότι μόνο στην Κορέα είναι official αυτήν τι στιγμή. Ετοιμάζομαι να ξεκινήσω σε private. Έχει παίξει κανεις για να μου πει τι γίνεται; Στα υπόψιν έπαιζα 6 χρόνια L2, official & private servers.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...