comfuzio Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Είπα κάπου οπουδήποτε ότι αποκλείεται αυτό; Και ο Αμερικάνικος έχει ευρωπαϊκό server αλλά η διαχείριση μαζί με το μέρος που είναι ο server είναι πάλι Αμερικάνικα κάνοντας τον και αυτόν pay2win μαζί με την κακή διαχείριση της NCWest. Ο .eu έχει νομίζω 2 server και οι 2 είναι Ευρώπη ή Ρωσία και έχει και αυτός pay2win αλλά όχι στον βαθμό που είναι ο .com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moikan21 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 εκανα format το pc και ενω πριν το l2 επεζε κανονικα, τωρα με το που το ανοιγω τρωω crittical error και μου λεει 2014.3.16 01:28:50 OS : Windows Vista 6.1 (Build: 7601) CPU : GenuineIntel PentiumPro-class processor @ 2934 MHz with 2047MB RAM Video : No Video Please enable Direct3D acceleration. You can do this by starting dxdiag and enabling Direct3D Acceleration in the Display1/2 tab after installing DirectX 8.1b (or later) and the latest drivers for your graphics card. εχω αγανακτισει.. παρακαλω πραγματικα για λιγη βοηθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Βάλε τον Direct-X 9.0c τα Vista(γιατί το έκανες αυτό στον εαυτό σου?)/7/8/8.1 δεν έχουν το 9.0c οπότε δεν παίζουν παιχνίδια πιο παλιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grigorious Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι πολύ κουβέντα γίνεται για τα διάφορα mmorbg που κυκλοφορούν τα οποία κατά τη γνώμη μου τα πιο πολλά εινε αντιγραφές η στην ίδια φιλοσοφία του lineage και για το αυθεντικό ούτε λόγος Μετα απο μια μικρή περιήγηση απο μερικά mmorpg κάπου διάβασα οτι οι οφισιαλ σερβερ του L2 εινε πλέον δωρεάν και δεν απαιτούν μηνιαία συνδρομή Ναι και λοιπόν ..... διαφήμιση ήρθες να μας κάνεις θα μου κάποιος όχι άπλα την γνώμη μου θα θελα να καταθέσω Στον ευρωπαϊκό σερβερ που παίζω εχει πολύ κόσμο με πολλές ελληνικές clan εχουν αλλαξη καποια πράγματα αλλα ο βασικός κορμός του came παραμενη ο ιδιος και το πιο καλο οτι μεχρι το third class που έχω φτάσει εγω ( σε 5-6 ημέρες ) όπλα και στολές (S)τα παίρνεις απο τον adventyres guide δωρεάν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Είναι όλα δωρεάν; Δώσε link Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spookaki Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Είναι όλα δωρεάν; Δώσε link Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App http://truly-free.lineage2.com/trulyfree Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grigorious Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 ο ευρωπαϊκός σερβερ https://eu.4game.com/lineage2/play/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) http://truly-free.lineage2.com/trulyfree ο ευρωπαϊκός σερβερ https://eu.4game.com/lineage2/play/ Ποιό να κατεβάσω για εντελώς δωρεάν; ok το έκανα και περιμένω από το 1ο λινκ. Επεξ/σία 2 Μαΐου 2014 από Federacion Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alchemist` Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Μπήκα λίγο στον Official για να δώ τι παίζει και δεν ήξερα αν έπαιζα Star Wars ή το Medieval-fantasy MMO που όλοι αγαπήσαμε και λεγότανε Lineage 2. Το έχουν ξεφτυλίσει τελείως το θέμα οι άνθρωποι και αυτά που με στεναχώρησαν κατά βάση ήταν:1) η ατμόσφαιρα που είχε κάποτε έχει εξαφανιστεί2) πετάξανε κυριολεκτικά στα σκουπίδια όλο το προηγούμενο content-κόσμο-περιβάλλον-Lore (1~75 lvl). 3) shadow, common, untradable, whatever bullshit items Εσάς πως σας φάινεται πλέον το παιχνίδι?Ειλικρινά έφτασα σε σημείο να πώ πως θα σηκώσω ένα C4 server και θα κάτσω να κάνω customize όλα τα attributes του παιχνιδιού ώστε να εξαληφθούν τα τότε προβλήματα (grinding - quest rewards - unbalanced pvp) και να γίνει το παιχνίδι ότι θα έπρεπε να το έχουνε κάνει κάποτε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Το παιχνίδι για εμένα έχει πεθάνει. Free 2 play ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. Και δεν είναι γιατί με τα "free" δεν μπορείς να κάνεις pvp, olys, epic raids και άλλα. Το παιχνίδι είναι pay 2 win. Είναι πολύ πιο ακριβό από τα 12,99 ευρώ/μήνα με το nc$tore. Θα μου πείτε πάντα υπήρχαν τα donates αντί της nc$oft σε κινέζους και μη farmers αλλά δεν ήταν αυτό το αίσχος που είναι τώρα. Ναι μεν σε άλλα θέματα το παιχνίδι είναι πιο ωραίο από παλιά πχ instances solo/party, κάποια daily quests με πιο καλά rewards αλλά όταν βγαίνεις έξω και είναι μια clan (στην δική μου περίπτωση nova (chronos server)) με τα πάντα από skill +10 και όπλα +15 και armor +10 blessed set με 10 epic jewels ε το παιχνίδι δεν μπορείς να το χαρείς. Για C4 δεν θα ψηνόμουν με τίποτα, για κάποιον prive ίδιο update με τον official χωρίς το ncstore και με active gm ναι θα μου άρεσε. Ήθελα να κάνω εγώ αλλά δεν υπάρχουν τα server/data packs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alchemist` Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Το παιχνίδι για εμένα έχει πεθάνει. Free 2 play ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. Και δεν είναι γιατί με τα "free" δεν μπορείς να κάνεις pvp, olys, epic raids και άλλα. Το παιχνίδι είναι pay 2 win. Είναι πολύ πιο ακριβό από τα 12,99 ευρώ/μήνα με το nc$tore. Θα μου πείτε πάντα υπήρχαν τα donates αντί της nc$oft σε κινέζους και μη farmers αλλά δεν ήταν αυτό το αίσχος που είναι τώρα. Ναι μεν σε άλλα θέματα το παιχνίδι είναι πιο ωραίο από παλιά πχ instances solo/party, κάποια daily quests με πιο καλά rewards αλλά όταν βγαίνεις έξω και είναι μια clan (στην δική μου περίπτωση nova (chronos server)) με τα πάντα από skill +10 και όπλα +15 και armor +10 blessed set με 10 epic jewels ε το παιχνίδι δεν μπορείς να το χαρείς. Για C4 δεν θα ψηνόμουν με τίποτα, για κάποιον prive ίδιο update με τον official χωρίς το ncstore και με active gm ναι θα μου άρεσε. Ήθελα να κάνω εγώ αλλά δεν υπάρχουν τα server/data packs Δεν μ' αρέσει καθόλου το νέο content. Χάθηκε η μοναδικότητα των classes, βλακώδες σύστημα με τα atributes, γελία Armor/weapon sets (εμφανισιακά) κτλ κτλ κτλ... Ανεκτά chronicle για μένα ήταν τα C3 έως και βαριά το Interlude. Από εκεί και πέρα το παιχνίδι έγινε κάτι άλλο. Δεν είναι απαραίτητα κακό, αλλά δεν είναι lineage. Υπάρχουν datapacks και για C4 έχω τα off files, για αυτό και το ανέφερα. Μπορείς να κάνεις edit το παιχνίδι όσο θες, ακόμη και νέα quest να προσθέσεις... Οι γνώσεις πάντως υπάρχουν... Στην τελική κάνεις rewrite τον l2j σε C++. Όσο και αν προσωπικά γουστάρω όμως, το θέμα είναι ότι θέλει πολύ δουλειά και δεν ξέρω αν θα υπάρξει ανταπόκριση, οπότε δύσκολο να ασχοληθεί κανείς... Κρίμα, τέτοιες εμπειρίες δεν έχει προσφέρει κανένα άλλο MMO και θα ήθελα να το ξαναζήσω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Αφού δεν είναι totally free το παρατάω κι εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Κοίτα αν μπεις σε κάποια καλή clan που δίνει items μπορείς να γίνεις ένας μέσος παίχτης στον official (NCWest) αλλά και πάλι οι top παίχτες πέραν του πιο καλού gear/skills έχουν και το zranger σαν party/group/clan και δεν τρώνε ban για κανέναν λόγο. Ακόμα και όταν παραδέχονται ότι κάνουν χρήση cheats ενώ εγώ, εσύ, ο Α, ο Β κτλ τυχαίος παίχτης πάρει το zranger θα φάμε ban σε μικρό χρονικό διάστημα. Εγώ γι'αυτό σταμάτησα και πήγα Wynn Spectral Master 99 / 97 Yul Ghost Sentinel χωρίς nc$tore και με καλό gear. Αλλά είδα ότι δεν μπορούσα να είμαι ανταγωνιστικός με τους top παίχτες παρά μόνο με τους random παίχτες γιατί έπαιζα legit και δεν είχα τα τρελά pots από το nc$tore. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Το l2 παλευοταν σαν game μεχρι το interlude. Τα επομενα chronicles θεωρω οτι το αδικησαν αρκετα, ενω τα 2-3 τελευταια απλα το κατεστρεψαν. Οι ωραιοτερες εποχες του δε, σε οτι αφορα το ελληνικο community ηταν επι c1 εως c4. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris2756 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Παιδια, το παιχνιδι αυτο, τελιωσε. Οτι και να προσπαθησει,καποιος να κανει, αποκλειεται να ξαναζωντανεψει. Πρωτα απο ολα εχει μειωθει πλεον το ενδιαφερον των παιχτων. Παλαιοτερα υπηρχαν 6-8,δεν θυμαμαι official servers, μονο για την Ευρωπη, τωρα μονο ενας. Μετα αυτο χαλι με το συστημα,pay2win, εχει γινει ανεξελεκτο. Οχι μονο στο L2, αλλα σε ολα σχεδον τα ιντερνετικα παιχνιδια, Drakensang, Neverwinter, Diablo. Ολοι λενε ειναι δωρεαν και στην συνεχεια ανακαλυπτεις οτι πρεπει να σπρωξεις χρημα για να αποκτησεις,special items και να μπορεσεις να συνεχισεις το παιχνιδι σε μεγαλυτερο επιπεδο. Προς Θεου, δεν ειμαι αχαριστος, ουτε θελω να χρησιμοποιω την δουλεια του αλλου, για την διασκεδαση μου, δωρεαν. Λογικο μου φαινεται ενα ποσον 15-20E για την αποκτηση του παιχνιδιου, αντε και μια μηνιαια συνδρομη γυρω στα 5Ε. Απο εκει κι επειτα το βρησκω παραλογο. Κι εχω δει με τα ματια μου να δαπανονται ποσα, 300-400-700E οχι μονο απο νεαροκοσμο,αλλα κι απο ωριμους ανθρωπους. Ειχα internet cafe την εποχη που το L2 και το CS ειταν στις δοξες τους. ,Το κακο δυστοιχως με τα παιχνιδια γενικοτερα ειναι οτι οσο περναει ο καιρος, γινονται προχειροτερα με σκοπο την αρπαχτη και μονο. Διασκεδασα και ευχαριστιθηκα το L2 για μια δεκαετια, δεν λεω, αλλα ολα τελειωνουν καποια στιγμη. Το καλο της υποθεσης για εμενα ειναι οτι, μετα απο τοσα χρονια, συζηταμαι γι αυτο και χαιρομαι που διαβαζω αποψεις και ιδεες, τοσων φιλων του παιχνιδιου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα