Προς το περιεχόμενο

Official Lineage 2 Topic

irmaiden

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Με αυτα που μου θυμισατε εψαξα στο youtube να βρω τον αγαπημενο μου char που ειχα στον La2Crazy!

Εδω ειμαι 

Ειμαι ο hero Archmage που μπαινει στο πλανο ξαφνικα στο 4:40

Αξεχαστες στιγμες πραγματικα...

Συγκινήθηκα τι ειχαμε περασει με αυτα τα παιδια τοτε ολοι μαζι στο l2 ειχαμε γινει μια παρεα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλημέρα, Αν όχι όλοι αλλά οι περισσότεροι έχετε παίξει lineage 2.Ξεκίνησα να παίζω bnb c3 και συνέχισα με μερικούς άλλους servers αλλά μετά από 4 χρόνια παιχνιδιού σταμάτησα. Προχτές είδα ότι ο official έγινε free και σκέφτηκα να παίξω μιας και τελείωσα και την εξεταστική μου. Θα ήθελα την γνώμη σας από official μέχρι free private servers πού προτείνετε και αν αξίζει ο κόπος να παίξω. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων  ! 

επειδή και εγώ ημουν καμένος, θα σου πω ότι δεν αξίζει να ασχοληθείς, ειδικά στους Private Servers

Private Servers

Γιατί είναι κοροιδια, υπάρχει διαφθορά,  είναι πολύ προκλητικό να βλέπεις έναν μλκα να παίζει GM Char να σε ταβλιάζει με 2-3 backstab ενώ είσαι Τανκ πχ και να σου το παίζει μάγκας

επίσης δεν υπάρχει καθόλου Balance, αυτό οφείλεται κυρίως στο παιχνίδι, έτσι όπως το κανανε με 100000 armors και Weapons  & Σκιλλς

επίσης τα Class & τα Skill που έχουν κάνουν το παιχνίδι απογοήτευση, να βλέπεις τώρα Bishop όχι μόνο να μην πέφτει από 3-4 Άτομα αλλά να σε χώνει κιόλας με Augmentet skill (άσε μας τώρα)

ένα άλλο που είναι επίσης πολύ σημαντικό είναι ότι δεν υπάρχει ανταγωνισμός, 1-2 Clans υπάρχουν συνήθως και χώνουν Random players.

μεγάλη ξενέρα, να βλέπεις 2-3 Parties, να flagarei ένας τυχαίος παίχτης και να ορμάνε 15 άτομα σε αυτόν (ε πολύ μυαλό θέλει? φυσικά και θα τον ρίξουν νύχτα)

Official Server

όταν λέω official εννόω official, υπάρχουν αρκετοί Servers που "και καλά έχουν Official files" και γράφουν ότι είναι Official. OXI! δεν έχουν καμιά σχέση αυτοί με τον Official

O official είναι ένας http://lineage2.com, αποκει και πέρα όλα τα άλλα είναι "παράσιτα" (κυρίως η ρωσία βγάζει τέτοιους Server, έχω ακούσει για 100 Official Servers), ΑΠΛΑ δεν είναι γραμμένοι σε Java και σου λένε "είμαστε official, ο σερβερ είναι γραμμένος σε C με αρκετά κομμάτια Assembly" (so what?)

Δεν έχω παίξει Official Official, ξέρω ότι έχει κάποιο Balance, ότι υπάρχουν αρκετές Clan και ότι ρε παιδί μου όλοι κάτι κάνουν και όχι μόνο 1-2

το μόνο αρνητικό που μπορώ να πω είναι για τις πολλές αλλαγές σε κάθε Upgrade, από C6 Μέχρι GOD έχουν αλλάξει τα πάντα, έχουν βάλει 10 όπλα (No Grade, D B C A_low A_top S_low S_Top Dynaty Icarus Vesper Vorpal Elegia_low Elegia_Top ... κάτι Raid weapons ...)

είναι πολύ κουραστικό παιχνίδι, δεν υπάρχει λόγος να υπάρχουν 1000 όπλα και στολές.

Προσωπικά κουράζομαι μόνο που ακούω "Lineage" πόσο μάλλον να ανοίξω τον Client...

καλή τύχη

• Like 1

Αν έχεις παρέα και αρκετό χρόνο να παίξεις, ξεκίνα off... Αν είναι να λιώσεις στο bot (δεν ξέρω, υπάρχουν και ανώμαλοι) πάλι ξεκίνα off.
Αν θες pvp και απλά έχεις καμιά ώρα τη μέρα για χάσιμο, βρες κανέναν private mid-high rate server (ψάξε κυρίως για client από freya και μετά καλύτερα).
Κατά τα άλλα,  θα συμφωνήσω με τα όσα έγραψε ο Ραφαήλ, αν και περιέχουν πολλή μεγάλη δόση υπερβολής,

.

http://l2-renewal.net/index.php

O Συγκεκριμενος ανοίγει σε 2 μέρες , αρκετά καλή πρόταση , ο Official είναι ανοιχτός αρκετό καιρό σαν free to play συγκερκριμενα από τον Νοέμβριο του 2011 , μιας και είχα παίξει στο opening day , άρα το να ξεκινήσεις εκεί και ειδικά καλοκαίρι θέλει αρκετό χρόνο και σε καμιά περίπτωση δεν πρόκειται να φτάσεις σε TOP επίπεδο σε minimum 6 μήνες , άρα δες για μερικούς private servers ,  στο Hopzone υπάρχουν αρκετοί μη Corrupted , δεν είναι όλη ρε παιδιά όπως των L2 Mafia μην τρελαθούμε , αν μπαίνεις σε x500000 φυσικό είναι να βλέπεις και GM skills , και GM alt chars , πάντως ο server που σου πρωτινό είναι καλή πρόταση για την συγκεκριμένη περίοδο , μιας και ξέρω τον developer και έχω παίξει και σε παλαιότερα project του.

Όταν ξεκίνησα το παιχνίδι έπαιζα Zeus με μεγάλη παρέα στο ΝΕΤ, πέρασα πολύ καλές στιγμές, έχω μετανιώσει που ξόδευα πολλά λεφτά στο ΝΕΤ, δεν άξιζε! παρόλα αυτά όμως ήταν ωραίες στιγμές που δεν θα ήθελα να ξαναζήσω με τέτοιο αντίτιμο.

Πιστεύω ότι το παιχνίδι θα πρέπει να ξαναπρογραμματιστεί-στηθεί από την αρχή γιατί έτσι όπως το έχουν φτιάξει έχει PC Lag (όχι ΝΕΤ λαγ, αν και αυτό παίζει..) όταν είναι πολλά άτομα σε μια περιοχή (200-300, ανάλογα)

Το παιχνίδι αυτό είναι φτιαγμένο με Unreal Engine http://en.wikipedia.org/wiki/Lineage_II, θα πρέπει να στηθεί από το 0 σε κάποια πλατφόρμα όπως OpenGL, επίσης κάποια πράγματα θα πρέπει να γραφτούν σε Assembly.

Ένα άλλο λάθος που κάνουν είναι ότι έχουμε φτάσει στο GOD και ο Client κουβαλάει στοιχεία από C4 C5 που δεν εμφανίζονται πουθενά στο παιχνίδι στα τελευταία Client γιατί καταργήθηκαν, αυτό έχει ως αποτέλεσμα να φορτώνονται στη μνήμη "σκουπίδια"

Προσωπικά δεν βρίσκω κάποιο ενδιαφέρον σε αυτό το παιχνίδι, έχω σταματήσει εδώ και 2 περίπου. (δεν παίζω κάτι άλλο όπως LoL, απλά κουράστηκα και δεν νοιώθω την ανάγκη να παίξω κάτι σε RPG)

Αν έχεις παρέα και αρκετό χρόνο να παίξεις, ξεκίνα off... Αν είναι να λιώσεις στο bot (δεν ξέρω, υπάρχουν και ανώμαλοι) πάλι ξεκίνα off.

Αν θες pvp και απλά έχεις καμιά ώρα τη μέρα για χάσιμο, βρες κανέναν private mid-high rate server (ψάξε κυρίως για client από freya και μετά καλύτερα).

Κατά τα άλλα,  θα συμφωνήσω με τα όσα έγραψε ο Ραφαήλ, αν και περιέχουν πολλή μεγάλη δόση υπερβολής,

.

δεν είναι υπερβολή καθόλου φίλε μου, ξέρεις... και εγώ κάποτε είχα "τυφλωθεί" από το παιχνίδι.

Όσο μεγαλώνεις καταλαβαίνεις καλύτερα κάποια πράγματα..., αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι σου μιλάει κάποιος που έπαιζε με τις ώρες και έχει παίξει πάρα πολλούς Servers , όσα σου λέω ισχύουν και δεν υπάρχει καμιά δόση υπερβολής.

Αν δεν συμφωνείς με κάτι πες μου να το συζητήσουμε.

• Like 1

Όταν έχεις πέραση ώρες ολόκληρες σε ένα game φυσιολογικό είναι , εγώ προσωπικά μεγάλωσα με αυτό το παιχνίδι.

Να θυμηθούμε και έναν Ελληνικό server για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι καινούριοι

πσσσσ τι υπέροχος server! To L2 τότε διένυε τις καλύτερες εποχές του! Πωω τι μου θύμησες τώρα!

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...