Προς το περιεχόμενο

Official Lineage 2 Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τύπος Αρχειου:Αρχείο L2R...και με οποιο προγραμμα παω να το ανοιξω λεει οτι δνε μπορει να ανοιξει το αρχειο

Δημοσ.

Από όσο θυμάμαι, με το ίδιο το lineage αναπαράγονται και τα videos του.

Αν δεν με απατά η μνήμη μου, login screen έχει ένα κουμπάκι «load», κάτω δεξιά.

Δημοσ.

thnx Cristina...mono pou to koumpaki leei replay kai apo eki to blepei....

omos ego patao na do to replay alla den arxizei kan....kai den ksero kai pso na to kliso meta...mono me ALT+CTRL+DEL

Δημοσ.
mporei kapoios na me help sxetika me ton private server pou moiazei me ton off....??? pou mporw na vrw ton l2server pou leei stin arxi??

Χχχχχμμμ ελα αλεκο?

Δεν μας λες απολυτως τιποτα οποτε τι να σου πουμε και εμεις?

Δημοσ.
Extract your Lineage2 Server (170MB+) files onto a directory. Extract L2server.zip (1.81 MB) into your Server's root directory that contains CacheD, L2LogD, L2NPC, NewAuth, etc. Overwrite all the files when prompt. Extract DBScript.zip (103.4 KB) into your Server's root directory that contains the folder DBScript and override all the files.

na edw ennow.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Την βοήθειά σας θέλω! Λοιπόν εγκατέστησα το 'LineAge II' και στην συνέχεια το 'Play Bits&Bytes Lineage II Chronicle 4' κι όταν το ανοίγω για να παίξω μου βγάζει συνέχεια το πινακάκι για το update. Τι πρέπει να κάνω για να μπω και να παίξω κανονικά; :?

Δημοσ.

Αν έκανες update από το exe του παιχνιδιού μάλλον ατύχησες.

Αφού εγκαταστήσεις το patch και κάνεις overwrite το system,θα μπαίνεις από την συνtόμευση του launcher.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...