Προς το περιεχόμενο

Official Lineage 2 Topic

irmaiden

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μαγκες εγω παιζω τον old school και εχω και εγω καποιες αποριες:

Ποιες classes πρεπει να ακολουθήσεις για

• Daggera
  • SpellHowler
  • Bladedancer
  • Νερουλα

Παρακαλω να γραψετε ακριβως τις φυλες(Elf,Dark Elf,Human,Orc,Darves)και τα ονοματα απο τις classes.

Εντελώς ανόητες ερωτήσεις, ένα μπέρδεμα σκέτο και δείχνει ότι βαρέθηκες να ασχοληθείς μόνος σου έστε και 2 λεπτά.

Τί πάει να πει πως λέγεται το class του Bladedancer; Bladedancer λέγεται.

Μπαίνεις στην επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού και μέσα σε 5 λεπτά έχουν απαντηθεί όλες οι ερωτήσεις σου.

Daggerά λένε οι Έλληνες τα 3 classes που χρησιμοποιούν Daggers.

Για Humans -> Treasure Hunter.

Light Elf -> Plains Walker.

Dark Elf -> Abyss Walker.

Spellhowler είναι nuker μάγος και είναι Dark Elf.

Bladedancer είναι assistant character/fighter και είναι επίσης Dark Elf.

Νερουλά λένε οι Ελληναράδες τον Spellsinger, nuker μάγος Light Elf είναι αυτός.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στο pc μου εχω δυο λογαριασμους, ενα δικο μου (του διαχειρηστη) και εναν για τον μικρο αδερφο μου. Εχω κανει ενα game εγκατασταση (lineage) το οποιο ομως θελει να το παιζει και αυτος, αλλα οποτε παει να το ανοιξει απο τον λογαριασμο του του ζηταει τον κωδικο του διαχειρηστη (δηλ. του λογαριασμου μου). Πως γινετε να κανω καποια ρυθμιση ωστε να μην ζηταει αυτο το κωδικο;

Πουλάω χαρακτήρα Feoh Wizard 90 lvl Full set twilight (blessed tw tunic,normal gloves όλη +3) full attributes, Normal Apocalypse Retributer+4(με Special ability και 300 attribute) και μισό bil στον Server Megmeld(Official).

Είναι σε clan με κάστρο και clan hall

67146628.jpg

Pm me για τιμή και περισσότερα info

Οσοι απο εσας εχουν παιξει παιχνιδια οπως το aion η το l2 Θα γνωριζουν οτι για να τα κατεβασεις και να τα εγκαταστησεις χρειαζεσαι τον ncsoft launcher..

Εγω λοιπον αποφασισα να παιξω τον τελευταιο client του l2 που πλεον εγινε free..

Το προβλημα μου ειναι οτι κατεβαζω τον launcher, τον εγκαταστω και δεν ξεκιναει με τπτ..

Πατωντας στο exe προσεξα στις διεργασιες οτι το προγραμμα ξεκιναει για 2-3 δευτερολεπτα και μετα σταματαει..

Ψαχνωντας στο νετ για αρκετη ωρα εχω δοκιμασει ολες τις λυσεις που προτειναν..

Ξεκινησα το exe σαν διαχειριστης, εκανα κατι αλλαγες στα fonts, επανεγκατεστησα το προγραμμα 100 φορες..

Τπτ..

Βοηθηστε με plz..

Το χειρoτερο ειναι οτι πριν απο 2 βδομαδες δουλευε κανονικα..

Απλως αναγκαστηκα να κανω απεγκατασταση, επειδη (τοτε) ειχε prob το ιδιο το l2..

Αλλα ας καταφερω πρωτα τον launcher και βλεπουμε μετα για το ιδιο το παιχνιδι..

Ευχαριστω προκαταβολικα!!!

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Καλησπερα σε ολους θα ηθελα λιγη βοηθεια. εχω αγορασει πληκρολογιο g19 της logitech και δεν ξερω πως να σεταρω τα macros για lineage2 αν ξερει καποιος ας με βοηθισει ευχαριστω πολυ

ρε παιδια εχω τα γουιντουσ 7 εκανα εγκατασταση το lineage, system κτλπ και πας να μπω και με πεταει l2.bin has stopped working τι μπορει να φτεει εχς κανει τα παντα και τπτ

• 1 μήνα μετά...

Καλησπέρα...Το μεσημέρι εκεί που έπαιζα L2 (στον server L2 Crimson) κώλυσε ο παίκτης δεν κουνιόταν και γενικώς γύρω μου δεν κουνιόταν τίποτα και μου έβγαλε και το μήνυμα ότι η σύνδεση χάθηκε σαν να έχει πέσει το internet αλλά internet είχα κανονικά... Το ξανά άνοιξα πάλη το ίδιο έκανα και format (γιατί το χρειαζόταν) και πάλη το ίδιο...

παω να κανω το set imberial που εχω 55%, και παροτι εχω οσα μου ζηταει, (25fire, 25wind, 25water και 1enria) μου γραφει οτι δεν εχω ολα τα items. Πρεπει να κανω κατι πρωτα για να κανω το set 55%; π.χ. να ειμαι nobless;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...