gio@ Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 στο us θέλει κόλπο(fyyre patch etc) στο eu που παίζω θέλει πιο εύκολο κόλπο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ATiTool Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 ετσι το εκανα και δουλεψε οντως αλλα το βλεπω πολυ BETA το προγραμμα,τα χαλια του εχει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gio@ Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 φτιάξε το καλύτερο εσύ και σκύλο χορτάτο και πίτα ολόκληρη δεν γίνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ATiTool Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 αρε αθανατο lineaging boting που πεφτει παλι! αντε παλι ενα replay με γεματους botoservers! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaikman Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 σε ποιον σερβερ εχει ελληνες ρε παιδια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EvilEyes Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Naia που παίζω εγώ έχει αρκετούς. BTW το xp έχει γίνει γελοίο. Από 1-72 σε 4 μερούλες με πολύ χαλαρό gaming. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JERONIMO888 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 1-72 και χαλαρο gaming στο l2 δεν κολλανε αυτες οι λεξεις, πες οτι ελιωσες το bot και ασε τα παραμυθια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Αληθεια λεει, εχω φιλαρακι που παιζει και οταν πηγα σπιτι του αυτος XPαρε και ενας 85αρης τον buffαρε ως τα μπουνια. Ηταν level 33, πηγε σε ενα μερος οπου επι 1¨30 ωρα που εγω ημουν απασχολημενος πηρε 11 level. Τελικα το εκλεισε 10 λεπτα μετα στο level 45. Αυτα την προηγουμενη εβδομαδα, σημερα που μολις κλεισαμε το τηλεφωνο βρισκεται ηδη στα 85. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EvilEyes Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 1-72 και χαλαρο gaming στο l2 δεν κολλανε αυτες οι λεξεις, πες οτι ελιωσες το bot και ασε τα παραμυθια Όταν από τα quest στα αρχικά lvl παίρνεις από 1 μέχρι 3 lvl μη μου λες ότι παίζω με bot. Είμαι παίχτης του official από το 2006 και ο main μου είναι μόνο 82 lvl. Το bot δε ξέρω καν πως λειτουργεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JERONIMO888 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 δηλαδη 5 χρονια για να πας 82 και 4 μερες για να πας 72? πρεπει να γυρισω στο δημοτικο για μαθηματικα τοτε. παιζω μια βδομαδα και ειμαι 46 με ολα τα κουεστ και τα ρειντ μποσ καθε μερα σχεδον τι να πω τοσο αχρηστος να εγινα ? γιατι εχω να παιξω απο chronicle 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Naia που παίζω εγώ έχει αρκετούς. BTW το xp έχει γίνει γελοίο. Από 1-72 σε 4 μερούλες με πολύ χαλαρό gaming. δηλαδη 5 χρονια για να πας 82 και 4 μερες για να πας 72? πρεπει να γυρισω στο δημοτικο για μαθηματικα τοτε. παιζω μια βδομαδα και ειμαι 46 με ολα τα κουεστ και τα ρειντ μποσ καθε μερα σχεδον τι να πω τοσο αχρηστος να εγινα ? γιατι εχω να παιξω απο chronicle 3 ΓΤΠ συζήτηση. Ο Naia που λέει ο τύπος, είναι x30.. άρα τι κοινό έχει με τον Official; Επίσης το ότι το παιδί είναι "ακόμα" 82LvL στον Off δεν σημαίνει και πως προσπαθεί να πιάσει τα 85 (όπως και πολύς λαός σταματάει και στα ~78 και ξεκινάει την απόλαυση). Αντιπαράθεση κουφέτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EvilEyes Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Ο Naia είναι official server του Lineage 2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Ψέματα.. Γεράσαμε.. Επιχείρημα 2 τότε σε ισχύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moldovan20 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Ο Naia όπως είπαν και οι από πάνω είναι ο official Ευρωπαϊκός . Όσο για το game έγινε πολύ pvp server . Κατά τα άλλα τα class έχουν αλλάξει πολύ . Όποιος θέλει να ξεκινήσει ακόμα και τώρα δεν είναι τίποτα να ανέβει ούτε να ντύσει char (Μέχρι S στο shop με 6m) . Κάνεις create πας 40(1ώρα) γίνεσαι mentee κάποιου high lvl char και αυτομάτως έχεις όλα τα buffs μόνιμα (+cov d/s ) όσο είσαι login σαν mentee . Μετά στα 86 γίνεσαι εσύ mentor και μπορείς να κάνεις invite 3 mentee τα οποία όσο xpάρουν εσύ κερδίζεις coins με τα οποία παίρνεις coctails δηλαδή buffs και r85 r90 r95 r99 items .Αν βρεις μικρούς που xpάρουν είσαι άρχοντας (μόνιμα buff μόνιμα vitality) . Επίσης τα mob dropάρουν αβέρτα .Φίλη μου έριξε sword r85 και είναι πάμφθηνα . Επίσης δε θέλει το κάψιμο που ήθελε πριν έχει πόσα γελοία quest που σκοτώνεις 10mob και παίρνεις 1lvl . Στα 84lvl παίρνεις 700k xp per mob (0.05%) .Τα race πλέον δεν έχουν τόσο σημασία στα 85 όλα τα dagger π.χ γίνονται othell rogue με τα ίδια skills (όταν γίνεις awaken char δε μπορεί να σε σκοτώσει char 85-) . Η ιστορία λέει ότι όλα τα race λοιπόν κάνουν ανακωχή και ενώνονται στα 85 ενάντια στη silen . Μη πάρετε pk όποιος θέλει μπορεί να δοκιμάσει και να δει μόνος του το γιατί ..Βάλτε το bot στο ks αβέρτα . Για sub και nobless δεν χρειάζονται quest ,raid bosses και τέτοια ,με 3 sieges παίρνεις sub και γίνεσαι noble (θέλεις 100 territory war marks) Ακόμα ,δεν υπάρχουν πλέον shop πας σε ένα npc βάζεις τιμή και όποιος θέλει αγοράζει (τα λεφτά έρχονται με mail) Κατακόμβες - Νεκρόπολης δεν υπάρχουν ,όλα είναι με adena και τα παίρνεις από τους mammons που εμφανίζονται random στις πόλεις . Τα sub τα αλλάζεις επί τόπου δεν πας σε npc . Αυτά έμαθα σήμερα . Από αύριο λέω να ξεκινήσω κάτι σε abyss walker-plains walker ή phantom ranger αν και με ψήνει και κάτι σε summoner ,βλέπω τους έχουν κάνει πολύ δύναμη (1 φορά είχα κάνει pony και στην olympiad σε interlude δεν έπεφτε από κανέναν ) . Ότι άλλο μάθω θα περάσω να σας το πω ,άντε και καλό κάψιμο σε όσους παίξουν ,δυστηχώς εγώ δεν έχω τον άπλετο χρόνο να παίξω όπως θέλω . edit : Πέρασε η "μόδα" και στα γνωστά epic . Για baium π.χ κάνεις ένα q στο toi μία φορά τη μέρα για 18 μέρες και παίρνεις ring με stats baium (δε πουλιέται δε γίνεται trade ) Τα aq πάμφθηνα δε τα θέλει κανείς . Τα boss όλα πέφτουν με 1 pt ,bs/sws δε χρειάζονται σε ένα pt έχουν και οι 2 τα ίδια d/s , o EE έχει balance ,ότι char και να κάνετε ξεκινάτε από talking island και μπορείς να πας 54lvl π.χ σε 3 ώρες μόνο με quests . Και εδώ το μονοπάτι του xp που πρέπει να ακολουθήσετε . Για high lvl xp οι must περιοχές είναι dv -mages,gc-daggers,plains of lizardmen-archers και fg για τους awaken . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JERONIMO888 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 ΓΤΠ συζήτηση. Ο Naia που λέει ο τύπος, είναι x30.. άρα τι κοινό έχει με τον Official; Επίσης το ότι το παιδί είναι "ακόμα" 82LvL στον Off δεν σημαίνει και πως προσπαθεί να πιάσει τα 85 (όπως και πολύς λαός σταματάει και στα ~78 και ξεκινάει την απόλαυση). Αντιπαράθεση κουφέτο; fail εγω ειπα οτι δεν πας 72 σε 4 μερες ΧΑΛΑΡΟ γκειμινγκ χωρις μποταρισμα Ο Naia όπως είπαν και οι από πάνω είναι ο official Ευρωπαϊκός . Όσο για το game έγινε πολύ pvp server . Κατά τα άλλα τα class έχουν αλλάξει πολύ . Όποιος θέλει να ξεκινήσει ακόμα και τώρα δεν είναι τίποτα να ανέβει ούτε να ντύσει char (Μέχρι S στο shop με 6m) . Κάνεις create πας 40(1ώρα) γίνεσαι mentee κάποιου high lvl char και αυτομάτως έχεις όλα τα buffs μόνιμα (+cov d/s ) όσο είσαι login σαν mentee . Μετά στα 86 γίνεσαι εσύ mentor και μπορείς να κάνεις invite 3 mentee τα οποία όσο xpάρουν εσύ κερδίζεις coins με τα οποία παίρνεις coctails δηλαδή buffs και r85 r90 r95 r99 items .Αν βρεις μικρούς που xpάρουν είσαι άρχοντας (μόνιμα buff μόνιμα vitality) . Επίσης τα mob dropάρουν αβέρτα .Φίλη μου έριξε sword r85 και είναι πάμφθηνα . Επίσης δε θέλει το κάψιμο που ήθελε πριν έχει πόσα γελοία quest που σκοτώνεις 10mob και παίρνεις 1lvl . Στα 84lvl παίρνεις 700k xp per mob (0.05%) .Τα race πλέον δεν έχουν τόσο σημασία στα 85 όλα τα dagger π.χ γίνονται othell rogue με τα ίδια skills (όταν γίνεις awaken char δε μπορεί να σε σκοτώσει char 85-) . Η ιστορία λέει ότι όλα τα race λοιπόν κάνουν ανακωχή και ενώνονται στα 85 ενάντια στη silen . Μη πάρετε pk όποιος θέλει μπορεί να δοκιμάσει και να δει μόνος του το γιατί ..Βάλτε το bot στο ks αβέρτα . Για sub και nobless δεν χρειάζονται quest ,raid bosses και τέτοια ,με 3 sieges παίρνεις sub και γίνεσαι noble (θέλεις 100 territory war marks) Ακόμα ,δεν υπάρχουν πλέον shop πας σε ένα npc βάζεις τιμή και όποιος θέλει αγοράζει (τα λεφτά έρχονται με mail) Κατακόμβες - Νεκρόπολης δεν υπάρχουν ,όλα είναι με adena και τα παίρνεις από τους mammons που εμφανίζονται random στις πόλεις . Τα sub τα αλλάζεις επί τόπου δεν πας σε npc . Αυτά έμαθα σήμερα . Από αύριο λέω να ξεκινήσω κάτι σε abyss walker-plains walker ή phantom ranger αν και με ψήνει και κάτι σε summoner ,βλέπω τους έχουν κάνει πολύ δύναμη (1 φορά είχα κάνει pony και στην olympiad σε interlude δεν έπεφτε από κανέναν ) . Ότι άλλο μάθω θα περάσω να σας το πω ,άντε και καλό κάψιμο σε όσους παίξουν ,δυστηχώς εγώ δεν έχω τον άπλετο χρόνο να παίξω όπως θέλω . edit : Πέρασε η "μόδα" και στα γνωστά epic . Για baium π.χ κάνεις ένα q στο toi μία φορά τη μέρα για 18 μέρες και παίρνεις ring με stats baium (δε πουλιέται δε γίνεται trade ) Τα aq πάμφθηνα δε τα θέλει κανείς . Τα boss όλα πέφτουν με 1 pt ,bs/sws δε χρειάζονται σε ένα pt έχουν και οι 2 τα ίδια d/s , o EE έχει balance ,ότι char και να κάνετε ξεκινάτε από talking island και μπορείς να πας 54lvl π.χ σε 3 ώρες μόνο με quests . Και εδώ το μονοπάτι του xp που πρέπει να ακολουθήσετε . Για high lvl xp οι must περιοχές είναι dv -mages,gc-daggers,plains of lizardmen-archers και fg για τους awaken . δεν πας 40 σε μια ωρα 20 πας, τα κουεστ ισχυει εχουν βαλει πολλα και βοηθανε αρκετα για λεβελ απ αλλα μετα το 50 σιγα σιγα μειωνονται, shop υπαρχουν κανονικα οπως παλια δεν καταλαβα τι εννοεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα