Xvipes Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Epitelous piga sto cruma na dw tin kanoun ta porta. Ektos twn klasikwn melee hit kanoun mia periergi aura ktipontas to patoma kai se varane. 90% einai ranged hit. όπως σε όλους του private servers.στον official τα πορτα σε κάνουν teleport πάνω τους κ χάνεις κ το target.απλά στο αναφέρω για να δείτε ότι ΔΕΝ υπάρχουν C4-C3 full servers και ιδικά στα mobs είναι ακόμα c1... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cristina Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Φαντάζομαι' date=' ειδικά αν παίξεις official μετά από τον Global,θα είναι..συγκλονιστική εμπειρία!Global=ο πιο ελεεινός server:confused: [/color'] BnB έχεις παίξει...; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Εχω παίξει αλλά ελάχιστα, οπότε δεν μετράει ως εμπειρία. Στο Cruma έχω πάει και δεν διαπίστωσα teleport με τα porta. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ItsToasted Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 όπως σε όλους του private servers.στον official τα πορτα σε κάνουν teleport πάνω τους κ χάνεις κ το target.απλά στο αναφέρω για να δείτε ότι ΔΕΝ υπάρχουν C4-C3 full servers και ιδικά στα mobs είναι ακόμα c1... distixos den piga makria apo to target gia na dw an kanei tp, panw tou imoun all the time. Me to link mborite na dite monoi sas pleon. Etc ki allios sixenome to Lineage kai den prokite na to ipostiriksw se kamia periptosi. PS:exw paiksei kai se off servers. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos_0b Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Vasika christos_0b les psilovlakeies... Den exei kai toso megali diafora o OFF apo ton Private... apla ston Private den xoraei tosa atoma kai exei perisotero lag' date=' ante kai to poli poli na min exei kai ola ta pragmata... omos i ais8isi paixnidiou, ta grafika, oi perioxes etc einai idia![/quote'] Den paizo se OFF kai genika den paizo tora...Exo stamatisi apo ta xristougena... Epaiza BnB Apla exo dei OFF Ta pragmata den einai toso tragika... Pantos i diafora se genikes grammes tou OFF me ton Private einai 8a mporousa na po i "eksipiretisi" kai oi "upiresises" alla den uparxei megali diafora stis deuteres... Λοιπον εφοσον δεν "παιζεις" official και μονο εχεις "δει" (ROFLMAO),μην μου λες οτι λεω εγω βλακειες γιατι τα παιρνω(ειχα αφιερωσει πολυ χρονο και χρημα και δεν μπορεις να μου την βγεις εφοσον εμφανως εχεις μικροτεη εμπειρια).... Οι διαφορες ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ και επειδη εχω παιξει και σε πολους private και στον bnb που λες επαιζες ειμουν απο εποχες "C1" και σε μια πο τις καλυτερες clans,ασε αυτους που εχουν δει περισσοτερα να λενε αυτα που ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ και οχι εχουν "δει".Το lag και τα ατομα ειναι το 1% των διαφορων,η αισθηση ειναι εντελως διαφορετικη και πολυ απλα παιζεις αλλο παιχνιδι.Τα Mobs εχουν πολυ καλυτερη AI και χιλιαδες Skills/Spells που δεν υπαρχουν σε κανεναν private(οπως και τα C2,C3 και C4).Δεν υπαρχει περιπτωση να ανεβεις/φτιαχτεις χωρις βοηθεια/συλλογικη προσπαθεια(εκτος του e-bay βεβαια),τα γραφικα(textures και σχεδιασμος μαλλον) ειναι το μονο πραγμα που φερνει και θυμιζει λιγο offcial αλλα οχι οι περιοχες.Γενικα μπορω να γραφω μεχρι αυριο.... Οσο για εξυπηρετηση κλπ αυτα ειναι το χειροτερο μερος στο Lineage2 γιατι απλα και σε συγκριση με αλλα MMORPG ειναι ανυπαρκτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOPSTRIM Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Λοιπον εφοσον δεν "παιζεις" official και μονο εχεις "δει" (ROFLMAO)' date='μην μου λες οτι λεω εγω βλακειες γιατι τα παιρνω(ειχα αφιερωσει πολυ χρονο και χρημα και δεν μπορεις να μου την βγεις εφοσον εμφανως εχεις μικροτεη εμπειρια)....Οι διαφορες ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ και επειδη εχω παιξει και σε πολους private και στον bnb που λες επαιζες ειμουν απο εποχες "C1" και σε μια πο τις καλυτερες clans,ασε αυτους που εχουν δει περισσοτερα να λενε αυτα που ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ και οχι εχουν "δει".Το lag και τα ατομα ειναι το 1% των διαφορων,η αισθηση ειναι εντελως διαφορετικη και πολυ απλα παιζεις αλλο παιχνιδι.Τα Mobs εχουν πολυ καλυτερη AI και χιλιαδες Skills/Spells που δεν υπαρχουν σε κανεναν private(οπως και τα C2,C3 και C4).Δεν υπαρχει περιπτωση να ανεβεις/φτιαχτεις χωρις βοηθεια/συλλογικη προσπαθεια(εκτος του e-bay βεβαια),τα γραφικα(textures και σχεδιασμος μαλλον) ειναι το μονο πραγμα που φερνει και θυμιζει λιγο offcial αλλα οχι οι περιοχες.Γενικα μπορω να γραφω μεχρι αυριο.... Οσο για εξυπηρετηση κλπ αυτα ειναι το χειροτερο μερος στο Lineage2 γιατι απλα και σε συγκριση με αλλα MMORPG ειναι ανυπαρκτα...[/quote'] Loipon file pou mou tin les! Ego den eixa kakes pro8eseis, giauto aloste egrapsa oti les psilovlakeies kai oxi mlkies... Ok? Kai an evlepes se alla posts mou se alla topics 8a to katalavenes auto, dioti den mou aresei na tinleo se atoma alla mono se autous pou tin lene se allous... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos_0b Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Loipon file pou mou tin les! Ego den eixa kakes pro8eseis' date=' giauto aloste egrapsa oti les psilovlakeies kai oxi mlkies... Ok? Kai an evlepes se alla posts mou se alla topics 8a to katalavenes auto, dioti den mou aresei na tinleo se atoma alla mono se autous pou tin lene se allous...[/quote'] Η Ελληνικη γλωσσα ειναι απο τις ποιο "πλουσιες" και εχει παρα πολλες λεξεις/προτασεις για να εκφραστεις χωρις να δημιουργησεις παρεξηγησεις.... Οσο για το υπολοιπα που εγραψα ισχυουν οτι και αν νομιζεις εσυ και στο κατω κατω δεν θα με ενοιαζε αλλα πιστεψε ειχα "φαει" πολυ καιρο πανω στο L2 και ξερω τα πραγματα και απο τις 2 πλευρες ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deoll Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 paidia ego ton sikosa ton server alla den mporo na mpo. kapoioi mou eipan oti apo to pc pou ton sikosa den mporo na mpo isxeiei?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sgus Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Loipon file pou mou tin les! Ego den eixa kakes pro8eseis' date=' giauto aloste egrapsa oti les psilovlakeies kai oxi mlkies... Ok? Kai an evlepes se alla posts mou se alla topics 8a to katalavenes auto, dioti den mou aresei na tinleo se atoma alla mono se autous pou tin lene se allous...[/quote'] Δεν ξέρω ποιος την "λέει" σε ποιον, αυτό που ξέρω εγώ ότι ο Christos έχει 100% δίκιο.Καλό θα ήταν για πράγματα που δεν ξέρεις να μην εκφέρεις άποψη και παραπληροφορείς. ps.Παίζω l2 2 χρόνια έχω παίξει σε πολλούς private servers και official είμαι 70+. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moglis Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Να σας ρωτήσω κάτι?Μπορείτε να μου πείτε εκτός από το παιχνίδι τι άλλο θέλει για να παίξεις line age στον e-global? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 To patch το κατέβασες από το site τους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moglis Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Αυτό θέλω να μου πείτε ποιό είναι το site τους γιατί δεν το ξέρω!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 http://www.la2.gr/ ..και καλώς ήρθες στον σπασα@@ σέρβερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moglis Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Ευχαριστώ αλλά δεν είναι για μένα!Είναι για μια φίλη που παίζει καιρό εκεί αλλά επειδή έπαιζε σε inet στο σπίτι δεν ήξερε πως να το βάλει και την βοηθάω!M' αρέσει που λέει να διαβάσουμε το πως εγκαθιστάται και δεν το βρίσκω πουθενά!Λίγη βοήθεια εδώ κάποιος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moglis Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Μάλλον άκυρο το βρήκα!!Ευχαριστώ για την βοήθεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα