Προς το περιεχόμενο

Official Lineage 2 Topic

irmaiden

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όσο καιρό έπαιζα στον Official πάντα όλοι είχαμε την απορία, ακόμα και εδώ στο Forum, για το αν μπορούν να δουν οι GM, αν χρησιμοποιείς Bot ή όχι.

Φυσικά δεν εννοώ να το καταλάβουν από τη συμπεριφορά του εκάστοτε παίχτη, αλλά από κάποιο Script, ή τέλος πάντων να μπορούν αυτόματα να αναγνωρίζουν τρίτο πρόγραμμα στον πελάτη τους.

Τα ban στον Official πέφτουν από καρφωτές. Δηλαδή όταν η Clan έχει War, μεγάλη ομάδα χρηστών κάνει Pettition, που στην ουσία αυτό σημαίνει ότι ρίχνει τα μάτια των GMs στον "παράνομο" παίχτη.

Χθες με τον αδελφό μου βάλαμε τον TheGame να παίξουμε, αφού εκεί δεν επιτρέπεται το bot.

Ο αδελφός μου έβαλε το bot και με το που μπήκε στο παιχνίδι, επί τόπου ο χαρακτήρας του πήγε φυλακή. Δεν έφαγε ban το account του, παρά μόνο ο χαρακτήρας του, όπου θα μείνει για αρκετές ώρες (νομίζω 1000), άρα για έναν μήνα.

Βλέπουμε καθαρά ότι στον Official, θέλουν να τα παίρνουν χοντρά και το κάνουν αυτό για να αγοράζεις νέα accounts.

Επίσης να σημειωθεί ότι πιο συχνά τρως ban μετά τα 75+, δηλαδή όταν τα έχεις ακουμπήσει ήδη για Addenas.

Μας κοροιδεύουν δηλαδή ότι δεν μπορούν να κάνουν το παιχνίδι Legit!

Και μη πει κανείς ότι θα έφευγαν οι χρήστες, γιατί οι Free Servers είναι γεμάτοι!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξέρει κανένας πως εμφανίζεται

αυτόματα ένα μήνυμα όταν σκοτώνεις κάποιον σε pvp ?

Το έχω δει αρκετές φορές σε pvp servers .

Δηλαδή σκοτώνω εγώ κάποιον και και βγαίνει μηνυμα του τύπου

! Mafiozakos(δηλαδή αυτός που σκότωσα) go to village.

Επεξ/σία από Xaralambos

Γεια χαρά έχω να κάνω μια ερώτηση

μπορώ να έχω 2 clients στον ίδιο υ/η ?? Δηλαδή να παίζω σε κάποιο pvp server που είναι interlude και σε κάποιον άλλο που είναι σε gracia ,όχι ταυτόχρονα απλώς να υπάρχουν και τα δύο.

μπορώ να έχω 2 clients στον ίδιο υ/η ?? Δηλαδή να παίζω σε κάποιο pvp server που είναι interlude και σε κάποιον άλλο που είναι σε gracia ,όχι ταυτόχρονα απλώς να υπάρχουν και τα δύο.

Ναί ,μπορείς να το κάνεις.Δέν θα έχεις πρόβλημα.

Ξέρει κανένας πως εμφανίζεται

αυτόματα ένα μήνυμα όταν σκοτώνεις κάποιον σε pvp ?

Το έχω δει αρκετές φορές σε pvp servers .

Δηλαδή σκοτώνω εγώ κάποιον και και βγαίνει μηνυμα του τύπου

! Mafiozakos(δηλαδή αυτός που σκότωσα) go to village.

%target με ένα macro

copy-paste τους φακέλους του κάθε client.. (η εγκατάσταση δεν σε ενδιαφέρει... μόνο τα αρχεία) και μπορείς να παίζεις και ταυτόχρονα...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...

Γεια σας!!!έχω φτιάξει trial acc στον official είναι για 14 μέρες... Αν θέλω να κρατήσω τον χαρακτήρα μου μπορώ να τον ενεργοποιήσω ως κανονικό acc? η διαγράφεται και ξεκινάς ένα νέο κανονικό acc???

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Καλησπέρα ειμαι και εγω καινουργιος ηθελα να με ενημερωση καποιος εμπειρος για Botting στον (official) Ειμαι παλιος παιχτης απο το 2005 σε Mid rates αλλα θα ηθελα τωρα που ειμαι στον official ενα καλο Bot Guide.Ευχαριστω:-)

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Γεια σας. Εχω το lineage εκανα το update.

2. εκανα λογαριασμο στο http://www.plaync.com

3. εκανα κωδικους εκανα κλικ στο link που με εστηλαν απο το mail μου.

4.μετα τι πρεπει να κανω? Εχω προπληρομενει καρτα. Πως θα συνδεσω την καρτα μου με το παιχνιδι τι κανω μετα μια βοηθεια.

το κωδικο τις καρτα pripey θα βαλω δηλαδη εχω μια καρτα προπληρομενη μεσο τραπεζας

τον κωδικο τις καρτας λογαριασμου. ειμαι ασχετος για αυτο ρωταω.

---------- Προσθήκη στις 18:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:43 ----------

Tωρα το καταλαβα θελει card games online απο εκει θα παρω και βαλω τον κωδικο που με εστιλες πριν (νομιζα εκανε και η visa που εχω) σε ευχαριστω παντος. δοκιμασα τι visa αλλα δεν το δεχεται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...