moldovan20 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 τελικά το l2walker είναι νόμιμο μέχρι 2 bots ; κάποιος που έχει ασχοληθεί ας πει τα rules ή τουλάχιστον να γράψει το site γιατί αυτό που στείλανε σε mail , εμένα δε μου ανοίγει . Eχει bot μεχρι 2 client. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Έχει bot και επιτρέπεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deponakias Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Λοιπον οποιος θελει να παιξει στον server του βνβ κανει register εδω azrama.com και κατεβαζει αυτο εδω το patch http://rapidshare.com/files/320270269/system.rar Διαγραφεται τον φακελο system απο το lineage 2 στο program files και βαζετε αυτο εδω! Καλη διασκεδαση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daimon Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) τελικά το l2walker είναι νόμιμο μέχρι 2 bots ; κάποιος που έχει ασχοληθεί ας πει τα rules ή τουλάχιστον να γράψει το site γιατί αυτό που στείλανε σε mail , εμένα δε μου ανοίγει . L2 Walker IG (In Game) & OOG (Out Of Game) for Azrama Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2009 από Daimon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 και μερικα νεα για το επομενο update http://www2.elliebelly.net/index.php?name=Forums&file=viewtopic&t=1067&start=150 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 L2 Walker IG (In Game) & OOG (Out Of Game) for Azrama Το Kaspersky βρίσκει ιό στο L2Walker.exe για το OOG walker. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
..MementoMori.. Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Ναι ειδικα το oog τα περισσοτερα antivirus το βλεπουν σαν ιο. Απο τετοια ακυρα (οχι το επισημο του εκαστοτε server) link ο μονος κινδυνος ειναι καποιο keylogger. Προφανως δεν εννοω το αποπανω link, γενικα μιλαω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 κλειστος ο bnb απο τα ξημερωματα χωρις καμια επισημη ανακοινωση...Εξαφανισμενοι ολοι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
..MementoMori.. Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Παιζεις και εσυ εκει? Κατι ειχαν πει οτι μπορει να μεινει κλειστος για καποιες μερες για να φτιαξουν το lag. Μετα ειπαν οτι μαλλον δεν θα χρειαστει. Και μετα τον εκλεισαν και κανεις δεν ξερει για ποσο. Μεχρι και το forum ειναι down. Και ειχα λιγο χρονο να τελειωσω το 2nd της SE γιατι εχει παει 57 και ακομα κανει απλο Battle Heal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deponakias Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Και εγω ειχα ψηθει να τελειωσω σημερα το Q του sps... να φορεσουμε και karmian Ενταξει να εχουν τον σερβερ down αλλα γιατι το forum? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
..MementoMori.. Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 To forum btw μολις ανεβηκε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deponakias Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Καμια ανακοινωση για τον server ομως! Server up!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daimon Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) L2 Walker IG (In Game) & OOG (Out Of Game) for Azrama Το Kaspersky βρίσκει ιό στο L2Walker.exe για το OOG walker. Το ESS δεν βρίσκει τίποτα (μπορείτε να δείτε και τις εικόνες). btw, http://www.azrama.com/forum/viewtopic.php?f=2&p=6616&sid=02d29f1d44c363415b9590dec07e7903#p6616 Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2009 από Daimon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PavlaraS18 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 λοιπον παιδες ... Δευτερα - Τριτη ερχεται το τροφοδοτικο και θα μπορεσω να ξαναπαιξω l2 υστερα απο καμποσους μηνες (γυρω στους 7) και να συμπληρωσω τον 6ο χρονο παιχνιδιου ... τωρα ... θελω αν μπορειτε και ξερετε να μου προτεινετε ενα server ... που να εχει τα παρακατω Client : κατα προτιμηση Interlude αλλα αν ειναι και κατι αλλο βλεπουμε ... Rate : hmm... δεν ξερω ... ειτε low ειτε Mid ειτε High ++ : Οτιδηποτε αρκει το rate να ειναι πανω απο 65% δεν πιστευω να ειναι πολλα αυτα που ζηταω .. για αυτο περιμενω πολλες προτασεις ! ααα και να μην εχει καθολου Custom Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Παιζεις και εσυ εκει? Κατι ειχαν πει οτι μπορει να μεινει κλειστος για καποιες μερες για να φτιαξουν το lag. Μετα ειπαν οτι μαλλον δεν θα χρειαστει. Και μετα τον εκλεισαν και κανεις δεν ξερει για ποσο. Μεχρι και το forum ειναι down. Και ειχα λιγο χρονο να τελειωσω το 2nd της SE γιατι εχει παει 57 και ακομα κανει απλο Battle Heal ναι...Αν και πλεον εχουν αρχισει και με απογοητευουν διαφορα πραγματα, ως προς τη διαχειριση κυριως. Ειμαι στους beyondtheobvious, λες να ειμαστε clan/ally mates? λοιπον παιδες ... Δευτερα - Τριτη ερχεται το τροφοδοτικο και θα μπορεσω να ξαναπαιξω l2 υστερα απο καμποσους μηνες (γυρω στους 7) και να συμπληρωσω τον 6ο χρονο παιχνιδιου ... τωρα ... θελω αν μπορειτε και ξερετε να μου προτεινετε ενα server ... που να εχει τα παρακατω Client : κατα προτιμηση Interlude αλλα αν ειναι και κατι αλλο βλεπουμε ... Rate : hmm... δεν ξερω ... ειτε low ειτε Mid ειτε High ++ : Οτιδηποτε αρκει το rate να ειναι πανω απο 65% δεν πιστευω να ειναι πολλα αυτα που ζηταω .. για αυτο περιμενω πολλες προτασεις ! ααα και να μην εχει καθολου Custom O azrama ειναι χ3, και πληρει οτι ζητας, αλλα στη θεση σου θα αναζητουσα κατι καλυτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα