Προς το περιεχόμενο

Official Lineage 2 Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν πάει έτσι.

Μπορεί να υπάρχουν δύο Topics.

Ένα Official και ένα γενικό.

Αυτό το χάλι τώρα δεν επιτρέπεται σε τέτοιο Forum. Εγώ που παίζω Lineage, δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Ότι απορία έχω πει, σκεπάζεται με τα posts που πέφτουν βροχή, του τύπου? "Πως θα γίνω GM και άλλα τέτοια..."

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Heatspreader, μάλλον μπερδεύεσαι λίγο.

Όταν λέμε official lineage 2 topic, εννοούμε το official topic για το παιχνίδι l2 και όχι topic για το official l2.

Εξάλλου οι περισσότεροι σε πριβέ σέρβερς παίζουν και όχι στον official.

Αν είχαμε ένα τόπικ για κάθε σέρβερ θα γινόταν ο κακός χαμός.

(Βέβαια και μένα με εκνευρίζει τρομερά που μόνο για l2 δεν μιλάμε εδώ αλλά για τον καημό του καθένα πως να στήσει τον δικό του σέρβερ και να χαίρεται που θα πάρει ένα pvp επιτέλους με τα Mobs χρησιμοποιώντας +16523 όπλα).

Δημοσ.
http://www.l2vip.gr

ειναι gracia part 2

x7

και δουλευει και το walker.

ειναι 1 χρονο ανοιχτος αλλα καναν καποια major updates και ειναι full gracia part 2

εχει διαθεσιμα clan halls και για clans που θα ξεκινησουν σε αυτον

so let the game begin

και ολοι μερα ειναι down!!!!!!!!!!! :P

Δημοσ.
Heatspreader, ίσως με παρεξήγησες σε κάποια θέματα.

Ξανατονίζω ότι το L2 είναι παιχνιδάρα, απλά δεν θα το πρότεινα σε κάποιον που θέλει να ξεκινήσει ΤΩΡΑ ένα παιχνίδι, να ξεκινήσει αυτό.

Για μένα, ναι, είναι νεκρό. Θα είναι λες ο άλλος (με Bot) 60 σε 2 μήνες.

Και που θα είναι 60 τί θα κάνει θα σου πω εγώ; Pvp?

Με την Avadon και την Zubei's απέναντι στο 80άρη;

Το θέμα του bot επίσης είναι τεράστιο, όταν ξεκίνησε η δικιά μου παρέα στον Luna μόλις πρωτοάνοιξε, λιώσανε στο bot, φτάσανε 76, δώσανε τα άπειρα φράγκα για ebay και τελικά ένα ωραίο πρωί φάγανε όλο το 9παρτο ban. Και μαζί με αυτούς 100άδες άλλοι.

Κάνουν τα στραβά μάτια γενικώς στην NCsoft, αλλά τους πιάνουν και κάτι κουλά που και που. Και επίσης το bot για μένα δεν είναι μια απλή υπόθεση του στυλ το βάζω, κοιμάμαι και μετά από 6 μήνες είμαι 60-70.

Θέλει τρελή οργάνωση,μεγάλη παρέα και πάλι έχει το άγχος του.

Πάει τώρα ο άλλος ο άσχετος και σου φτιάχνει έναν orca ας πούμε. Δεν έχει ιδέα από το παιχνίδι. Τί θα κάνει; 1ον, ΧΛΩΜΟ να μπορέσει να κάνει το walker να δουλέψει όπως πρέπει. 2ον, άντε και το κάνει. Τί θα κάνει; Buffs? Items?

Άντε και πήγε 40-50 έτσι που το χουν κάνει τώρα εύκολο, μετά;

Θα πάει και μια βόλτα Giran και θα δει τις τιμές που παίζουν, θα πάθει σοκ ή όχι;

Οι άλλοι όλοι έχουν ένα προβάδισμα 6 ετών μπροστά στον άλλο.

Γίνεται να παίξει χωρίς ebay;

Μόνο το character creation να δεις από το ΑΙΟΝ θα χαζέψεις.

Θες μια ώρα για να φτιάξεις τον char σου με λεπτομέρειες όπως φακίδες, ελιές και scars, με 50 κουρέματα και χιλιάδες χρώματα.

Τρελά γραφικά, κανένας χαρακτήρας ίδιος με τον άλλο και τέλος πάντων, τεχνολογία 2010. Γιατί να πάμε στο 2003;

Γιατί να παίξει ένα παιχνίδι που τον πρώτο καιρό θα είναι αυτός και τα Bots εκεί που θα xpάρει και που μετά απλά θα γίνει το παιδί της σφαλιάρας;

Για να μην παρεξηγούμαι, ξαναλέω γουστάρω τρελά L2 και εκεί θα μείνω, δεν αντέχω να ξεκινάω από το μηδέν στο ΑΙΟΝ, έπαιξα μια βδομάδα, είναι φοβερό, απλά δεν θέλω να ξοδέψω άπειρες ώρες πάλι. Αλλά αν ήμουν νέος παίκτης...καμιά τύχη το L2.

Για μένα είναι και ψυχολογικό το θέμα, όταν λέω νεκρό παιχνίδι εννοώ πως πλέον δεν μπαίνει ΚΑΝΕΝΑΣ νέος παίκτης, παρά μόνο φεύγουν παλιοί.

Όταν αρχικά ήταν 100άδες χιλιάδες, και οι σέρβερς γίνονται συνεχώς merged και μειώνονται, λογικό είναι να βλέπεις ακόμα κόσμο μέσα, το θέμα είναι που πάει η κατάσταση και αν αξίζει να επενδύσεις 2 χρόνια σε αυτό το παιχνίδι. Σε 2 χρόνια ποιος θα παίζει Lineage?

Με απλα λογια λες αυτο :

Οποιος εχει ηδη παιξει L2 και ξερει δεν εχει προβλημα να παιξει official

Οποιος ξεκινα τωρα του συνιστας να μην παιξει...ε ενταξει με απλα λογια το L2 ειναι για αυτους που εχουν τα κοτσια(και δεν λεω καψιμο γιατι καλος γινεσαι και χωρις καψιμο)..δηλαδη πως θα ηθελες να ειναι..ενα παιχνιδι που πας 80 σε 1 μερα??

Και μην λες το L2 ειναι τεχνολογια του 2003...τεχνολογια του 2003 ειναι το C1 οχι το Gracia...το Gracia τα σπαει απο γραφικα...και για μενα L2,WOW>Αion(και γενικα οταν ακουω PC gaming αμεσως σκεφτομαι L2,WOW γιατι αυτα ειναι για μενα τα καλυτερα PC games)..απλα πηγαινουν πολλοι παιχτες στο νεο αυτο παιχνιδι για να δουν πως ειναι το '''καινουργιο''...ε και να μην μπαινουν νεοι παιχτες κακο δικο τους αυτοι που παιζουν ηδη και θα παιζουν παντα ειναι εκατομμυρια

Δημοσ.
Οποιος εχει ηδη παιξει L2 και ξερει δεν εχει προβλημα να παιξει official

Έτσι, σωστός.

Οποιος ξεκινα τωρα του συνιστας να μην παιξει...ε ενταξει με απλα λογια το L2 ειναι για αυτους που εχουν τα κοτσια(και δεν λεω καψιμο γιατι καλος γινεσαι και χωρις καψιμο)..δηλαδη πως θα ηθελες να ειναι..ενα παιχνιδι που πας 80 σε 1 μερα??

Σε αυτό που συμφωνώ είναι, ότι κάποιος που θέλει να καεί και να παίξει κάτι καινούριο σίγουρα δεν θα πρέπει να πάει σε L2.

Στο L2 αν κάποιος πάει Official και γνωρίζει το game θα ανέβει πολύ γρήγορα. Καταρχήν είναι σχεδόν σίγουρα ότι θα χρησιμοποιήσει Walker (bot δηλαδή), οπότε το κάψιμο είναι τραγικά λιγότερο. Κάποιοι θα πουν βάζοντας bot δεν ευχαριστίεσαι το παιχνίδι επειδή δεν παίζεις. Φυσικά και παίζεις, απλός δεν καίγεσαι. Όσοι το κάνουν μπορούν να καταλάβουν τι εννοώ.

Και μην λες το L2 ειναι τεχνολογια του 2003...τεχνολογια του 2003 ειναι το C1 οχι το Gracia...το Gracia τα σπαει απο γραφικα...και για μενα L2,WOW>Αion(και γενικα οταν ακουω PC gaming αμεσως σκεφτομαι L2,WOW γιατι αυτα ειναι για μενα τα καλυτερα PC games)..απλα πηγαινουν πολλοι παιχτες στο νεο αυτο παιχνιδι για να δουν πως ειναι το '''καινουργιο''...ε και να μην μπαινουν νεοι παιχτες κακο δικο τους αυτοι που παιζουν ηδη και θα παιζουν παντα ειναι εκατομμυρια

Είναι από τα πιο σωστά πράγματα που έχω διαβάσει.

Τα γραφικά είναι απλά φοβερά και ότι καλύτερο έχω δει από online παιχνίδι τέτοιου τύπου. Το 2003 ήταν άλλο Chronicle και σαφώς τα γραφικά έχουν βελτιωθεί δραματικά.

Επίσης να πω κάτι για τα trailers που βλέπουμε κατά καιρούς από παιχνίδια όπως το Aion και άλλων όπως πολύ όμορφα μας δείχνει εδώ το Koritsi_Gia_PC.

Φαίνονται ωραία και πολύ εντυπωσιακά. Γιατί όμως τα παρακολουθούμε? Για να επιλέξουμε ποιο παιχνίδι θα παίξουμε? Αν ναι τότε και εγώ δείχνω αυτό:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=4Khu0MCmWlU]LineAge ][ [/ame]

Δημοσ.

σωστα ολα...και σκεψου πως παιχνιδια που ειναι 1000000 φορες λιγοτερη δημοφιλη απο το L2 οπως το Crysis(ενταξει το παιζουν πολλοι αλλα οχι οσος κοσμος παιζει L2) εχουν τεραστιες απαιτησεις για τα γραφικα ενω το L2 παρολο που εχει μαγικα(αυτη η λεξη ταιριαζει απολυτα) γραφικα εχει χαμηλες απαιτησεις

Δημοσ.

Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα.

Άλλο το Crysis και άλλο το L2, τόσο σε γραφικά, όσο και σαν παιχνίδια.

Είναι σαν να συγκρίνουμε ποδήλατο με κατσαρόλα.

Επίσης δεν μπορώ να πω ότι είναι λίγοι αυτοί που παίζουν Crysis και ειδικά Crysis.

Τέλος για να παίξεις κάποιος L2 με ότι μπορεί να δώσει το παιχνίδι μη νομίζεις ότι απλά με ένα καλό συστηματάκι μπορεί.

Είναι γνωστό ότι το L2 χρησιμοποιεί τη μηχανή γραφικών του Unreal η οποία γενικά μου αρέσει πολύ και είναι αρκετά αποδοτική. Χρειάζεσαι αρκετά δυνατό PC για να τα έχεις όλα στο Maχ στο l2.

Τα γραφικά του είναι μαγικά και πολύ ωραία για τη κατηγορία του. Αν παίξεις παιχνίδι με τέτοια γραφικά σε FPS θα βάλεις τα κλάματα. :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωραιο το l2 , παιζω απο c1 και συνεχιζω να πεζω (ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι) .Ειναι παιχνιδι το οποιο αν δεν καεις δε το νιωθεις . Εχει απειρα πραγματα που πρεπει να μαθεις και φυσικα δεν ειναι ενα παιχνιδι που μπορεις να πεις "ναι ξεκιναω τωρα απο το 0" . Πρεπει να εχεις τις βασεις των προηγουμενων chronicle . Αμα δε ξερεις περισσοτερο θα ξενεροσεις που δε θα μπορεις να κανεις τιποτα παρα θα το ευχαριστηθεις . Οχι να το παινευτω αλλα σε οσους σερβερ επεξα και εγω και οι φιλοι μου παντα ημασταν top lvl's και top items επειδη ξεραμε σε καθε επιπεδο που πρεπει να βρισκομαστε και τη να κανουμε .Σκεψου τωρα να ξεκινησει καπιος και να μη ξερει σε πιο μερος να παει να xpαρι πιο quest να κανει για recipe's πως να φτιαξει items πως να μαζεψει λεφτα κλπ.Και φυσικα θα πω και κατι που ισως προκαλεσει αντιδρασεις: Οι pro players δεν βρισκονται στον official (υπαρχουν και εξερεσεις) οπου με donate κανεις οτι θες. Οι pro players ειναι αυτοι που επεζαν bnb - eglobal και γενικα παλιους prive server's .Που αυτοι ακομα πλαισιονουν και τους καινουργιους και εχουνε περασει απο 5 server τουλαχιστων και πεζουν l2 5+ χρονια.

Το πιο κουφο που εχω ακουσει απο ατομο που ξεκινησε προσφατα : Παω να φαω , που ειναι το pause ?

Υ.Γ Και τωρα ας πουμε μετα απο l2 γραφω ,πιο αλλο παιχνιδι μπορει να σε κρατησει μεχρι τις 8 το πρωι? :P

Επεξ/σία από moldovan20
  • Super Moderators
Δημοσ.
Ειναι παιχνιδι το οποιο αν δεν καεις δε το νιωθεις .

Υ.Γ Και τωρα ας πουμε μετα απο l2 γραφω ,πιο αλλο παιχνιδι μπορει να σε κρατησει μεχρι τις 8 το πρωι? :P

ισοβίτες ftw :P

Δημοσ.
Οι pro players ειναι αυτοι που επεζαν bnb - eglobal και γενικα παλιους prive server's .Που αυτοι ακομα πλαισιονουν και τους καινουργιους και εχουνε περασει απο 5 server τουλαχιστων και πεζουν l2 5+ χρονια.

Γιατί αυτοί που έπαιζαν noobwars δεν είναι!? :mad:

Απλά στον Official παίζεις όλο το Game. Όσο καλός και να είναι ο prive server, ο Official είναι τόσο διαφορετικός που μερικές φορές πιστεύω ότι είναι άλλο παιχνίδι.

Να πω βέβαια ότι πιο όμορφο θα ήταν να έπαιζαν Official άσχετοι και για πρώτη φορά, αφού τότε θα υπήρχε ενδιαφέρον. Χάνετε λίγο η μαγία καθώς ο κάθε ένας ξέρει τι πρέπει να κάνει ακριβώς, βάζει και το bot, αγοράζει και addena και είναι έτοιμος.

Επειδή μίλησα για bot, έχει γίνει ένας σάλος με κάποια Ban, για ρίχτε μια ματιά και πείτε τη γνώμη σας.

Link #1

Link #2

Omg & 3 LoL

• Super Moderators
Δημοσ.
Όσο καλός και να είναι ο prive server

όσο καλός και να είναι πάντα υπάρχουν βύσματα και γίνονται αδικίες...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...