Strategos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 (επεξεργασμένο) και που κολαει η ετικέτα antivirus? με αυτη την λογικη του διαδικτυακού παιχνιδιου θα επρεπε να φερουν εδω το και το wow και το warhammer. λιγο οτι να νε καποιες στιγμες οι mods. edit: Και φυσικα αυτο έγινε επειδη κανεις εδω μέσα δεν συζηταει για το game αλλα ο καθενας διαφημίζει τον server του και ρωτάει πως θα φτιαξει prive server, κανεις δεν μιλαει για τον official, για τα updates και γενικα για το παιχνιδι. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2009 από Strategos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nekys Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Ψόφισε το θέμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos578 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Γεια σας! Παίζω σε έναν server C3 και θέλω να κάνω auto farming(auto heal/spoil)με l2walker αλλά δεν ξέρω πως.. Plz Help Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lion2486 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Γεια σας!Παίζω σε έναν server C3 και θέλω να κάνω auto farming(auto heal/spoil)με l2walker αλλά δεν ξέρω πως.. Plz Help Σε μερικούς server "απαγορεύεται" η χρήση l2 walker, γι' αυτό εγώ αυτοματοποιούσα τις κινήσεις των windows και έκανα αυτόματες κινήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Strategos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 για να περνει αυτοματα selfbuff και auto-assist στα party, ή spam cp potions και το g15 το κανει αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paused Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 L][Montana Server PvP ExPerience! Server Status: Server enchant info safe +3 max +50 chance 80% SERVER RATES Xp 4000 Sp x4000 Adena x4000 Drop x10 Server also CONTAINS : GMSHOP GATEKEEPER CUSTOM ITEMS (EPIC) BUFFER WITH BUFFS 9H SERVER SITE http://www.l2montana.hostei.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Μα τόσο δουλεμένο Site.. θα πάθεις τίποτα.. Τσάμπα κουράζεσε Paused.. τσάμπα και βερεσέ.. Και δημιουργείς και λάθος Topic. /Koritsi_Gia_PC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LeoNaXe Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Μαγκες ψαχνω ελληνικο free server για αφτο το game μιποσ κσερει κανενας? η οποιοδιποτε αλλο server που να δουλεωει και να εχει κοσμο μεσα. δοκιμασα το παραπανο τοπικ αλλα τα link του δν δουλεβαν αμα μπορεσει καποιοσ να μου πει αμα ξερει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkarax Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Mαγκες καλησπερα, checkarete τον http://www.infiniteL2.com !! Εμεις και αλλοι πολλοι λιωνουμε εκει Τρομερη δουλεια και πολυς κοσμος !! ααα, οποιος θελει ας με pm μεσα στο Σερβερ (KAIN) xXCREATORXx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giotis7 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 παιδια εχω το lineage 2 gracia part 2 και ειπα να κανω server να παιζω με τους φιλους μου. το προβλημα ειναι οτι στο startloginserver.bat μου λεει error κατι για jvm. ετσι λοιπον σκεφτηκα ή να επιλυσω αυτο το προβλημα (με την βοηθεια σας(γραφωντας καποια λυση)) ή να κανω l2 server via hamachi (παλι με την βοηθεια σας ) :):):):P:P:P:D:D:D:D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lion2486 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Μαγκες ψαχνω ελληνικο free server για αφτο το game μιποσ κσερει κανενας?η οποιοδιποτε αλλο server που να δουλεωει και να εχει κοσμο μεσα. δοκιμασα το παραπανο τοπικ αλλα τα link του δν δουλεβαν αμα μπορεσει καποιοσ να μου πει αμα ξερει Άμα θέλεις δοκίμασε τον δικό μου server. Info @ http://www.l2smiles.com παιδια εχω το lineage 2 gracia part 2 και ειπα να κανω server να παιζω με τους φιλους μου. το προβλημα ειναι οτι στο startloginserver.bat μου λεει error κατι για jvm. ετσι λοιπον σκεφτηκα ή να επιλυσω αυτο το προβλημα (με την βοηθεια σας(γραφωντας καποια λυση)) ή να κανω l2 server via hamachi (παλι με την βοηθεια σας ) :):):):P:P:P:D:D:D:D το πιο πιθανό λάθος που βλέπω είναι να μήν έχει το pc σου jre (java runtime environment), άρα υποθέτω πως είναι κάποιος server βασισμένος σε java. Ίσως να φταίει και κάποια ρύθμιση στο loginserver.bat. Λογικά παρόμοιο error θα σου εμφανίζει και το gameserver. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xaralambos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Έχει βγεί σε κανέναν σας το error l2.bin >>? Στη προσπάθεια μου να μπώ σε έναν privateserver μου βγάζει αυτό το σφάλμα και δεν μπορώ να συνδεθώ. Το έψαξα πολύ και δεν έχω κανένα πρόβλημα με το antivirus η κάτι παρόμοιο,. :mad: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgio30 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Αρκετες φορες! εγω το ελυσα με περασμα ξανα του παοχνιδιου αν και δεν ειμαι σιγουρος οτι ετσι λυθηκε!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loukas77 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Μαγκες ψαχνω ελληνικο free server για αφτο το game μιποσ κσερει κανενας?η οποιοδιποτε αλλο server που να δουλεωει και να εχει κοσμο μεσα. δοκιμασα το παραπανο τοπικ αλλα τα link του δν δουλεβαν αμα μπορεσει καποιοσ να μου πει αμα ξερει Δοκίμασε τον l2 elixir http://l2elixir.com/. Εγώ εκεί παίζω (χ6) και Ελληνικός. Δεν είναι Gracia (είναι Hellbound) αλλά λένε ότι θα γίνει update... Εμένα με ικανοποιεί όπως και να είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PavlaraS18 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 γεια σας παιδια ... ολοι ξερουμε τον l2archon μακραν ο καλυτερος ελλινικος server ... ειχε κλεισει ... ομως , κατι γερμανοι αποφασισαν να τον ανοιξουν με τη βοηθεια του παλιου dev team ... ειναι ολοιδιος μονο που ονομαζεται http://www.l2dna.com μπειτε στο link και δειτε περισσοτερες πληροφοριες .... ανοιγει 15 ιουλιου (2009 ) ... εχετε καιρο ακομα ... http://www.l2dna.com Υ.Γ. συγνωμη για τα ορθωγραφικα αλλα εχο συνιθησει με greeklish στο πληκτρολογιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα