lion2486 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Ρε παιδια μιας και μιλατε για L2 μπορει να μου πει καποιος πως μπορω να κατεβασω τον server osiris που δεν ειναι official; Μετά από λίγο ψάξιμο βρήκα το site http://www.l2osiris.com Από εκεί βρές ό,τι χρειάζεσαι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keyg Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Αυτην την ιστοσελιδα την ξερω και εγω.Αλλα δεν ξερω τι να κατεβασω απο την ιστοσελιδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Καλησπέρα σε όλο το Forum... μόλις σήμερα έκανα εγγραφή... πότε έκανες εγγραφή??? Μας δουλεύεις ρε φιλαράκι??? Πρώτα απο όλα δες τι λέει στο προφίλ σου Ημ. Εγγραφής: Mar 2005 Μηνύματα: 77 :devil: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimVavas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) oντως τοτε εχει εγραφει Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2008 από DimVavas ???????? ????? ????????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
l2dim Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) 1)Θέλω να φτιάξω ένα test-shop που να πουλά τα S όπλα και στολές, να είναι φτηνά 10 adena να δοκιμάζουν τα όπλα η παίχτες και μετά από 1 λεπτό να χάνετε τα όπλα. (το shop ξέρω να το φτιάξω, δεν ξέρω πώς θα χάνονται τα άπλα μετά από 1 λεπτό ) Ο κώδικας είναι αυτός αλλά δεν καταλαβαίνω στις 8&9 γραμμές είναι οι λίστες με της στολές που που δοκιμάζουμε και μετά από 5 δευτερόλεπτα χάνονται, πώς μπορώ να φτιάξω δικιά μου λίστα με στολές S 1)<html><body>Trader Jackson:<br> 2)Come on in! What are you looking for? We have many fine items, so take a look around. 3)Remember, it always pays to buy the best armor and weapons possible -- your battles will become 4)so much easier.<br> 5)<a action="bypass -h npc_%objectId%_Buy 3000200">Buy Fighter equipment.</a><br> 6)<a action="bypass -h npc_%objectId%_Buy 3000201">Buy Mystic equipment.</a><br> 7)<a action="bypass -h npc_%objectId%_exc_multisell 003">Exchange equipment.</a><br> 8)<a action="bypass -h npc_%objectId%_Wear 3000200">Wear Warrior equipment.</a><br> 9)<a action="bypass -h npc_%objectId%_Wear 3000201">Wear Mystic equipment.</a><br> 10)<a action="bypass -h npc_%objectId%_Sell">Sell</a><br> 11)<a action="bypass -h npc_%objectId%_TerritoryStatus">See the Lord and get the tax rate 12)information.</a><br> 13)<a action="bypass -h npc_%objectId%_Quest">Quest</a> 14)</body></html> 2)οι hero όταν σταματήσουν να είναι hero μπορούν ακόμα να βάζουν τα όπλα hero πώς μπορώ να το φτιάξω αυτό να μην μπορούν να φοράνε τα όπλα Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2008 από l2dim Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalpas Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 ειναι αληθεια οτι θα ενωθουν ο devianne με τον bartz? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xardas Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Πάντως εδώ στον Devianne έχει βουήξει ο τόπος... εσύ πού βρίσκεσαι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOPSTRIM Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Παιδιά μπορεί να μου πει κάποιος γιατί τρώω συνέχεια critical error ειδικά αν ανοίξω 4 l2; GPU: ATI 4870 RAM: 4GB και όχι 2 που λέει εδώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalpas Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 εγω ειμαι devianne αλλα δεν εχω ακουσει κατι τετιο εσυ που το διαβασες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LarysL2 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Παιδιά, καινούργιοs Lineage 2 Gracia(CT2) Part 1 PvP άνοιξε! Είναι Ελληνικός server αλλά έχει και ξένους και λέγεται Prince από ότι καταλάβατε από τον τίτλο. Επίσης, δεν έχει καθόλου lag επειδή σικώνεται από dedicated server! Μου αρεσεί πολύ ο server όπως και σε άλλους αλλά δεν έχει κόσμο επειδή είναι καινουργιός. Όποιος ψάχνει για Gracia Part 1 PvP server ας μπει εδώ!! Για περισσότερες πληροφορίες δείτε στο website. website: l2prince.dom.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nekys Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 1)Θέλω να φτιάξω ένα test-shop που να πουλά τα S όπλα και στολές, να είναι φτηνά 10 adena να δοκιμάζουν τα όπλα η παίχτες και μετά από 1 λεπτό να χάνετε τα όπλα.(το shop ξέρω να το φτιάξω, δεν ξέρω πώς θα χάνονται τα άπλα μετά από 1 λεπτό ) Ο κώδικας είναι αυτός αλλά δεν καταλαβαίνω στις 8&9 γραμμές είναι οι λίστες με της στολές που που δοκιμάζουμε και μετά από 5 δευτερόλεπτα χάνονται, πώς μπορώ να φτιάξω δικιά μου λίστα με στολές S 1)<html><body>Trader Jackson:<br> 2)Come on in! What are you looking for? We have many fine items, so take a look around. 3)Remember, it always pays to buy the best armor and weapons possible -- your battles will become 4)so much easier.<br> 5)<a action="bypass -h npc_%objectId%_Buy 3000200">Buy Fighter equipment.</a><br> 6)<a action="bypass -h npc_%objectId%_Buy 3000201">Buy Mystic equipment.</a><br> 7)<a action="bypass -h npc_%objectId%_exc_multisell 003">Exchange equipment.</a><br> 8)<a action="bypass -h npc_%objectId%_Wear 3000200">Wear Warrior equipment.</a><br> 9)<a action="bypass -h npc_%objectId%_Wear 3000201">Wear Mystic equipment.</a><br> 10)<a action="bypass -h npc_%objectId%_Sell">Sell</a><br> 11)<a action="bypass -h npc_%objectId%_TerritoryStatus">See the Lord and get the tax rate 12)information.</a><br> 13)<a action="bypass -h npc_%objectId%_Quest">Quest</a> 14)</body></html> 2)οι hero όταν σταματήσουν να είναι hero μπορούν ακόμα να βάζουν τα όπλα hero πώς μπορώ να το φτιάξω αυτό να μην μπορούν να φοράνε τα όπλα Νομίζω ότι το 3000200 είναι αρχείο multisell xml. Το wear έχει bug και θα σου πρότεινα να μην το χρησιμοποιήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micraSport Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 βρήκα έναν server lineage cracia σχετικα καινούριο... http://www.exilian.tk/ για όποιον ενδιαφέρεται.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lion2486 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) 1)Θέλω να φτιάξω ένα test-shop που να πουλά τα S όπλα και στολές, να είναι φτηνά 10 adena να δοκιμάζουν τα όπλα η παίχτες και μετά από 1 λεπτό να χάνετε τα όπλα.(το shop ξέρω να το φτιάξω, δεν ξέρω πώς θα χάνονται τα άπλα μετά από 1 λεπτό ) Ο κώδικας είναι αυτός αλλά δεν καταλαβαίνω στις 8&9 γραμμές είναι οι λίστες με της στολές που που δοκιμάζουμε και μετά από 5 δευτερόλεπτα χάνονται, πώς μπορώ να φτιάξω δικιά μου λίστα με στολές S 1)<html><body>Trader Jackson:<br> 2)Come on in! What are you looking for? We have many fine items, so take a look around. 3)Remember, it always pays to buy the best armor and weapons possible -- your battles will become 4)so much easier.<br> 5)<a action="bypass -h npc_%objectId%_Buy 3000200">Buy Fighter equipment.</a><br> 6)<a action="bypass -h npc_%objectId%_Buy 3000201">Buy Mystic equipment.</a><br> 7)<a action="bypass -h npc_%objectId%_exc_multisell 003">Exchange equipment.</a><br> 8)<a action="bypass -h npc_%objectId%_Wear 3000200">Wear Warrior equipment.</a><br> 9)<a action="bypass -h npc_%objectId%_Wear 3000201">Wear Mystic equipment.</a><br> 10)<a action="bypass -h npc_%objectId%_Sell">Sell</a><br> 11)<a action="bypass -h npc_%objectId%_TerritoryStatus">See the Lord and get the tax rate 12)information.</a><br> 13)<a action="bypass -h npc_%objectId%_Quest">Quest</a> 14)</body></html> 2)οι hero όταν σταματήσουν να είναι hero μπορούν ακόμα να βάζουν τα όπλα hero πώς μπορώ να το φτιάξω αυτό να μην μπορούν να φοράνε τα όπλα 1) στο 8-9 είναι mutlisell και απλά βάζεις στην βάση δεδομένων duration! (όχι -1 που είναι άπειρο!). Έτσι μετράει το χρόνο που χρησιμοποιείται το item και μετα χάνεται. 2) Υπάρχει η ρύθμιση στα config του gameserver(altsettings) : # If True Hero Weapons can be only eq by Heros cant be traded sold etc.. StrictHeroSystem = True Το κάνεις False! Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2008 από lion2486 Αυτόματη ένωση μηνυμάτων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gio@ Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 L2memories.com σερβερ απτο 2005 εχει αλλαξει πολλα ονοματα χ45 +χ700 πολλοι ελληνες μεσα στν χ45 ολο καμενοι+donors στον χ700 μονο καμενοι παραταω το l2 γτ πας wow μερια αλλα αυτος ο σερβερ ειναι ο καλυτερος που ειχα παιξει fix bug κ τετοια edit:ξεχασα να πω γινεται update μια βδομαδα το πολυ, αφου βγει νεο patch κ τωρα ειναι gracia part 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrislem Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Παιδιά ψάχνω γρήγορα και απεγνωσμένα έναν server για Lineage Gracia Client! Bασικά με ενδιαφέρει να έχει μεγάλο xp και sp, να είναι ελληνικός (στην ανάγκη δεν με χαλάει και ξένος), να μαζεύει πολλά άτομα και να έχει gmshop. Είναι για internet cafe και μια δουλειά που έχω αναλάβει.. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για την βοήθεια σας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα