l2dim Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 1)πώς μπορώ να μεταφέρω ένα server σε άλλο μηχάνημα χωρείς να χάσω κανένα account και items 2)όταν υπάρχει μια καινούρια έκδοση datapack και login πώς περνάμε όλοι την db χωρείς να χαθούν account και items (έκανα αντιγραφή επικόλληση την db αλλα δεν μου δούλεψε) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrFreeman Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Παρατηρώ ότι από την αρχή αυτού του thread κανένας σχεδόν δεν ασχολείται με το official game, αλλά οι περισσότεροι καταπιάνονται με private, στήσιμο server, κλπ. Οχι ότι είναι κακό, αλλά κάτι δείχνει αυτό για την εμπορική αποτυχία του συγκεκριμένου τίτλου στην Ελλάδα (σε σχέση με τους μεγάλους παίχτες του χώρου). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nekys Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Βασικά έχεις δίκιο και άδικο. Απλά είναι στην νοοτροπία του έλληνα gamer ότι άμα ένα game δεν έχει cheats να γίνεται πιο εύκολο, και να το παίζουμε και μάγκες στους υπόλοιπους, δεν αξίζει. Εκεί έπιασαν και οι Private Server. Παίζουν σε έναν server, κάποια στιγμή τους χώνει κάποιος άσχημα, και έτσι αποφασίζουν να ανοίξουν τον δικό τους, ώστε να τους "μαμίσουν" τους υπόλοιπους νουμπ, ώντας GM. Κοινώς έχουν κόλλημα με το πουλάκι τους. Μιλάω σαν ιδιοκτήτης private και παίκτης official. Ειλικρινά το l2 που βλέπεις στους official server, καμια σχέση με το private. Μα καμία. Άλλο game. Αλλά ποιος κάθεται να λιώσει στον official ένα εξάμηνο; Κανείς. Εκεί λοιπόν πιάνουν οι Private. Βέβαια αυτά που λέω μπορεί να ακούγωνται λες και απαξιώνω τον δικό μου server, αλλά την έχω πάρει την απόφαση μου: όχι άλλους έλληνες. Δεν μισώ την πατρίδα μου, απλά απαξιώνω τους έλληνες gamer. 9 στους 10 που θα μπουν στον σέρβερ μου, ζητάνε να τους δώσω level, items και βρίζουν. Μόνο έλληνες το κάνουν αυτό. Και μιλάμε οι έλληνες είναι ένα... 7% του πλυθισμού; Φαντάσου. Άποψη μου; Παίχτε official. Και μην μου πείτε ότι είναι πολλά τα 13 ευρώ τον μήνα, σας έχω δει πιτσιρίκια 14 χρονών που σκάτε 300 ευρώ "δωρεές" σε private με αντάλαγμα items. Σας πληροφορώ πως με 300 ευρουλάκια αγοράζετε μαμάτο παίκτη 70+ level στον official. Παίζτε official λοιπον και κόφτε τις κλάψες γιατί κάποιος σας "έφαγε" σε έναν x5000... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dustgr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Βασικά έχεις δίκιο και άδικο. Απλά είναι στην νοοτροπία του έλληνα gamer ότι άμα ένα game δεν έχει cheats να γίνεται πιο εύκολο, και να το παίζουμε και μάγκες στους υπόλοιπους, δεν αξίζει. Εκεί έπιασαν και οι Private Server. Παίζουν σε έναν server, κάποια στιγμή τους χώνει κάποιος άσχημα, και έτσι αποφασίζουν να ανοίξουν τον δικό τους, ώστε να τους "μαμίσουν" τους υπόλοιπους νουμπ, ώντας GM. Κοινώς έχουν κόλλημα με το πουλάκι τους. Μιλάω σαν ιδιοκτήτης private και παίκτης official. Ειλικρινά το l2 που βλέπεις στους official server, καμια σχέση με το private. Μα καμία. Άλλο game. Αλλά ποιος κάθεται να λιώσει στον official ένα εξάμηνο; Κανείς. Εκεί λοιπόν πιάνουν οι Private. Βέβαια αυτά που λέω μπορεί να ακούγωνται λες και απαξιώνω τον δικό μου server, αλλά την έχω πάρει την απόφαση μου: όχι άλλους έλληνες. Δεν μισώ την πατρίδα μου, απλά απαξιώνω τους έλληνες gamer. 9 στους 10 που θα μπουν στον σέρβερ μου, ζητάνε να τους δώσω level, items και βρίζουν. Μόνο έλληνες το κάνουν αυτό. Και μιλάμε οι έλληνες είναι ένα... 7% του πλυθισμού; Φαντάσου. Άποψη μου; Παίχτε official. Και μην μου πείτε ότι είναι πολλά τα 13 ευρώ τον μήνα, σας έχω δει πιτσιρίκια 14 χρονών που σκάτε 300 ευρώ "δωρεές" σε private με αντάλαγμα items. Σας πληροφορώ πως με 300 ευρουλάκια αγοράζετε μαμάτο παίκτη 70+ level στον official. Παίζτε official λοιπον και κόφτε τις κλάψες γιατί κάποιος σας "έφαγε" σε έναν x5000... Θα συμφωνησω παιζω official απο τοτε που εκλεισε ο BNB c2-c3 και ειμαι τωρα στον TEON 79 lvl daggeri ξυλο καθε μερα και αλλου το game lvl καμια σχεση με private σαν να παιζεις αλλο game.... χωρις διαφορα bugs και μλκιες.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eleinos1975 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 official ελεος κανεις 5555 μηνες να φτιαξεις Α στολη και μολις σε ριχνει ενα mobs σου πεφτει ενα γαντι πχ και κλαιγεσαι μια βδομαδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xardas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 αμα εχεις μαζεψει 10000000καρμα και αλλα τοσα pk ναι αλλα και παλι τα ξεφορτωνεσαι ο official θελει παιχτες με λιγο υπομονη γιατι εδω που τα λεμε και στον official πεφτει το bot του αιωνα και η nc soft κανει τα στραβα ματια για να μην χανει account και πεχτες με υπομονη σε χαμηλες ηλικιες δυσκολα βρισκεις PS:ελατε κανενας στον devianne εχουμε γινει ghost server Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalpas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 (επεξεργασμένο) σε πιον σερβερ θα προτινατε σε εναν που θελει να ξεκινισει τωρα l2?(για official μιλαμε παντα). Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2008 από kalpas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
l2dim Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Πρόσφατα νοίκιασα ένα μηχάνημα για να στήσω τον l2server μου, προσπαθώ να κάνω εγκατάσταση την java αλλά δεν την αναγνωρίζη το μηχάνημα τρέχει windows server 2003 64bit μήπως θέλει κάποια συγκεκριμένη έκδοση java και όχι αυτόν που είχα στον home server Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xania_4_ever Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Καλησπερα φιλοι του insomnia. λεω να ξαναρχισω lineage αλλα δν ξερω σε τι server. θα προτιμουσα να ναι ελληνικος να εχει πολλους παικτες(ασχημο πραγμα η ησυχια) και να ναι γυρω στο 3χ. αν γινεται δωστε και κανα link να το κατεβασω. υπαρχει? ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lion2486 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Πρόσφατα νοίκιασα ένα μηχάνημα για να στήσω τον l2server μου, προσπαθώ να κάνω εγκατάσταση την java αλλά δεν την αναγνωρίζη το μηχάνημα τρέχει windows server 2003 64bitμήπως θέλει κάποια συγκεκριμένη έκδοση java και όχι αυτόν που είχα στον home server http://java.sun.com/javase/downloads/index.jsp -- Java Runtime Environment (JRE) 6 Update 7 -- windows/windows x64 (μαλλον x64) Καλησπερα φιλοι του insomnia. λεω να ξαναρχισω lineage αλλα δν ξερω σε τι server. θα προτιμουσα να ναι ελληνικος να εχει πολλους παικτες(ασχημο πραγμα η ησυχια) και να ναι γυρω στο 3χ. αν γινεται δωστε και κανα link να το κατεβασω. υπαρχει? ευχαριστω http://www.l2.hopzone.net <-- server list Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2008 από lion2486 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
l2dim Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Πως μπορώ να φτιάξω ένα shop που να πουλά αίτημα όπλα +15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
A.S.P Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Με ενα αρχείο .xml μπορείς αμα καταφέρω θα σηκώσω ενα αρχείο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Asuma Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δεν νομίζω να γίνεται πλέον μέσω xml.Θέλεις core edit για κάτι τέτοιο πλέον,τουλάχιστον έτσι γράφουν στο L2J Official. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xardas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Και μια ραδιο αρβυλα που κυκλοφορει τελευταια.... επειδη ο Denianne πεθαινει θα τον ενωσουν με τον Βartz και θα χαθουν καστρα CH τα παντα... εχει να πεσει πολυ ξυλο..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keyg Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Ρε παιδια μιας και μιλατε για L2 μπορει να μου πει καποιος πως μπορω να κατεβασω τον server osiris που δεν ειναι official; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα