lion2486 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Έχω ένα πρόβλημα με ένα npc. Δεν μου κάνει spawn όταν κάνει rr ο server με αποτέλεσμα σε κάθε επανεκίνηση να χρειάζεται να βάζουμε class manager. Έχει κανείς καμία ιδέα?
A.S.P Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Καταρχάς Θελώ να μου πείς τι pack εχείς l2jfree ή l2j. Πανω σε αφτά πρωτα δες ολά τα config του gameserver τις ρυθμήσεις σου. Δευτερών μπορείς να κανείς ενα sql αρχείο με τις τοποθεσείες που θέλεις να υπαρχουν οι class manager πχ μπορείς αν εχείς πακέτο l2jfree να παρείς την spawnlist της gatekeeper που έχει στο optional φάκελο σαν βάση. Πες τι pack εχείς και σε τι ειναί πχ . interlude,kamael,hellbound?
AlwaysChanges Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 re paidia 8elw na arxisw na paizw official..prepei omws na dwseis stoixeia gia to account...na dwsw? pirazei?
AlwaysChanges Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 vasika 8elw na exw account gia na paizw den 8elw parapanw mpleksimata..episis zitaei diaf8insi..pirazei na dwsw? :S den m aresei na dinw stoixeia ala an einai safe 8a kanw ipoxorisi ti lete?
Keosen Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Φυσικα και να δωσεις ειναι ασφαλες,αλλα δεν υπαρχει λογος να παιξεις L2 σε official ειναι νεκρο game υπαρχουν καλυτερες επιλογες οποτε μην χασεις τον χρονο σου και τα χρηματα σου σε αυτο το αισχος,friendly advise.
lion2486 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 L2 Emu Kamael! όλα τα άλλα costumn npcs κανουν κανονικά spawn μόνο οι class manager!!!
nekys Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 l2emu=@@ κανένα skill δεν δουλεύει όπως στον retail τα fortess sieges δεν δουλεύουν σωστά όπως και πολλά quest. σε προειδοποιώ.. άλλαξε pack όσο είναι καιρός! όσο αφορά το πρόβλημά σου... δεν έχω ιδέα!
nekys Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 με wine + ggkill + private server με gameguard check disabled, ΝΑΙ.
lion2486 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 gameguard ειναι disabled αλλά με το wine που έχω δεν ξέρω να τα χρησιμοποιώ καλα. Κανένας οδηγός υπάρχει?
nekys Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 δεν χρειάζεται. απλά εγκαθιστάς το wine όπως λέει στην ιστοσελίδα του και εγκαθιστάς οποιαδήποτε εφαρμογή windows, όπως στα windows. με διπλό κλικ.
billhelas Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 τι ειναι το wine??? και το l2j-fee που χρισιμοποιο ειναι καλο??
AlwaysChanges Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 eipa na arxisw official gt exw akousei pws exei xiliades atoma...oxi 2 h' 3 ..xiliades..an einai ali8ia afto 8a i8ela na arxisw..paidia kserete an pragmati o official exei xiliades atoma?
A.S.P Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Αν εχείς να δώσεις τα χρηματά ανα μήνα και την αγορά του παιχνιδιού γιατι για να κανείς account θέλει και την αγορά του client που σού έχει ένα κώδικό μεσα στο dvd. Αν αξιζεί αξιζεί γιατι δεν εχεί lag δεν θα εχείς προβλήματα μήν σου σβήσουν τον char ή να στον κλεψούν αλλά ενας λόγος που δεν αρχίζω είναι οτι κανούν donate πολλοί και το θέωρω αδικό!!! Η αποψή μου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα