lion2486 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Για να είναι η ολυμπιάδα πάντα ανοιχτή τί να κάνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nekys Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 τίποτα. είναι αυτόματη κάθε δευτέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lion2486 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 μπ@ καθε μερα απο τις 7-10 το πωί περίπου είναι ανοιχτή στον δικό μου, θελω να μπορεις να παιξεις όποτε θές... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
A.S.P Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Μπορώ να φτιαξώ μια σελίδα για να μου απακρυπτογραφεί τον κωδικο των αλλων πεκτών να βαζώ το id του account και να μ λεεί το password να συνδέετε απο την db βεβαία,Και πώς ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nekys Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 μμμ γίνεται αλλά πως; καλύτερα να ρωτήσεις στα φόρουμ του l2j πως είναι κωδικοποιημένα ή να κοιτάξεις στον κώδικα του java account manager. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
A.S.P Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Εχείς δικιο σωστή η λύση το προβλημα ειναι οτι δεν σκαμπαζώ μια απο java κωδικές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nekys Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 βασικά όταν αλλάζεις κωδικό, και βάζεις το παλιό πρώτα συγκρίνει το κρυπτογραφημένο hash αυτού που έδωσες με το hash που έχει στην βάση. Συτό που λές δεν είναι ανοικτά εφικτό. http://en.wikipedia.org/wiki/SHA-1 http://www.l2jserver.com/trac/browser/trunk/L2_GameServer/java/net/sf/l2j/accountmanager/SQLAccountManager.java Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
A.S.P Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Ποιος είναι ο κωδικός για να κανεις nobless τον άλλων. πχ. για hero //sethero name, αν είναι //setnoble δεν μ λειτουργεί. Και πώς θα μπορέσο να ζητάω κάτι items για να το κανεί. πχ αν έχει καποίος ενα npc manager.Εχω ψάξει και δεν έχω βρεί καποίον που να λειτουργεί. ================================================ Ευχαριστώ πολύ Nekys,για την βοήθεια!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nekys Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 σε μισό λεπτο θα ποστάρω ένα NPC που θα σε κάνει nobless για ότι item θες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
A.S.P Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Κατί αλλό πυ ξέχασα μπορείς να μ πείς τι να κάνω για να σβήσω κάτι mob με καποίο sql ομώς ξερω τα ονόματα θα βρώ και τα id αν μπορείς δωσέ μου ένα μικρό κωδικά. Και παλη ευχαριστώ τι αλλο να πώ TY!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nekys Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 http://rapidshare.com/files/116733614/nobless.7z Δεν θα σου πω πως δουλεύει. Το μόνο που σου λέω είναι πως το HTML κάνει overwrite το HTML του Tallien ώστε να μιλάνε εκεί για να κάνουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
A.S.P Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Θα τον μετατρέψω εγώ την βαση ήθελα. Σωστός δεν ειχα δεί το μύνημα σου αμα θές κανέ με add να τα πούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eniac Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 το προβλημα ειναι το εξης : ειχα κανει φορματ επειδη το pc εκανε επανακινηση οταν ανοιγα το lineage2,(ειχα βαλει service pack 3)επειτα επειδη ο υπολογιστης μου αντιμετωπησε καποια προβληματα (με ιους)εκανα 2 φορματ σε 2 μερες , αλλα και τις 2 φορες επεζε(με service pack 2) , μετα ξανακανα , και μεχρι στιγμης το συστημα ειναι μια χαρα , αλλα εβαλα το service pack 3 και επειτα εβαλα και το lineage 2.Το αποτελεσμα ειναι , να κανει παλι επανακινηση.Aυτο δεν μου συμβενει σε κανενα αλλο παιχνιδι,plz πειτε , φταιει το sp3? Αν ναι γινετε να διορθοσω το προβλημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nekys Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Το sp3 είναι γενικά προβληματικό. Βέβαια μπορεί να έχεις υπερθερμανση στο PC. Το ότι δεν συμβαίνει σε άλλα παιχνίδια δεν είναι κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nekys Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Pet Evolving! Ναι πλέον μπορείτε να εξελίξετε το Pet σας (wolf/ baby buffalo/ baby kookaboura/ baby koogar) απλά έχοντας το pet στο κατάλληλο Level, πηγαίνετε σε ένα Pet Manager, κάντε summon το pet σας, επιλέξτε Evolve και διαλέξτε την κατάλληλη εξέλιξη! Για άλλη μια φορά ο RaidFight προηγείται ;-) Περισσότερα: http://raidfight.com/craft-server/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα