ergidis Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Παιδια εχω τα 7 και ολα οκ.. Ομως θελω να βαλω την windows sidebar στη taskbar στο desktop και στο startmenu και δεν μπορω να την βρω Σε ολα τα προγραμματα δεν ειναι,, Καμμια βοηθεια??
karmen1983 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Εννοείς να βάλεις gadgetaki όπως αυτά; Uploaded with ImageShack.us sidebar όπως είχανε τα (s)vista δεν έχουν τα 7 νομίζω δηλαδή. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος.
ergidis Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Ωραια φαινονται αυτα..αλλα εωελω να βαλω την συντομογραφια στο startmenu και στην taskbar.. Μετα θα δουμε και αυτα.. (Εικονες εχω κανονικα αλλα δεν βρισκω ολο το πινακα)
karmen1983 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Ωραια φαινονται αυτα..αλλα εωελω να βαλω την συντομογραφια στο startmenu και στην taskbar.. Μετα θα δουμε και αυτα.. (Εικονες εχω κανονικα αλλα δεν βρισκω ολο το πινακα) ergidi εξήγησέ μου τι θέλεις να κάνεις. Αυτά όπως τα βλέπεις είναι ελεύθερα πάνω στην επιφάνεια εργασίας.
ergidis Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Θελω να ανοιξω ολη τη σελιδα με ολα τα gadgets αποπου και καποιος μπορει να διαλεγει και ποια θα βαλει ,, καθως επισης και να την εχω στο startmenu+taskbar..
karmen1983 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Θελω να ανοιξω ολη τη σελιδα με ολα τα gadgets αποπου και καποιος μπορει να διαλεγει και ποια θα βαλει ,, καθως επισης και να την εχω στο startmenu+taskbar.. Στο κόκκινο σου απαντάω αρκεί να εννοείς τα Gadgets που έχεις κατεβάσει και εγκαταστήσει και όχι το windows live gallery ας πούμε. Δεξί κλίκ πάνω στην επιφάνεια εργασίας και πας μικροεφαρμογές. Σου ανοίγει παράθυρο με όλα σου τα Gadgets. Για τα άλλα που ζητάς δεν ξέρω.
lexmark Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Από πίνακα ελέγχου στο appearance and personalization κάνεις δεξί κλικ πάνω στο desktop gadgets και επιλέγεις το δημιουργία συντόμευσης. Στα ελληνικά δεν ξέρω πως είναι
karmen1983 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Thanks lexmark Στα ελληνικά αν έχεις ελληνικά ergidi Πίνακας ελέγχου-> Εμφάνιση και εξατομίκευση-> Μικροεφαρμογές επιφάνειας εργασίας->δεξί κλικ και δημιουργία συντόμευσης
ergidis Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Παιδια ευχαριστω πολυ.. Τα βρηκα οπως ειπατε και τα αναρτησα..Τωρα Karmen,, Εκεινα ταλλα gadgets που αναφερες παραπανω που τα βρισκομε να τα βαλλομε?? Ειναι των Windows??
_Anonymous_ Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Πατα εναρξη και στην ευρεση γραψε "Desktop gadgets"
karmen1983 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Παιδια ευχαριστω πολυ.. Τα βρηκα οπως ειπατε και τα αναρτησα..Τωρα Karmen,, Εκεινα ταλλα gadgets που αναφερες παραπανω που τα βρισκομε να τα βαλλομε?? Ειναι των Windows?? http://www.insomnia.gr/topic/391347-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B7-sidebar/page__p__3735417#entry3735417 Εδώ σου είχα πει τον τρόπο για win vista ε το ίδιο είναι και για win7
ergidis Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Και επι πλεον να ρωτησω κατι παρακαλω.. Σχετικα με την μικροεφαρμογη αυτη με την εικον απου αλλαζει..Λοιπον εχω περασει στον υπολογιστη και κατι φωτο που εχω τραβηξει.. Πως γινεται μαζι με τις αλλες φωτο των windows sidebar να περιλαβω και τις δικες μου???
karmen1983 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 δεξί κλικ πάνω στη μικροεφαρμογή ("παρουσίαση" νομίζω λέγεται). Πας επιλογές και του λες από πιο φάκελο να παίρνει τις φώτο. Ή αντιγράφεις τις εικόνες στον φάκελο που χρησιμοποιεί ήδη η μικροεφαρμογή.
ergidis Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Πολλα πολλα ευχαριστω Λυθηκε και αυτο!!!!!!!!!!
ergidis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Για να μην ανοιγω καινουργιο τοπικ,, υπαρχει περιπτωση να γινεται το ανωτερω και για το desktop?? Δηλ να οριζω εγω το φακελλο των ειονων-φωτο (δικες μου) και να εναλασσονται ανα .. δευτερα..Εχω τα βιστα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.