Προς το περιεχόμενο

Που ειναι windows sidebar??

ergidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω τα 7 και ολα οκ.. Ομως θελω να βαλω την windows sidebar στη taskbar στο desktop και στο startmenu και δεν μπορω να την βρω Σε ολα τα προγραμματα δεν ειναι,, Καμμια βοηθεια??

Δημοσ.

Εννοείς να βάλεις gadgetaki όπως αυτά;

sshot2j.png

Uploaded with ImageShack.us

sidebar όπως είχανε τα (s)vista δεν έχουν τα 7 νομίζω δηλαδή. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος.

Δημοσ.

Ωραια φαινονται αυτα..αλλα εωελω να βαλω την συντομογραφια στο startmenu και στην taskbar.. Μετα θα δουμε και αυτα.. (Εικονες εχω κανονικα αλλα δεν βρισκω ολο το πινακα)

Δημοσ.

Ωραια φαινονται αυτα..αλλα εωελω να βαλω την συντομογραφια στο startmenu και στην taskbar.. Μετα θα δουμε και αυτα.. (Εικονες εχω κανονικα αλλα δεν βρισκω ολο το πινακα)

ergidi εξήγησέ μου τι θέλεις να κάνεις. Αυτά όπως τα βλέπεις είναι ελεύθερα πάνω στην επιφάνεια εργασίας.

Δημοσ.

Θελω να ανοιξω ολη τη σελιδα με ολα τα gadgets αποπου και καποιος μπορει να διαλεγει και ποια θα βαλει ,, καθως επισης και να την εχω στο startmenu+taskbar..

Δημοσ.

Θελω να ανοιξω ολη τη σελιδα με ολα τα gadgets αποπου και καποιος μπορει να διαλεγει και ποια θα βαλει ,, καθως επισης και να την εχω στο startmenu+taskbar..

Στο κόκκινο σου απαντάω αρκεί να εννοείς τα Gadgets που έχεις κατεβάσει και εγκαταστήσει και όχι το windows live gallery ας πούμε.

Δεξί κλίκ πάνω στην επιφάνεια εργασίας και πας μικροεφαρμογές. Σου ανοίγει παράθυρο με όλα σου τα Gadgets. Για τα άλλα που ζητάς δεν ξέρω.

Δημοσ.

Από πίνακα ελέγχου στο appearance and personalization κάνεις δεξί κλικ πάνω στο desktop gadgets και επιλέγεις το δημιουργία συντόμευσης.

Στα ελληνικά δεν ξέρω πως είναι

Δημοσ.

Thanks lexmark :)

Στα ελληνικά αν έχεις ελληνικά ergidi

Πίνακας ελέγχου-> Εμφάνιση και εξατομίκευση-> Μικροεφαρμογές επιφάνειας εργασίας->δεξί κλικ και δημιουργία συντόμευσης

Δημοσ.

Παιδια ευχαριστω πολυ.. Τα βρηκα οπως ειπατε και τα αναρτησα..Τωρα Karmen,, Εκεινα ταλλα gadgets που αναφερες παραπανω που τα βρισκομε να τα βαλλομε?? Ειναι των Windows??

Δημοσ.

Παιδια ευχαριστω πολυ.. Τα βρηκα οπως ειπατε και τα αναρτησα..Τωρα Karmen,, Εκεινα ταλλα gadgets που αναφερες παραπανω που τα βρισκομε να τα βαλλομε?? Ειναι των Windows??

http://www.insomnia.gr/topic/391347-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B7-sidebar/page__p__3735417#entry3735417

Εδώ σου είχα πει τον τρόπο για win vista ε το ίδιο είναι και για win7

Δημοσ.

Και επι πλεον να ρωτησω κατι παρακαλω.. Σχετικα με την μικροεφαρμογη αυτη με την εικον απου αλλαζει..Λοιπον εχω περασει στον υπολογιστη και κατι φωτο που εχω τραβηξει.. Πως γινεται μαζι με τις αλλες φωτο των windows sidebar να περιλαβω και τις δικες μου???

Δημοσ.

δεξί κλικ πάνω στη μικροεφαρμογή ("παρουσίαση" νομίζω λέγεται). Πας επιλογές και του λες από πιο φάκελο να παίρνει τις φώτο.

Ή αντιγράφεις τις εικόνες στον φάκελο που χρησιμοποιεί ήδη η μικροεφαρμογή.

Δημοσ.

Για να μην ανοιγω καινουργιο τοπικ,, υπαρχει περιπτωση να γινεται το ανωτερω και για το desktop?? Δηλ να οριζω εγω το φακελλο των ειονων-φωτο (δικες μου) και να εναλασσονται ανα .. δευτερα..Εχω τα βιστα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...