stratigos24 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπερα σε ολους. Αγορασα πριν λιγες μερες τον εν λογω ssd του τιτλου και θα ηθελα να ρωτησω κατι. Εβαλα σε αυτον τα win 7 μου για να bootαρει το συστημα. Οταν πηγαινω στον υπολογιστη μου να δω τους σκληρους, περαν αυτου και του αλλου μου σκληρου του 750αρι βλεπω και κατι ακομα, αλλους 2 σαν σκληρους 99 mb εκαστος και στον καθενα λεει Δεσμευμένο από το σύστημα (Ε: ) και Δεσμευμένο από το σύστημα (Z:). Τι ειναι αυτα? Να ειστε καλα περιμενω!
macabre_sunsets Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Τα Windοws 7 δεσμεύουν αυτόματα ένα Partition 100MB κατά την εγκατάστασή τους, οπότε μην σε απασχολεί/ανησυχεί αυτό.
xaniamike Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 αμα το σβησουμε μετα την εγκατασταση αυτο το partition θα εχουμε προβλημα;
stratigos24 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Τα Windοws 7 δεσμεύουν αυτόματα ένα Partition 100MB κατά την εγκατάστασή τους, οπότε μην σε απασχολεί/ανησυχεί αυτό. Οχι ενταξει δεν ειχα προβλημα απλα να μαθω τι ειναι ηθελα μιας και στον 750αρι που ειχα τα win μεχρι να παρω τον ssd δεν ειχε εμφανιστει κατι τετοιο. Να εισαι καλα! Σε μενα εχει ομως 2 partition των 100. Γιατι αραγε?
LouCi4er Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 αμα το σβησουμε μετα την εγκατασταση αυτο το partition θα εχουμε προβλημα; Πολυ μεγαλο μαλιστα.
yiannis_1 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Πολυ μεγαλο μαλιστα. Δεν ξεκινάνε τα Windows. Αμα σε ενοχλεί να τον βλέπεις κάντον hide με κάποιο απο τα πολλά προγράμματα που υπάρχουν γι αυτή τη δουλειά. Εγω του άλλαξα και το drive letter σε K:
jordan23 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 αφαιρείς το γράμμα απο την διαχείριση δίσκων και δεν τον βλέπεις
ikskarda Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 απλα σου εχει μεινει ενα διαμερισμα 100mb απο τον μηχανικο δισκο οπου του ειχες περασει τα windows και τωρα που εβαλες τον SSD και περασες το λειτουργικο εκει σου ξαναφτιαχτηκε αλλο ενα διαμερισμα 100mb , για αυτο φαινεται οτι εχεις 2 . το πρωτο του μηχανικου αν δεν σε ενοχλει μπορεις να το σβησεις και να το ενσωματωσεις στον μηχανικο , θεωρω χωρις καποια επιπλοκη στα windows
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.