jeanthira7 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Χαιρετώ και πάλι την καλή παρέα, Πριν από λίγο δοκίμασα να εγκαταστήσω στον ίδιο δίσκο (στον οποίο έχω windows 7) και τα windows xp γιατί έχω πρόβλημα με κάποιες συσκευές μου (drivers κλπ).Δημιούργησα λοιπόν πάνω στον ίδιο δίσκο C: ένα επιπλέον διαμέρισμα. Δυστυχώς όμως επειδή τα έκανα ψιλομαντάρα με τις επιλογές εκκίνησης (δεν μου εμφάνιζε επιλογή για windows 7 αλλά πήγαινε κατευθείαν και έτρεχε windows xp) αποφάσισα να διαγράψω το νέο διαμέρισμα αλλά δεν ξέρω πώς... Επίσης μπορείτε να μου πείτε εάν καταφέρω και διαγράψω το νέο διαμέρισμα, όταν εγκαταστήσω πάλι τα windows xp (δημιουργώντας πάλι διαμέρισμα), πώς μπορώ να εμφανίζω σαν επιλογή εκκίνησης windows 7-windows xp? Ευχαριστώ
isay Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Εσυ θέλεις να συνυπάρχουν τα windows 7 με τα xp ή θες μόνο το ένα απο τα δυο λειτουργικα; Τι hardware εχεις και δεν βρίσκει drivers; Εν ολίγοις τι ειναι τόσο αναγκαίο για να εχεις τα xp. Επίσης όπως ειναι τωρα ο υπολογιστής, αν διαγράψεις το partition που εφτιαξες δεν θα μπαίνεις σε κανενα λειτουργικο
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Πριν διαγραψεις οτιδηποτε , μπουτερε με το dvd των 7 και ζητα αποκατασταση σφαλματων κατα την εκκινηση ή καπως ετσι το λεει.Ειναι το βημα μετα ή πριν την επιλογη γλωσσας αν θυαμαμι καλα.Πιθανον να βρεις την λυση.
jeanthira7 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Συγνώμη εάν δεν σας έδωσα να το καταλάβετε. Πήγα λοιπόν στη διαχείριση δίσκων και από εκεί "έσπασα" τον λειτουργικό δίσκο των windows 7 που ήταν 465 gb (500άρης) σε 2 τόμους: 1->C:\ 250 gb που είναι και το λειτουργικό μου 2-> D:\ 250 gb που ήταν ο μη κατανεμημένος χώρος Τώρα αυτό θέλω να το διορθώσω και να το επαναφέρω στον ένα τόμο. ο 2ος τόμος δηλαδή να κολλήσει πάλι με τον πρώτο και να έχω όπως πριν τον C:\ και μόνο Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.