Orifiel Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Αναβάθμισα το παλιό μου pc και θα ήθελα την άποψη σας σε σχέση τιμή απόδοση. Από q9400 σε i7-870 Από gigabyte p45 mobo σε ASROCK P55 PRO/USB3 Και από 4χ1 gigs ram ddr2/800 mhz σε 2x2 ddr3 1333mhz. Σύνολο 400 ευρώ. Περιμένω τα πράγματα να έρθουν σε 3-4 ημέρες Βασικά σκοπεύω για 2 pc το οποίο 1 θα είναι για gaming και το άλλο καθαρά για σχέδιο, φωτογραφία, λίγο 3d και βίντεο. fx drivers. Σε μια μικρή έρευνα επιδόσεων επεξεργαστών, είδα ότι τα q9xx cpu αποδίδουν καλύτερα στα γραφιστικά??? Το επερχόμενο sandy διορθώνει αυτό?? Γιατί κατά τον Φεβρουάριο με Μάρτιο σκοπεύω για 1 pc sandy. Η παραπάνω αναβάθμιση είναι καλή ?? (σχέση απόδοση τιμή). Προσωρινά πάνω θα έχω μια gtx480 αλλά όταν πάρω το σαντυ θα βάλω για τα παιχνίδια 1 570.. και η 480 για τα προγράμματα λόγο καλύτερου cuda. Ο λόγος που έκανα αναβάθμιση είναι το παρακάτω θέμα. Περίμενα για αντικατάσταση τελικά, αλλά μετά από 1.2 μήνες κοροϊδία και 2 αντικαταστάσεις με καμένα και μεταχειρισμένα προϊόντα, αναγκάστηκα και απέτισα το πιστωτικό που ακόμη περιμένω !! http://www.insomnia.gr/topic/390868-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CE%B7-%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CF%89/
Orifiel Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Μια ερώτηση τεχνικής φύσεως.. Χθες ήρθαν τα πράγματα και τα εγκατέστησα. Τελικά αυτό που δεν μου άρεσε στο ασροκ είναι ότι στο δίνουν σε ένα σκέτο κουτί, χωρίς προφύλαξη (αφρολέξ) και μόνο 4 σατα καλώδια! Τίποτα άλλο.. Έχει ένα πρόβλημα με το corsair 850watt μιας και ανοιγόκλεινε στο boot χωρίς οθόνη και δεν φορτώνουν bios. Όμως με το παλιό 400ρι τροφοδοτικό λειτουργεί κανονικά!. Ερώτηση.. Παρατήρησα ότι το dimm 1 + 3 δεν αναγνωρίζουν μνήμη! Είναι κάτι από το bios? Η όπως είναι να το πάω για DOA 7 ημερών..!? Ίσως τελικά είναι προβληματικό κομμάτι? Έψαξα στο διαδίκτυο και υπάρχουν χρήστες σε πανόμοια μοντέλα με το ίδιο πρόβλημα! Και όλοι τα έδωσαν doa..όμως όσοι έτυχαν καλό κομμάτι είναι πολύ ευχαριστημένοι! Κατά τα άλλα το cpu είναι άψογο, τεράστια διαφορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.