ifigeneia13 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Εχω εναν φακελο του photoshop τον Adobe PCD και θελω να αποεπιλεξω την επιλογη read only. Όταν το κάνω αμα ξαναμπώστις ιδιοτητες το τσεκαρισμα παραμενει, μου ειπανε οτι μπορω να το κανω μονο στο cdm.exe με την εντολη attrib/? αλλα δε τα καταφερνω γτ δε μπορω να την συνταξω σωστα.. πρεπει να χει αυτην την μορφη attrib -r -s c:\test αλλα δε ξερω αν αφηνω κενα αναμεσα, αν γραφω κεφαλαια κ.λ.π. Οφακελος βρισκεται στην διαδρομη C:\Program Files\Common Files μπορει καποιος να με βοηθησει πως να το συνταξω?
TheELF Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 attrib -r -s "C:\Program Files\Common Files" /S Τα " " είναι σημαντικά όταν υπάρχουν κενά στα όνομα διαδρομής το /S στο τέλος είναι για να κάνει το ίδιο και στους υποφακέλους.
ifigeneia13 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 γραφω την διευθυνση του φακελου οπως την λεει στις ιδιοτητες του, και μου λεει οτι δε υπαρχει ο φακελος..
TheELF Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Γράψε την και για εμάς. Έτσι για να έχουμε μια άποψη. Μην ξεχνάς να βάλεις "" όταν υπάρχει κενό,επίσης φάκελος που δεν είναι με λατινικούς χαρακτήρες μπορεί να εμφανίζει πρόβλημα.
Moderators Gi0 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Οφακελος βρισκεται στην διαδρομη C:\Program Files\Common Files μπορει καποιος να με βοηθησει πως να το συνταξω? Μπορεις πολυ απλα να γραψεις τα πρωτα γραμματα,πχ Prog και στη συνεχεια να πατησεις το tab.Θα εμφανιστουν αυτοματα οι πιθανοι φακελοι/αρχεια που θελεις να χρησιμοποιησεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.