Προς το περιεχόμενο

O Flash 10.2 μειώνει την χρήση CPU κατά 10 φορές στην αναπαραγωγή βίντεο

SPANK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ξεχάστε το flash και τέτοιες ξεπερασμένες τεχνολογίες. Πλέον με html5 τα video στο yutube παίζουν άψογα και με πολύ καλήτερη ποιότητα και απόδοση.

Αμ που ειν' το ατιμο;; Εχει γινει σαν τον ΠΑΘΕ, οπου ολο το ακουμε οτι ερχεται, ολο το εγκαινιαζουν, και το μονο που βλεπουμε ειναι μισοτελειωμενες δουλειες.

Αντε να ερθει το περιφημο WebM μπας και απογειωθει το πραγμα. Και αν νομιζετε οτι ο Flash ειναι μαπας μονο σε linux, να πω οτι ειναι το ιδιο μαπας σε MacOS X και Windows 7. Στα Windows 7 κατι παει και ερχεται, αλλα μονο λογω του γεγονοτος οτι προσπαθουν να το πετυχουν εδω και χρονια.

Κατα τη γνωμη μου το HTML5 πρέπει να γινει το στανταρ για βιντεο, με χρηση του WebM, και το Flash να περιοριστει σε παιχνιδακια τυπου miniclip.

Εμπρος λοιπον, freetards, macfags και winbreds, ολοι να παμε στο HTML5 (δεν το λεω ειρωνικα).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αν εγκαταστήσετε την 64bit έκδοση χωρίς να έχετε πριν εγκαταστήσει την 32bit έκδοση τότε δώρον άδωρον γιατί πολλά σαιτ δεν βλέπουν ότι έχετε εγκατεστημένο το adobe flash player 10.2 64bit επομένως καλύτερα να εγκαταστήσετε την 32bit έκδοση για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

Όσο τώρα αφορά το html5 μπορεί κάποιος να μας πει ενδεικτικά καποια σαιτ που το χρησιμοποιούν και καποιους Internet browser που να το υποστηρίζουν για να το δοκιμάσουμε να δούμε κατά πόσο καλό είναι.

Ευχαριστώ πολύ.

Παιδιά εγώ μερικά hd videos που είδα ενώ έπαιζαν κανονικά και είχε φορτώσει όλο το βίντεο κατά καιρούς είχα μερικές παύσεις για 1 - 2 δευτερόλεπτα κατά τη διάρκεια του βίντεο ακόμα και σε απλά βίντεο.

Το είχε κανείς άλλος αυτό?

Με την τελευταία επίσημη τελική έκδοση δεν εχω καποιο τετοιο πρόβλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...