Mrkl27 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Για σας παιδιά! Θα ήθελα να σας παρακαλέσω να αφιερώσετε 5 λεπτά από το χρόνο σας για να με βοηθήσετε σε μια έρευνα που κάνω στα πλαίσια του μεταπτυχιακού μου προγράμματος, συμπληρώνοντας το ερωτηματολόγιο που θα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.surveygizmo.com/s3/421782/c469323f3b68 Η έρευνα αφορά την χρήση των ATMs, Internet banking, Mobile banking κλπ. Δεν κατάφερα ακόμα να βρω τα απαιτούμενα ερωτηματολόγια και χρειαζομαι την βοήθειά σας!!! Ευχαριστώ πολύ!!!
black_widow Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Όνομα φοιτητή , όνομα επιβλέποντα καθηγητή ;
V for Vagelis Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Όνομα φοιτητή , όνομα επιβλέποντα καθηγητή ; Για ποιο λόγο να δώσει τα ονόματα;
insomniaK Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Διότι 1. είναι δικαίωμα μας να γνωρίζουμε σε ποιον απαντάμε και 2. οποιοσδήποτε freelancer δημοσκόπος θα μπορούσε να δηλώσει πως κάνει την έρευνα και να βγάλει κέρδος εις βάρος του χρόνου μας. Και πέραν αυτών των δύο, είναι υποχρέωση του ερευνητή να δημοσιεύει την πλήρη ταυτότητα της δημοσκόπησης του.
suspiria Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Διότι 1. είναι δικαίωμα μας να γνωρίζουμε σε ποιον απαντάμε και 2. οποιοσδήποτε freelancer δημοσκόπος θα μπορούσε να δηλώσει πως κάνει την έρευνα και να βγάλει κέρδος εις βάρος του χρόνου μας. Και πέραν αυτών των δύο, είναι υποχρέωση του ερευνητή να δημοσιεύει την πλήρη ταυτότητα της δημοσκόπησης του. σωστο σε βρισκω
evabb Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Διότι 1. είναι δικαίωμα μας να γνωρίζουμε σε ποιον απαντάμε και 2. οποιοσδήποτε freelancer δημοσκόπος θα μπορούσε να δηλώσει πως κάνει την έρευνα και να βγάλει κέρδος εις βάρος του χρόνου μας. Και πέραν αυτών των δύο, είναι υποχρέωση του ερευνητή να δημοσιεύει την πλήρη ταυτότητα της δημοσκόπησης του. εις βαρος του χρονου σου; 5 λεπτα ειναι, αμα δεν εχεις να τα δωσεις δεν τα δινεις. στο υπολοιπο συμφωνω αν δεν το θεωρω τραγικο να μην ξερω ονοματα απο την στιγμη που ειναι ανωνυμο το ερωτηματολογιο
insomniaK Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 αυτός πληρώνεται για τον χρόνο του, ενώ δε με πληρώνει για το δικό μου και πέραν τούτου, είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει τα στοιχεία της ταυτότητας της έρευνα του.
Mrkl27 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Θέλω να ευχαριστήσω όλους που ανταποκρίθηκαν και αφιέρωσαν λίγα λεπτά από το χρόνο τους για να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο!!! Πραγματικά με βοηθάτε πολύ! Freelancer δημοσκόπος που κάνει τη δουλειά του (και πληρώνεται) εις βάρος του χρόνου σας δεν είμαι....απλά μια φοιτήτρια είμαι ))))) και κάνω μια εργασία όπως είπα και πριν. Όποιος έχει την διάθεση και το χρόνο να βοηθήσει, τον ευχαριστώ και το εκτιμώ πολύ!!!
kk1991 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Θέλω να ευχαριστήσω όλους που ανταποκρίθηκαν και αφιέρωσαν λίγα λεπτά από το χρόνο τους για να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο!!! Πραγματικά με βοηθάτε πολύ! Freelancer δημοσκόπος που κάνει τη δουλειά του (και πληρώνεται) εις βάρος του χρόνου σας δεν είμαι....απλά μια φοιτήτρια είμαι ))))) και κάνω μια εργασία όπως είπα και πριν.Όποιος έχει την διάθεση και το χρόνο να βοηθήσει, τον ευχαριστώ και το εκτιμώ πολύ!!! επομενως δεν εχεις προβλημα να αναφερεις το ονομα σου καθως και του επιβλεποντα... δεν ειναι οτι δε θα απαντουσαμε αν μας ελεγες οτι εισαι δημοσκοπος αρκει να παρεθετες τα στοιχεια της εταιρειας που δουλευεις..οπως και να εχει συμφωνω μα τον insomniaK : είναι υποχρέωση του ερευνητή να δημοσιεύει την πλήρη ταυτότητα της δημοσκόπησης του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.