vendettalove Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 τελικα τι ηταν; ειχες επιλεξει μονο την οθονη του λαπτοπ να δουλευει; Άσε ρε.Είχαν αλλάξει κοντρόλ και το καινούριο δεν είχε το σωστό κουμπάκι.. Πάντως ακόμα δεν είμαι σίγουρος ότι η κάρτα δουλεύει όπως θα πρεπε εφόσον ακόμα το game κολλάει που και που. Έτρεξα διαγνωστικά βίντεο από Hiren's Boot Cd αλλά δεν ήταν συμβατό με την κάρτα οπότε έβγαζε όλο σφάλματα. Μήπως ξέρει κανένας άλλο πρόγραμμα;
NikosKozani Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ πάντως συνεχίζω να πιστεύω ότι φταίει η ΑΤΙ. Έχω αγοράσει αμέτρητες κάρτες γραφικών σε desktop και laptop. Όσες φορές αγόρασα ΝVIDIA ακομα και με τη μικρότερη μνήμη δυσκολευοόταν το pc λιγότερο απότι η ΑΤΙ. Για παράδειγμα έχω τώρα στο desktop 1 ATI ddr2 με 1gb και στον φορητό μία NVIDIA 128mbs και ο φορητός δουλεύει καλύτερα στα παιχνίδια απότι ο desktop. Και έχει και καλύτερο επεξεργαστή ο desktop και 1gb περισσότερη μνήμη από το laptop και πάλι το laptop παίζει καλύτερα απότι ο μεγάλος. Πείτε με προληπτικό αλλά η NVIDIA κάνει πολύ καλύτερη δουλειά από την ΑΤΙ.
vendettalove Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ πάντως συνεχίζω να πιστεύω ότι φταίει η ΑΤΙ. Έχω αγοράσει αμέτρητες κάρτες γραφικών σε desktop και laptop. Όσες φορές αγόρασα ΝVIDIA ακομα και με τη μικρότερη μνήμη δυσκολευοόταν το pc λιγότερο απότι η ΑΤΙ. Για παράδειγμα έχω τώρα στο desktop 1 ATI ddr2 με 1gb και στον φορητό μία NVIDIA 128mbs και ο φορητός δουλεύει καλύτερα στα παιχνίδια απότι ο desktop. Και έχει και καλύτερο επεξεργαστή ο desktop και 1gb περισσότερη μνήμη από το laptop και πάλι το laptop παίζει καλύτερα απότι ο μεγάλος. Πείτε με προληπτικό αλλά η NVIDIA κάνει πολύ καλύτερη δουλειά από την ΑΤΙ. Προκατειλημμένος εννοείς. Και γω μαζί σου σ'αυτό το θέμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.