xristoforos89 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Παίζει ρόλο που η δική μου ανάλυση είναι 1600x900; Μήπως αυτό επιβαρύνει την gpu ; δεν εχει σχεση η αναλυση. οσο μεγαλυτερη,τοσο καλυτερα.
vendettalove Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Θα ξαναδοκιμάσω να βάλω πιο ενημερωμένους drivers αν και αυτοί που κατεβάζω από το σαιτ δεν λένε να εγκατασταθούν.. Τι μπορεί να φταίει; Αν τα καταφέρω θα ενημερώσω
panos9553 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 δεν εχει σχεση η αναλυση. οσο μεγαλυτερη,τοσο καλυτερα. Πως δεν παιζει ρολο η αναλυση????Οσο αυξανεται η αναλυση στα games εχουμε καλυτερο οπτικο αποτελεσμα αλλα τα fps μειωνονται...
panos9553 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Θα ξαναδοκιμάσω να βάλω πιο ενημερωμένους drivers αν και αυτοί που κατεβάζω από το σαιτ δεν λένε να εγκατασταθούν.. Τι μπορεί να φταίει; Αν τα καταφέρω θα ενημερώσω Βρες αυτους απο το site της sony..κανε καθαρισμα τους προηγουμενους και μετα εγκατεστησε αυτους που κατεβασες...
xristoforos89 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Πως δεν παιζει ρολο η αναλυση????Οσο αυξανεται η αναλυση στα games εχουμε καλυτερο οπτικο αποτελεσμα αλλα τα fps μειωνονται... και τι σχεση εχει αυτο με την περιπτωση του παιδιου που του κολλαει το λαπτοπ? Για να κυλαει απροβληματιστα ενα παιχνιδι πρεπει να βγαζει η καρτα 30-40 FPS και οσο παραπανω τοσο καλυτερα! Συγκεκριμενα απο 45 fps και πανω εισαι καλυμενος για ολες τις περιπτωσεις καθως το ανθρωπινο ματι δεν βλεπει διαφορα απο 45 και πανω .. υπαρχει και το προγραμμα fraps που χρησιμευει για να βλεπεις τα frames σου. Τι λειτουργικο συστημα εχεις;
panos9553 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 και τι σχεση εχει αυτο με την περιπτωση του παιδιου που του κολλαει το λαπτοπ? Για να κυλαει απροβληματιστα ενα παιχνιδι πρεπει να βγαζει η καρτα 30-40 FPS και οσο παραπανω τοσο καλυτερα! Συγκεκριμενα απο 45 fps και πανω εισαι καλυμενος για ολες τις περιπτωσεις καθως το ανθρωπινο ματι δεν βλεπει διαφορα απο 45 και πανω .. υπαρχει και το προγραμμα fraps που χρησιμευει για να βλεπεις τα frames σου. Τι λειτουργικο συστημα εχεις; Καταρχάς εχω ηδη απαντησει στο παιδι για το προβλημα του και σε συγκριση με το δικο μου laptop(που ειναι περιπου αντιστοιχα σε games)και οχι με οτι βρηκα στο internet.Εμενα γιατι μου αναφερεις το fraps?για να του λεω πως πρεπει να το τρεχει ανετα δειχνει πως γνωριζω τι παιζει απο frames κλπ.Επισης εσυ ανεφερες πως η αναλυση δεν παιζει ρολο και εγω σου απαντησα πως οσο αυξανεται η αναλυση τοσο περισσοτερο επιβαρινεται η gpu..το οποιο το ξερουμε χρονια τωρα.. Τελος εχω windows 7 64bit.
xristoforos89 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Καταρχάς εχω ηδη απαντησει στο παιδι για το προβλημα του και σε συγκριση με το δικο μου laptop(που ειναι περιπου αντιστοιχα σε games)και οχι με οτι βρηκα στο internet.Εμενα γιατι μου αναφερεις το fraps?για να του λεω πως πρεπει να το τρεχει ανετα δειχνει πως γνωριζω τι παιζει απο frames κλπ.Επισης εσυ ανεφερες πως η αναλυση δεν παιζει ρολο και εγω σου απαντησα πως οσο αυξανεται η αναλυση τοσο περισσοτερο επιβαρινεται η gpu..το οποιο το ξερουμε χρονια τωρα.. Τελος εχω windows 7 64bit. α)γενικα ανεφερα τι ειναι τα fps και οχι σε εσενα προσωπικα. β)στον vendettalove εκανα την ερωτηση για το ποιο λειτουργικο συστημα εχει.αυτος εχει προβλημα με το λαπτοπ του.
xristoforos89 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Θα ξαναδοκιμάσω να βάλω πιο ενημερωμένους drivers αν και αυτοί που κατεβάζω από το σαιτ δεν λένε να εγκατασταθούν.. Τι μπορεί να φταίει; Αν τα καταφέρω θα ενημερώσω απο ποιο site κατεβαζεις; αν κατεβαζεις απο την sony τοτε δοκιμασε και απευθειας απο την ati http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx
panos9553 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 α)γενικα ανεφερα τι ειναι τα fps και οχι σε εσενα προσωπικα. β)στον vendettalove εκανα την ερωτηση για το ποιο λειτουργικο συστημα εχει.αυτος εχει προβλημα με το λαπτοπ του. Οκ..αλλα σε δικη μου απαντηση postares την ερωτηση..windows 7 64bita εχει και το δικο του.
vendettalove Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Λοιπόν να σας πω τι έκανα και τι έγινε. Έβγαλα ότι drivers είχα και έβαλα εκείνους της Sony (πράγμα που τελικά σημαίνει ότι οι official της ΑΤΙ διαφέρουν από εκείνους που χρησιμοποιεί η κάθε εταιρεία πχ Sony) αφού δεν κατάφερα να βάλω απευθείας από την ΑΤΙ. Μετά μου πετάει ενημέρωση οπότε την κάνω. Στο Rating του Windows Experience System για τα γραφικά έχει βαθμολογήσει με 6,7 ενώ προ ενημέρωσης με 6,1. Είναι δυνατή τέτοια διαφορά; Υπάρχει κάποιο exe για να ελέγξω την λειτουργία της gpu ή να βάλω κατευθείαν το παιχνίδι και θα καταλάβω; Ευχαριστώ για πάντως για την ενασχόληση σας με το θέμα μου
xristoforos89 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Υπάρχει κάποιο exe για να ελέγξω την λειτουργία της gpu ή να βάλω κατευθείαν το παιχνίδι και θα καταλάβω; εννοεις αν τα εχεις εγκαταστησει σωστα? αν ναι τοτε, α)αν σου βγαζει screensaver στην επιφανεια εργασιας μετα απο τα λεπτα που εχεις ορισει, σημαινει οτι εχεις εγκαταστησει την καρτα γραφικων. β)αν συνδεσεις το λαπτοπ με μια τηλεοραση-οθονη μεσω hdmi και δουλευει παει να πει οτι εχει εγκατασταθει σωστα. γ)το πιο απλο ειναι να δοκιμασεις να δεις αν παιζει το παιχνιδι.Αν ΔΕΝ δουλευει τοτε κατι δεν εχει εγκατασταθει σωστα. Δοκιμασε ενα απο ολα και πες μας.
vendettalove Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Τελικά: 1) Το παιχνίδι δουλεύει δεν ξέρω καλύτερα ή χειρότερα (αν και πρώτη φορά μου κόλλησε χωρίς να επανέλθει!) 2)η προφύλαξη οθόνης κομπλέ 3)Προσπαθώ να το συνδέσω με TV με vga αλλά ΔΕΝ. Εδώ τι μπορεί να φταίει; Το λαπιτόπι αναγνωρίζει την Samsung αλλά στην τηλεόραση φαίνεται ότι δεν πάει σήμα. Η tv είναι δοκιμασμένη στις ρυθμίσεις με άλλο λάπτοπ. Τι μπορεί να φταίει ρε παιδιά; Έχουν σπάσει τα νεύρα μου
vendettalove Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Τελικά: 1) Το παιχνίδι δουλεύει δεν ξέρω καλύτερα ή χειρότερα (αν και πρώτη φορά μου κόλλησε χωρίς να επανέλθει!) 2)η προφύλαξη οθόνης κομπλέ 3)Προσπαθώ να το συνδέσω με TV με vga αλλά ΔΕΝ. Εδώ τι μπορεί να φταίει; Το λαπιτόπι αναγνωρίζει την Samsung αλλά στην τηλεόραση φαίνεται ότι δεν πάει σήμα. Η tv είναι δοκιμασμένη στις ρυθμίσεις με άλλο λάπτοπ. Τι μπορεί να φταίει ρε παιδιά; Έχουν σπάσει τα νεύρα μου Για αυτούς τους λόγους και από θέμα drivers και πιστότητας εκτέλεσης παιχνιδιών Nvidia και πάλι Nvidia..
vendettalove Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 ΤΟ πρόβλημα με την τηλεόραση λύθηκε τελικά. ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ
xristoforos89 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 ΤΟ πρόβλημα με την τηλεόραση λύθηκε τελικά. ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ τελικα τι ηταν; ειχες επιλεξει μονο την οθονη του λαπτοπ να δουλευει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.