vendettalove Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Έχω το αυτό το Sony Vaio και ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται να του αλλάξω κάρτα γραφικών και να την γύρναγα σε Nvidia.. Με το σασί του λάπτοπ έχει να κάνει, ή δεν γίνεται αυτό που λέω?
filip123go Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Γιατί θέλεις να αλλάξεις κάρτα...? Αυτή που έχεις είναι πολύ καλή...! Γενικώς να ξέρεις, το να αντικαταστήσεις gpu σε λαπτοπ είναι δύσκολο (ακόμα και αν βάλεις ίδιο μοντέλο) ωστόσο, αν η κάρτα είναι mini-psi express ίσως να γίνεται...
xristoforos89 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 οντως γιατι να θες να την αλλαξεις; η 5650 ειναι πολυ καλη για λαπτοπ. τωρα στο ερωτημα σου,οχι δεν γινεται να αλλαξεις καρτα σε λαπτοπ. Γινεται μονο αν σου καει και θελεις να βαλεις την ιδια για να δουλεψει.αλλα μονο την ιδια. Υπαρχουν λιγες εξαιρεσεις που μπορεις να πας σε καλυτερη. κοιτα εδω τα αναβαθμισιμα λαπτοπ http://www.mxm-upgrade.com/Table.html
stouris4 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Όταν λες mini pci express εννοείς mxm σωστά ;;
vendettalove Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Έχω αρχίσει να παίζω το Spiderman Shattered Dimensions και ενώ πίστευα στην κάρτα γραφικών μου και στον επεξεργαστή και τα βαλα όλα στο full τελικά μετά από πολλά κωλύματα και πετάγματα έξω απ το παιχνίδι - μαζί με την αναφορά σφάλματος ότι ο card driver stopped working- τα χω στο low με μερικά και πάλι προβλήματα. Παίζει τπτ με τους drivers μου, είναι θέμα παιχνιδιού ή απλά το παιχνίδι ζητάει περισσότερα από ότι αναφέρουν στα requirements; Και τελικά ρωτάω για να ξέρω στο μέλλον που θα χει παλιώσει..
xristoforos89 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Minimum System Requirements for Microsoft® Windows Vista® and Windows® 7 * 3D hardware accelerator card required - 100% DirectX® 9.0c-compliant 256 MB video card and drivers* * Microsoft® Windows Vista® with Service Pack 2 or Windows® 7 * Intel® Core™2 Duo 2.6 GHz or AMD Athlon™ 64 X2 3800+ or better * 2 GB of RAM * 14 GB of uncompressed hard disk space * A 100% Windows Vista® or Windows® 7 compatible computer system including: * DirectX® 9.0c (Included) * 100% DirectX® 9.0c-compliant true 16-bit sound card and drivers * 100% Windows Vista® or Windows® 7 compatible mouse, keyboard and drivers * 100% Windows Vista® or Windows® 7 compatible DVD-ROM drive and drivers ________________________________________________________________________________________________________________ πιθανοτατα ο επεξεργαστης ειναι που ''κολλαει'' και οχι η καρτα γραφικων. το minimun που χρειαζεται ειναι intel core2duo στα 2.6 και εσυ εισαι με i5 (διπυρηνος στα λαπτοπ αφου δεν παιρνει και overclocking) στα 2.53..
panos9553 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 ________________________________________________________________________________________________________________ πιθανοτατα ο επεξεργαστης ειναι που ''κολλαει'' και οχι η καρτα γραφικων. το minimun που χρειαζεται ειναι intel core2duo στα 2.6 και εσυ εισαι με i5 (διπυρηνος στα λαπτοπ αφου δεν παιρνει και overclocking) στα 2.53.. Μα ο i5 460m κανει overclocking μεχρι τα 2,8.Δεν το γνωριζω το συγκεκριμενο game για να να σου πω αλλλα για καλο και για κακο κοιταξε και τους drivers σου.
xristoforos89 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Μα ο i5 460m κανει overclocking μεχρι τα 2,8.Δεν το γνωριζω το συγκεκριμενο game για να να σου πω αλλλα για καλο και για κακο κοιταξε και τους drivers σου. εχει turbo boost πανω? δεν το προσεξα. αλλα και παλι overclocking σε λαπτοπ δεν ειναι οτι το καλυτερο!
ektor7 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Ο επεξεργαστης και η καρτα γραφικων ειναι ακετα σε χαρακτηρηστικα γι'αυτο το παιχνιδι! Τους drivers της gpu,ελεξε και πες μας αν το παιχνιδι ειναι κρακ ή οχι!
xristoforos89 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Ο επεξεργαστης και η καρτα γραφικων ειναι ακετα σε χαρακτηρηστικα γι'αυτο το παιχνιδι! Τους drivers της gpu,ελεξε και πες μας αν το παιχνιδι ειναι κρακ ή οχι! Minimum System Requirements .. και ειναι και σε λαπτοπ. πως να παιξει σε φουλ αναλυση; σιγουρα δεν ειναι και το Black Ops για να δει γραφικα,αλλα εφοσον το λεει καποιος πιο ειδικος..(ο κατασκευαστης του παιχνιδιου..)
vendettalove Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Η αλήθεια είναι ότι Vaio Update έχει βγάλει μια ενημέρωση για την gpu την οποία όταν την έβαλα όλο προβλήματα έβγαζε.. Οπότε το έκανα rollback. Προσπαθώ να βάλω drivers από το οφισιαλ σαιτ αλλά δεν τα δέχεται.. Τι εννοείς αν είναι κρακ???
panos9553 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 εχει turbo boost πανω? δεν το προσεξα. αλλα και παλι overclocking σε λαπτοπ δεν ειναι οτι το καλυτερο! Τι εννοεις δεν ειναι οτι καλυτερο?Την δυνατοτητα αυτη την εχουν ολοι οι i5,i7 απο την intel..
xristoforos89 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 το διατυπωσα λαθος. το turbo boost μια χαρα ειναι. το overclocking σε λαπτοπ δεν ειναι οτι το καλυτερο!
panos9553 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Minimum System Requirements .. και ειναι και σε λαπτοπ. πως να παιξει σε φουλ αναλυση; σιγουρα δεν ειναι και το Black Ops για να δει γραφικα,αλλα εφοσον το λεει καποιος πιο ειδικος..(ο κατασκευαστης του παιχνιδιου..) Δεν ξερω τι λεει ο κατασκευαστής του παιχνιδιου αλλα εγω με ati mobility 5165 και i5 430m το παιζω ανετα και ολα τερμα...σε 1366*768(η αναλυση της οθονης του laptop) Φαντασου πως ο δικος του πρεπει να το παιζει εστω και λιγο καλυτερα..Αρα εχεις κανει κατι με τους drivers..
vendettalove Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δεν ξερω τι λεει ο κατασκευαστής του παιχνιδιου αλλα εγω με ati mobility 5165 και i5 430m το παιζω ανετα και ολα τερμα...σε 1366*768(η αναλυση της οθονης του laptop) Φαντασου πως ο δικος του πρεπει να το παιζει εστω και λιγο καλυτερα..Αρα εχεις κανει κατι με τους drivers.. Παίζει ρόλο που η δική μου ανάλυση είναι 1600x900; Μήπως αυτό επιβαρύνει την gpu ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.