jemadux Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 λοιπον θελω να κανω φορματ το flashακι μου και εχω το Κ περιββαλλον εργαρασιας ( KDE ) 4.4 στο opensuse 11.3 εχω και δεν ξερω πως θα το κανω φορματ ..ενω στο gnome ηταν λιγο ποο ευκολο.... ευχαριστω για την βοηθεια σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δεν εχει καμια σχεση το DE ή διανομη σε αυτο που ζητας. mkfs.vfat /dev/sdx οπου χ ειναι το φλασακι σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jemadux Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 δεν υπαρχει κανενανα καλο tool ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 qtparted ή gparted Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 δεν υπαρχει κανενανα καλο tool ? δηλαδη το mkfs.vfat ειναι κακο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ice25 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 ου ναι του σατανά είναι χε,χε αν δεν έχεις συνηθίσει στο τερματικό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.