PMCCX Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Έχω ένα airport express n από αμερική,το σύνδεσα με το airport extreme που έχω (αγορασμένο από Ελλάδα) σαν extended network και ενεργοποίησα το airtunes,όλα δούλεψαν σωστά άκουσα μουσική και το extended network δούλεψε(σε b,g mode).Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα δεν μπορώ να τα δουλέψω σε draft η.Έχει κάνει σας το firmware από το airport express στο mac του να μου το στειλει?Θέλω να flasharo το airport express με το european firmware.Ευχαριστω
Super Moderators paredwse Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Έχω ένα airport express n από αμερική,το σύνδεσα με το airport extreme που έχω (αγορασμένο από Ελλάδα) σαν extended network και ενεργοποίησα το airtunes,όλα δούλεψαν σωστά άκουσα μουσική και το extended network δούλεψε(σε b,g mode).Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα δεν μπορώ να τα δουλέψω σε draft η.Έχει κάνει σας το firmware από το airport express στο mac του να μου το στειλει?Θέλω να flasharo το airport express με το european firmware.Ευχαριστω Έχω την εντύπωση ότι το Airport Express (όπως και οι υπόλοιπες Airport συσκευές) "κατεβάζει" το firmware απευθείας στη συσκευή, δεν "κατεβαίνει" στον υπολογιστή κι από εκεί στη συσκευή. Σήμερα βγήκε update τόσο για το Aiport Utility όσο και για τα firmware του Airport Express (σπίτι) και του Time Capsule (γραφείο). Δεν κατέβηκαν στον υπολογιστή, τα "πήραν" κατευθείαν οι συσκευές...
PMCCX Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Aκριβώς έτσι είναι όπως τα λες φιλε paredwse.Αλλα το firmware πιστευω οτι βρίσκετε σε φάκελο μέσα στο mac όταν κατεβει,η σε καποιο library.
tr3quart1sta Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 μηπως ξερουμε τι αλλαγες γινανε στο Time Capsule?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 μηπως ξερουμε τι αλλαγες γινανε στο Time Capsule? The specific problems addressed are the following: - General fixes to Wi-Fi base station stability - Fixes some issues with AirPlay streaming - General fixes with USB interoperability including connection to external storage devices - Fixes some issues with NAT port mapping settings - Disables TKIP security with 802.11n rates per the Wi-Fi Alliance specifications Πηγή: http://reviews.cnet.com/8301-13727_7-20025958-263.html Αναλυτικότερα: http://support.apple.com/kb/HT4298
Super Moderators paredwse Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Aκριβώς έτσι είναι όπως τα λες φιλε paredwse.Αλλα το firmware πιστευω οτι βρίσκετε σε φάκελο μέσα στο mac όταν κατεβει,η σε καποιο library. Έχεις δίκιο, όντως γίνεται αυτό, τα firmware τα φυλάει στο ~/Library/Application Support/Apple/AirPort/Firmware. Επειδή όμως το Airport Express το έχω σπίτι, θα μπορέσω να σου το στείλω αν θες αλλά το βραδάκι. Στείλε μου με pm ένα e-mail αλλά προετοιμάσου, μιλάμε για μερικά ΜΒ (το firmware για το Time Capsule είναι γύρω στα 6,5 ΜΒ).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.