Προς το περιεχόμενο

True Grit

Cue

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Πολύ καλό. Σε μερικές στιγμές ήταν το ιδανικό western. Άγρια απεικόνιση της εποχής (το νιώθεις κάποιες στιγμές αυτό πολύ έντονα). Χωρίς φανφάρες και υπερβολές. Λίγο προς το τέλος*, coen-ισε αλλά ελαφρά. Τρομερή δουλειά επίσης στους κακούς της ιστορίας. Το καστ, το μακιγιάζ, οι εκφράσεις, το φέρσιμο, πολύ όμορφα και καλοδουλεμένα (καταπληκτικός ο Barry Pepper, παρόλο που είχε πολύ λίγα λεπτά στην ταινία).

*

Η μουσική την στιγμή του πυροβολισμού μου γαμ&^%# λίγο τη σκηνή. Και ο επίλογος ήθελε λίγη δουλίτσα παραπάνω.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Απλα μια συμπαθητικη western ταινια με δραση χιουμορ κτλ.

Δεν μπορω να πω οτι φερνει πολυ στο στυλ των Κοεν παρα σε λιγα σημεια.

Εξακολουθω να μην καταλαβαινω πως ταινιες σαν κι αυτην ή σαν το Λογο του Βασιλια και το Social Network ειναι υποψηφιες για Οσκαρ.Επειδη λεει κατι πανω Coen ή Fincher δε σημαινει οτι ειναι και αριστουργημα.

6+/10

Δημοσ.

Εξακολουθω να μην καταλαβαινω πως ταινιες σαν κι αυτην ή σαν το Λογο του Βασιλια και το Social Network ειναι υποψηφιες για Οσκαρ.Επειδη λεει κατι πανω Coen ή Fincher δε σημαινει οτι ειναι και αριστουργημα.

Συμφωνώ αλλά αν δεν ήταν αυτές υποψήφιες για φέτος, ποιες θα ήταν; Θα μου πεις υπήρχε και το Shutter Island...

Δημοσ.

Το είδα προχθες. Μου αρεσε αρκετά σαν ταινία ενώ είχε πολύ έξυπνο χιουμορ, οντως το τέλος ήθελε λίγη δουλεια.. Υπέροχος ο Τζεφ Μπριντζες και η μικρή.

btw για τους Θεσσαλονικείς το εισητήριο στον κινηματογράφο για προβολή πριν τις 7 ειναι 5 ευρω. :-)

Δημοσ.

Την είδα μόλις.

Θα συμφωνήσω ότι δεν θυμίζει Coen. Εδώ τέλειωσε η ταινία και βλέπω Directed By Coen και λέω ωχ ναι.

Με ζόρισε ο Jeff με την προφορά (και τα στενά καθίσματα) και θέλω να το ξαναδώ να το φχαριστηθώ. Δεν είμαι fan των γουέστερν αλλά δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω την αξία της.

Όταν την ξαναδώ θα επανέλθω.

Δημοσ.

Η ταινια ηταν αρκετα καλη,ειχε πλοκη και πολυ καλο τον Bridges(και η μικρη ηταν πολυ καλη απλα δεν μου αρεσε ο χαρακτηρας της στην ταινια :P).Ο Matt Damon ηταν meh..χωρις να ειναι κακος ηταν αρκετα μετριος imo.

Αλλα ηθελα λιγο παραπανω δραση,στο τελος ηταν σαν να μην με γεμισε :/

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Πιστευω οτι γι αυτη την ταινια αξιζε να ναι υποψηφια για 10 οσκαρ και να μην παρει τιποτα απο το να μην ηταν καθολου υποψηφια...Μεγαλυτερη τιμωρια ηταν αυτο.

Μετρια ταινια μετριες ερμηνειες μετριο σεναριο και "λιγο" τελος. (αλλα οκ το τελευταιο το χουμε συνηθισει απο τους κοεν)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...