filip123go Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Καλημέρα σε όλους..!! Πρόσφατα έτρεξα ένα πρόγραμμα καθαρισμού του ιστορικού μου και μου διέγραψε και το username και το password για να κάνω log in στο modem (thomson tg585 v7). Ξέρετε πως μπορώ να τον κάνω ανάκτηση (πχ, αν πάρω στην fothnet θα μπορέσουν να μου δώσουν τα στοιχεία)..? Ευχαριστώ πολύ..!
karmen1983 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Καλημέρα! Εννοείς ξέχασες πχ το 192.168.1.254 ή και τον κωδικό σου; Τον είχες αλλάξει; Αν όχι username administrator και κωδικός νομίζω κενό ή admin.
filip123go Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Όχι το http://192.168.1.254 (μακάρι να ήταν αυτό) Αφού πατάω αυτό μου βγάζει να κάνω log in (πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια) Δεν θυμόμουν να τ έχω αλλάξει, αλλά οι default κωδικοί δεν πιάνουν... Ούτε αυτός που βάζω "συνήθως" πιάνει..! Και φοβάμαι να κάνω πειράματα μην τυχόν και απορυθμίσω το modem και μείνω χωρίς ίντερνετ.. ... Καλημέρα Karmen :D :D
karmen1983 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Ένας τρόπος είναι να του κάνεις reset στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Αν έχεις κάνει αλλαγή όμως σε κάποιες ρυθμίσεις τότε θα χαθούν και θα πάρει τις αρχικές του. Αν φοβάσαι να κάνεις πειράματα, πάρε το τηλέφωνο και βάρα ντριν στη forthnet. Θα σε καθοδηγήσουν βήμα βήμα. Δεν είμαι σίγουρη αλλά ο ΟΤΕ έτσι κάνει. Όσο για ανάκτηση κωδικού νομίζω δε παίζει. Και αυτοί reset θα σου πούνε να κάνεις.
filip123go Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Ένας τρόπος είναι να του κάνεις reset στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Αν έχεις κάνει αλλαγή όμως σε κάποιες ρυθμίσεις τότε θα χαθούν και θα πάρει τις αρχικές του. Αν φοβάσαι να κάνεις πειράματα, πάρε το τηλέφωνο και βάρα ντριν στη forthnet. Θα σε καθοδηγήσουν βήμα βήμα. Δεν είμαι σίγουρη αλλά ο ΟΤΕ έτσι κάνει. Όσο για ανάκτηση κωδικού νομίζω δε παίζει. Και αυτοί reset θα σου πούνε να κάνεις. Μετά θα χάσω το username και το password από την σύνδεση, έτσι δεν είναι...? πάρε το τηλέφωνο και βάρα ντριν στη forthnet. Τώρα σώθηκες....Ούτε συσκευή δεν έχω σπίτι
karmen1983 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Μετά θα χάσω το username και το password από την σύνδεση, έτσι δεν είναι...? Θα επανέλθει το εργοστασιακό username και Password + οι αρχικές ρυθμίσεις της συσκευής. Τώρα σώθηκες....Ούτε συσκευή δεν έχω σπίτι κουνητό; Το εγχειρίδιο χρήσης το έχεις; Αν όχι εδώ
filip123go Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 κουνητό; Με τέτοια εξυπηρέτηση...? Καλύτερα να πάρω το μοντεμ αγκαλιά και να το πάω στα κεντρικά στην Αθήνα..! Λιγότερα θα πληρώσω thnx για το εγχειρίδιο
karmen1983 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Κάνε του βρε ένα reset να επανέλθουν τα εργοστασιακά και με το manual Θα βγάλεις άκρη. Μάλλον είχες αλλάξει κωδικό και τον έχεις ξεχάσει. edit: Τι έχει η εξυπηρέτηση; Ρωτάω πληροφοριακά καθώς είμαι ΟΤΕ girl
filip123go Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Μωρέ,μετά πρέπει να ψάχνω username και password για την σύνδεση (τα οποία, αν θυμάμαι καλά είναι αποθηκευμένα σε κάποιο παλιό κινητό μου ) ..! Anyway, θα βρω τους κωδικούς και θα κάνω reset..! Ευχαριστώ πάρα πολύ..! Υ.Γ. Εσύ δεν κοιμάσαι ποτέ....??
karmen1983 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Μωρέ,μετά πρέπει να ψάχνω username και password για την σύνδεση (τα οποία, αν θυμάμαι καλά είναι αποθηκευμένα σε κάποιο παλιό κινητό μου ) ..! Anyway, θα βρω τους κωδικούς και θα κάνω reset..! Ευχαριστώ πάρα πολύ..! Αν βρεις κωδικούς γιατί να κάνεις reset; Υ.Γ. Εσύ δεν κοιμάσαι ποτέ....?? Είχα να κοιμηθώ 2 μέρες. Aλλά χθες ξεράθηκα στις 11 παρακαλώ, γι' αυτό ήτανε και ήρεμο το forum . Ε, τα πρωινά έχουμε να πάμε και σε μια δουλειά
Vatos_locos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 κάνε ένα reset ρε αδερφέ και βρες τα χαρτιά της forthnet με το username & password για τη σύνδεσή σου δεν είναι τίποτα default κωδικοί για το SP admin και χωρίς password αν θυμάμαι καλά
isay Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 @filip123 Πριν κάνεις το reset (και αν ειναι hard reset) θα χάσεις ολες τις ρυθμίσεις (isp, wireless, Κλπ) και πρέπει να τις περάσεις πάλι. Αν είσαι σίγουρος οτι αν στο παρελθόν ΔΕΝ εχεις αλλαξεις το login και pass κάνε τα παρακάτω Άνοιξε ένα παραθυρο command (τη μάυρη οθόνη) με START->Run->γράψε cmd και πάτα enter Γράψε ipconfig και πάτα Enter Σε αυτό που θα βγάλει δες τι γράφει δίπλα στο DEFAULT GATEWAY(προεπιλεγμένη πύλη νομίζω στα ελληνικά) και θα ειναι κάτι σαν 192.168.1.1 ή 192.168.1.254 Άνοιξε ένα browser (ΟΧΙ Internet explorer) και στη διεύθυνση γράψε το default gateway και πατα enter. Αν μπει χωρίς να σου ζητήσει κωδικό, όλα καλα. ΑΝ σου ζητήσει κωδικό δοκίμασε όλους τους συνδυασμούς απο τις παρακάτω επιλογές Για login : admin, Admin, administrator, Administrator, κενό) Για password : (κενο), password, Password, Admin, admin, Administrator Πες μας αν έβγαλες άκρη. Εναλλακτικά δανείσου μου απλή τηλεφωνικη συσκευή απο ενα γειτονα και παρε τηλέφωνο.
poulinos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 to thomson απο default δεν εχει username kai password στο web interface.αν του βγαζει τοτε σημαινει οτι κατι εχει βαλει. β.Το username Administrator και χωρις password ειναι για το telnet του ρουτερ.
filip123go Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δεν μπορώ να καταλάβω... Τόσο πολύ πια δεν θυμάμαι.. (Αλλά και έτσι να ήταν έχω ίδιο κωδικό που βάζω σε τέτοιες καταστάσεις και δεν δουλεύει ούτε αυτός).. Μάλλον θα προχωρήσω σε hard reset, να τελειώνουμε...
poulinos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 μπορει να εχεις μπερδεψει οταν εκανες το wizard εκει το μπερδευουν ολοι και βαζουν για username kai password στο ρουτερ το ιδιο με τα στοιχεια συνδεσης.και αυτο επειδη ρωταει Username pass στην αρχη για την συνδεση και μετα για το ρουτερ και μερικοι νομιζουν οτι ειναι το ιδιο.hard reset μετα κανα firmware update που εχουν βγει και νεα για το 585 και μετα σεταρισμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.