mentoras99 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Καπου, στην παλια μορφη του φορουμ, υπηρχε ενα τοπικ με αποριες απλες-πρωτα βηματα για το mac, δεν μπορω τωρα να το βρω ομως. Anyway, ηθελα να ρωτησω κι ισως να ρωτω και στο σωστο μερος(αν γινεται με καποιο προγραμμα), να μου πει καποιος πως μπορω να ΄καθαρισω' το context menu του δεξι κλικ οταν παω να ανοιξω καποιο αρχειο. Κανω δεξι κλικ και μου βγαζει καμια 50αρια προγραμματα! Δεν θελω να ορισω ενα συγκεκριμενο(αυτο γινεται απο το get info νομιζω), θελω ομως να αφαιρεσω κατι ασχετα. Πχ. οταν θελω να ανοιξω εικονα και κανω δεξι κλικ, να μου βγαζει το preview, το xee κλπ, και οχι τον firefox, το camino και κατι τετοια ασχετα! Πως μπορω να το κανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Καπου εχω μια εντολη στο Terminal που κανει αυτο που θες.. ομως επειδη δεν το βρισκω αυτη τη στιγμη,να μια εναλλακτικη: Τρεξε το Onyx και πηγαινε στην καρτελα->Maintenance->Rebuild->(tick) Launch Services Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Επισης αν το προγραμμα με το οποιο θες να ανοιξεις το αρχειο βρισκεται στο dock αρκει ενα απλο drag'n'drop... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leroy Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Νομίζω ότι αυτό είναι που ψάχνεις. Μπορείς να ορίσεις τί θέλεις να σου εμφανίζει το δεξί κλικ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.