Προς το περιεχόμενο

βοηθεια για αγορα κομπιουτερ

yiannakis.1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας.θελω να αγορασω ενα κομπιουτερ δεν εχω πολλες γνωσης και θα ηθελα παρακαλω τι βοηθεια σας..βρηκα στο πλαισιο αυτο το συστημα ετοιμο χωρις οθονη....idel core i3 540 3.06 ghz...μνημη 4gb ddr3 1333mhz...καρτα γραφικων ati hd 5450 1024mb.......μιτρικη intel h55 ddr3..δισκος 750gb...εχει ηχο 5.1 ...ειναι turbo x ..και το δινει μαζι με πλικτρολογιο και ποντικι και με δυο ηχεια 480 ευρο ....πουλαει ομως ενασ γνωστος μου κι αυτο...κουτι υδροψυξης thermaltake..μιτρικη asus p5q 4x1gb ddr2...επεξεργαστη intel core 2 duo E5300 2.6 ghz....καρτα γραφικων asus nvidia 8800 gtx 768mb..και ολα τα σχετικα...το συστημα ειναι triple boot....winows7 mac os linux..to πουλαει 430 ευρο...σας παρακαλω τι μου προτινετε να παρω..δεν ξερω τι να παρω..σας ευχαριστω εκ τον προτερων....θα το δουλευω σε τηλεοραση toshiba 32''hd

Δημοσ.

γεια σας.θελω να αγορασω ενα κομπιουτερ δεν εχω πολλες γνωσης και θα ηθελα παρακαλω τι βοηθεια σας..βρηκα στο πλαισιο αυτο το συστημα ετοιμο χωρις οθονη....idel core i3 540 3.06 ghz...μνημη 4gb ddr3 1333mhz...καρτα γραφικων ati hd 5450 1024mb.......μιτρικη intel h55 ddr3..δισκος 750gb...εχει ηχο 5.1 ...ειναι turbo x ..και το δινει μαζι με πλικτρολογιο και ποντικι και με δυο ηχεια 480 ευρο ....πουλαει ομως ενασ γνωστος μου κι αυτο...κουτι υδροψυξης thermaltake..μιτρικη asus p5q 4x1gb ddr2...επεξεργαστη intel core 2 duo E5300 2.6 ghz....καρτα γραφικων asus nvidia 8800 gtx 768mb..και ολα τα σχετικα...το συστημα ειναι triple boot....winows7 mac os linux..to πουλαει 430 ευρο...σας παρακαλω τι μου προτινετε να παρω..δεν ξερω τι να παρω..σας ευχαριστω εκ τον προτερων....θα το δουλευω σε τηλεοραση toshiba 32''hd

Καλημερα σε ενδιαφερει να δουλευεις

και mac ; αν ναι τοτε μπορεις να φτιαξεις ενα μηχανημα πολυ καλυτερο απ αυτο που σου πουλαει ο φιλος σου με +100- 150 ευρω διαφορα με cpu i5 mb gigabyte ram ddr3 vga 1024 mb σκληρο 640 gb 64 mb case.

Δημοσ.

μην παρεις κανενα απο τα δυο!

προτίμησε κατι τέτοιο

magicalsnap201012171126.png

Δημοσ.

μην παρεις κανενα απο τα δυο!

προτίμησε κατι τέτοιο

magicalsnap201012171126.png

εθχαριστω πολυ για τι βοηθεια αλλα που μπορω να το παρω αυτο? η ποιος μπορει να μου το φτιαξη

Δημοσ.

Γιαννάκη για ποιά χρήση προορίζεται το pc ,χρειάζεσαι λειτουργικό,περιφερειακά,και πόσα χρήματα το ανώτερο θες να διαθέσεις;

Δημοσ.

πω πω διαφορα στα 2 συστηματα στα 500 περιπου ευρω ε?

μερα με τη νυχτα... ωραιος ο cold...

ασχετο αλλα γελασα με το idel i3... :lol:

Δημοσ.

ενταξη δεν εχω πολλες γνωσης..αλλα απο την μπαχαντελα του 2005 του γνωστου μου 430 ευρο . την προσφορα του πλαισιου την βρησκω πολυ καλη 480 ευρο και με γνησια windows 7 και με εγγυηση 3 χρονια...ενω αν παρω του γνωστου μου δεν ξερω μπορει να μου βγαλη προβληματα καινα τρεχω

Δημοσ.

επειδη δεν βλεπω ομος καμμια ιδιετερη προταση εκτος απο το virtual studio...πρωτημησω την προσφορα του πλαισιου.δεν ειναι τυχαιο βοτι γινεται χαμος στο πλαισιο καθε μερα

Δημοσ.

επειδη δεν βλεπω ομος καμμια ιδιετερη προταση εκτος απο το virtual studio...πρωτημησω την προσφορα του πλαισιου.δεν ειναι τυχαιο βοτι γινεται χαμος στο πλαισιο καθε μερα

φερσου εξυπνα !

απο pc1

magicalsnap201012180203.png

ή

magicalsnap201012180206.png

Δημοσ.

ενταξη δεν εχω και καμμια τρελα με τα mac os..απλα ηθελα να ασχοληθω να λιγο..ειναι αληθεια οτι δεν τρεχουν σωστα σε pc .το ιδιο λενε ολοι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...