Προς το περιεχόμενο

Privacy στις εικόνες του Facebook

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω το εξής πρόβλημα: Θέλω ορισμένα album φωτογραφιών να εμφανίζονται δημόσια και όχι μόνος στους φίλους μου. Αλλάζω τη ρύθμιση και μέσα από το album αλλά και από τις ρυθμίσεις απορρήτου, έτσι ώστε το συγκεκριμένο album να είναι ορατό σε όλους. Αυτό όμως δε λειτουργεί ποτέ. Οι φωτογραφίες που έχω επιλέξει να φαίνονται σε όλους, εμφανίζονται πάλι μόνο στους φίλους μου. Γνωρίζετε κάτι σχετικό και πως λύνεται;

Δημοσ.

προσωπικα πατάω στο τab "φωτογραφιες" το "προστασια του αλμπουμ"

και εκει αναλογα βαζω όλοι,μονο φιλοι,φιλοι φιλων...

Αν "δουλευει",εφτιαξα ενα δευτερο προφιλ και εκανα δοκιμες :P

κ ειδα οτι ειναι κομπλέ. Τωρα βεβαια σημερα που με το ζορι αλλαξανε τα προφιλ μας στο νεο Look ,οπως και το τροπο προβολης φωτογραφιων,δε ξερω αν δουλευει,δε το χω δοκιμασει ακομη..

Δημοσ.

Με το νέο profile, δε βλέπω πουθενά το "προστασία αλμπουμ" που αναφέρεις (αν και το θυμάμαι απ όταν είχαμε το παλιό), αλλά στην επεξεργασία άλμπουμ υπάρχει το απόρρητο. Εκεί το ρυθμίζω "όλοι". Η ρύθμιση αυτή αλλάζει αυτόματα σε "όλοι" και τις ρυθμίσεις απορρήτου που βρίσκονται στις γενικές ρυθμίσεις και αφορούν το συγκεκριμένο άλπουμ. Έχω φτιάξει και γω ένα δεύτερο λογαριασμό για να το τεστάρω, και όπως είπα στο πρώτο post δεν φαίνεται σε όλους όπως το ρύθμισα παρά μόνο στους φίλους...

Δημοσ.

πάντως καλό είναι να γνωρίζετε οτι σύμφωνα με τους όρους χρήσης δεν κατωχυρώνετε κανένα πνευματικό δικαίωμα στις φωτογραφίες ΣΑΣ που ανεβάζετε εκεί, με άλλα λόγια μπορεί να την πάρει ο οποισδήποτε βρει πρόσβαση και να την κάνει οτιδήποτε θέλει - ακόμα και να την πουλήσει που λέει ο λόγος....

εγώ προτιμώ να ανεβάζω φωτο για public view σε picasa, που μπορώ να βάλω άδεια creative commons για μη εμπορική χρήση...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Με το νέο profile, δε βλέπω πουθενά το "προστασία αλμπουμ" που αναφέρεις (αν και το θυμάμαι απ όταν είχαμε το παλιό), αλλά στην επεξεργασία άλμπουμ υπάρχει το απόρρητο..

Μπες σε ενα αλμπουμ σου και πατα:

επεξεργασία πληροφοριων του αλμπουμ ( http://prntscr.com/1dlbd )

και λογικα θα βρεις αυτο που θες ( http://prntscr.com/1dlbs )

τα screenshots ειναι απο μένα, εχω το νεο προφιλ ,δηλαδη τυπικα το facebook μου το επεβαλλε,το αλλαξε απο μονο του <_<

ουπς τωρα ειδα οτι ειναι πριν 2 βδομαδες :rolleyes: :lol: αν δεν εχεις βρει την λυση....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...