Προς το περιεχόμενο

Ψηφιακή Κορνίζα 7'' με 25€

anta_n

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είδα σε αυτότο κατάλογο ότι δίνουν ψηφιακή κορνίζα με 26€, αλλά ούτε τη μάρκα ξέρω, ούτε ξέρω πόσο είναι 7''. Είναι πολύ μικρή ή είναι απλά φτηνή;

Γενικά την κορνίζα την έχω για ωραίο δώρο και αν αξίζει παίζει να πάω να φορτώσω 4-5 για να μοιράσω τα Χριστούγεννα σε δωράκια.

Δημοσ.

καλούτσικη τιμή την είδα και εγώ νομίζω είναι noname αλλά έτσι και αλλιώς όλες ίδιες είναι σε ποιότητα.Αξίζει για δωράκι για τα χριστούγεννα ..

Δημοσ.

Kάτω απο την κορνίζα γράφει αυτό:

H προσφορά ισχύει για υφιστάμενους ή νέους συνδρομητές

Forthnet ή Nova και για περιορισμένο αριθμό τεμαχίων.....

Δημοσ.

Για δωράκι είναι ότι πρέπει για τώρα τα Χριστούγεννα (φυσικά όχι για την γκόμενα θα πέσει παντόφλα) αλλά για γνωστούς το να πάρεις δυο τρία κομμάτια και να καθαρίσεις είναι ότι πρέπει.

Δημοσ.

Εγώ λέω να το δοκιμάσω. Θα πάω να πάρω μία μέσα στην εβδομάδα για να δω τι είναι και θα σας πω. Η ανάλυση να σας πω την αλήθεια δε με ενδιαφέρει και πολύ. Μια μικρή οθόνη έχει, τι ανάλυση να χρειάζεται κιόλας; Αν ήθελα ανάλυση θα έπαιρνα ipad :-)

25€ δίνω, δε περιμένω να πάρω προτζέκτορα, αλλά περιμένω μια καλή εναλλακτική σε άλλες κορνίζες που παρέχουν το ίδιο.

Δημοσ.

Βασικά αυτό που με προβλημάτισε πιο πολύ ήταν η αναλογία στην οθόνη. Το ύψος της ήταν πολύ μικρό σε σχέση με το πλάτος. Ειδικά μία portrait εικόνα αμφιβάλω αν θα φαίνεται ακόμα και από κοντινή απόσταση.

Δημοσ.

όντως η ανάλυση είναι λίγο περίεργη, αλλά το κυριότερο είναι οτι παίζει μόνο jpeg....

προχτές που τις κοίταγα σε saturn και elactroworld στη Συγγρού μου την έδωσε που η φτηνότερη ανώνυμη με φώτο και ήχο παίζει στα 50 ευρώ... εγώ έχω πάρει εδώ και 1,5 χρόνο 2 κατευθείαν από Κίνα με 35 ευρώ το κομμάτι+ 22 μεταφορικά και παίζει και βίντεο (προχτές η φτηνότερη που βρήκα με βίντεο ήταν επίσης ανώνυμη και έκανε 70 ευρώ!)

Αν θες τσέκαρε εδώ:

http://www.chinavasion.com/index.php/cName/digital-picture-frames-home-digital-frames/

έχω ψωνίσει αρκετές φορές και είναι αξιόπιστο μαγαζί - θυμίσου μόνο να παραγγείλεις με ems για να ελαχιστοποιήσεις την πιθανότητα τελωνείου.

Δημοσ.

Τελικά πήγα σήμερα και πήρα μία γιατί βρέθηκα έξω από ένα κατάστημα Forthnet και μάλλον απλά με φώναξε η κορνίζα :)

Δεν την έχω ανοίξει ακόμα, αλλά θα το κάνω σήμερα ή αύριο για να δω τι ακριβώς είναι και πως παίζει. Πάντως δεν με ρώτησε κανείς αν έχω forthnet και δε μου ζήτησαν κανένα αποδεικτικό (δεν ξέρω αν το έκαναν παράτυπα) για να την πάρω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...