anta_n Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Είδα σε αυτότο κατάλογο ότι δίνουν ψηφιακή κορνίζα με 26€, αλλά ούτε τη μάρκα ξέρω, ούτε ξέρω πόσο είναι 7''. Είναι πολύ μικρή ή είναι απλά φτηνή; Γενικά την κορνίζα την έχω για ωραίο δώρο και αν αξίζει παίζει να πάω να φορτώσω 4-5 για να μοιράσω τα Χριστούγεννα σε δωράκια.
sintalkas Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 καλούτσικη τιμή την είδα και εγώ νομίζω είναι noname αλλά έτσι και αλλιώς όλες ίδιες είναι σε ποιότητα.Αξίζει για δωράκι για τα χριστούγεννα ..
AiWaaa Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Kάτω απο την κορνίζα γράφει αυτό: H προσφορά ισχύει για υφιστάμενους ή νέους συνδρομητές Forthnet ή Nova και για περιορισμένο αριθμό τεμαχίων.....
dj_neo Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Την δίνουν και έτσι μάλλον. Πάντως έχει χάλια ανάλυση. Την είχα δει 1 βδομάδα τώρα αλλά δεν την πήρα.
bigsmall Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Για δωράκι είναι ότι πρέπει για τώρα τα Χριστούγεννα (φυσικά όχι για την γκόμενα θα πέσει παντόφλα) αλλά για γνωστούς το να πάρεις δυο τρία κομμάτια και να καθαρίσεις είναι ότι πρέπει.
anta_n Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ λέω να το δοκιμάσω. Θα πάω να πάρω μία μέσα στην εβδομάδα για να δω τι είναι και θα σας πω. Η ανάλυση να σας πω την αλήθεια δε με ενδιαφέρει και πολύ. Μια μικρή οθόνη έχει, τι ανάλυση να χρειάζεται κιόλας; Αν ήθελα ανάλυση θα έπαιρνα ipad 25€ δίνω, δε περιμένω να πάρω προτζέκτορα, αλλά περιμένω μια καλή εναλλακτική σε άλλες κορνίζες που παρέχουν το ίδιο.
dj_neo Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Βασικά αυτό που με προβλημάτισε πιο πολύ ήταν η αναλογία στην οθόνη. Το ύψος της ήταν πολύ μικρό σε σχέση με το πλάτος. Ειδικά μία portrait εικόνα αμφιβάλω αν θα φαίνεται ακόμα και από κοντινή απόσταση.
pp6210 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 όντως η ανάλυση είναι λίγο περίεργη, αλλά το κυριότερο είναι οτι παίζει μόνο jpeg.... προχτές που τις κοίταγα σε saturn και elactroworld στη Συγγρού μου την έδωσε που η φτηνότερη ανώνυμη με φώτο και ήχο παίζει στα 50 ευρώ... εγώ έχω πάρει εδώ και 1,5 χρόνο 2 κατευθείαν από Κίνα με 35 ευρώ το κομμάτι+ 22 μεταφορικά και παίζει και βίντεο (προχτές η φτηνότερη που βρήκα με βίντεο ήταν επίσης ανώνυμη και έκανε 70 ευρώ!) Αν θες τσέκαρε εδώ: http://www.chinavasion.com/index.php/cName/digital-picture-frames-home-digital-frames/ έχω ψωνίσει αρκετές φορές και είναι αξιόπιστο μαγαζί - θυμίσου μόνο να παραγγείλεις με ems για να ελαχιστοποιήσεις την πιθανότητα τελωνείου.
anta_n Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Τελικά πήγα σήμερα και πήρα μία γιατί βρέθηκα έξω από ένα κατάστημα Forthnet και μάλλον απλά με φώναξε η κορνίζα Δεν την έχω ανοίξει ακόμα, αλλά θα το κάνω σήμερα ή αύριο για να δω τι ακριβώς είναι και πως παίζει. Πάντως δεν με ρώτησε κανείς αν έχω forthnet και δε μου ζήτησαν κανένα αποδεικτικό (δεν ξέρω αν το έκαναν παράτυπα) για να την πάρω.
katcos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 http://www.public.gr/prod/digital-cameras/digital-frames/hannspree-sd70g2eb-psifiaki-korniza-7%22/prod991210pp/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.