Konsul Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Πρόσφατα αγόρασα έναν σκληρό δίσκο κυρίως για μεταφορές αρχείων και backups. Αλλά το θέμα είναι ότι είναι πολύ αργός. Ή τουλάχιστον πολύ περισσότερο απ'όσο περίμενα. Ο σκληρός είναι αυτός : WESTERN DIGITAL WD15EURS 1.5TB AV-GP SATA2 Προσπάθησα να βάλω και windows 7 πάνω, αλλά σέρνεται ολοσχερώς. Με το παραμικρό copy-paste διαλύεται το σύμπαν. Και λίγα λέω. Έχω intel i5 760 - 4gb ram ddr3 άρα δεν φταίει το σύστημά μου. Επίσης να πω ότι ένας seagate που έχω είναι διπλάσιο γρήγορος και τον είχα παρει τουλάχιστον 1 χρόνο πριν. Σας παραθέτω ένα μικρό benchmark να μου πείτε γνώμες και πως σας φαίνονται οι ταχύτητες. Ευχαριστώ.
filip123go Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Mήπως το σύστημα αποθήκευσης του σκληρού είναι fat32..? Επίσης για δοκίμασε να αλλάξεις το καλώδιο που συνδέεται στον υπολογιστή...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 κατέβασε τα official tools της WD και checkαρε τον δίσκο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.