Προς το περιεχόμενο

Οδηγός Jailbreak PS3 με χρήση του iPhone 2G/3G & iPod Touch 1G

stergi17

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οταν ξεκινήσει η κονσόλα και έχει γίνει το σπάσιμο,μπορείς να αφαιρέσεις το ipod-iphone και να το χρησιμοποιείς κανονικά σαν συσκευή.Την όλη δουλειά στην αρχή την κάνουν,μετά δεν χρειάζονται.

οκ ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

Το jailbreak γίνεται στην έκδοση 3.41,το iphone ή ipod μπορείς να το βγάλεις αφού ανοίξει το ps3 σε "jailbreak mode" και αν έχεις iphone ή ipod τότε ΟΧΙ δε χρειάζεσαι ένα από τα γνωστά στικάκια που σου κάνουν jailbreak, downgrade ή και τα 2. Επίσης στο zaxtron τα payloads τα αλλάζεις με το κουμπί για το χαμήλωμα.ΤΟ κουμπί για δυνάμωμα αλλάζει την έκδοση firmware που έχεις.Success βγάζει αφού έχει γίνει το jailbreak και τότε το βγάζουμε αμέσως!

Για το zaxtron και το πως γίνεται με το hermes έχει οδηγίες αναλυτικά εδώ

Δημοσ.

ρε παιδια συγνμωμη....Εγω που εχω ipod touch κατεβαζω απο το link που δινει ο φιλος στην αρχη στο megaupload και τα περναω στο ipod? ή πρεπει να βαλω αλλα αρχεια?

Δημοσ.

ρε παιδια συγνμωμη....Εγω που εχω ipod touch κατεβαζω απο το link που δινει ο φιλος στην αρχη στο megaupload και τα περναω στο ipod? ή πρεπει να βαλω αλλα αρχεια?

Τα αρχεία στο πρώτο link είναι για το iphone 3g

Δημοσ.

το βρηκα παιδια απο αλλου...μια ερωτηση ακομα.Οταν θελω να παιξω θα πρεπει να ξανακανω αυτο το πραγμα με το ipod παντα?Εγω εχω δανιστει ενα ipod ενος φιλου για να το κανω,θα μπορω να κανω δουλεια ή οταν του ξαναγυρισω δεν θα μπορω να παιξω?

Δημοσ.

Πάντα θα το χρειάζεσαι πριν ανοίξεις το PS3 και μόλις το κάνεις το βγάζεις!Αν δεν έχεις iPod ή iPhone πάρε ένα στικάκι γύρω στα 15ευρώ έχουν!

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

stergi17 μια ερωτηση μονο. αλλαγη σε 0777 ή σε 077! σε ρωταω διοτι σε 0777 δε το κανει.μου δεχεται μονο 077, γενικοτερα τριψηφιο. ευχαριστω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...