spyrid0n4s Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Οταν ξεκινήσει η κονσόλα και έχει γίνει το σπάσιμο,μπορείς να αφαιρέσεις το ipod-iphone και να το χρησιμοποιείς κανονικά σαν συσκευή.Την όλη δουλειά στην αρχή την κάνουν,μετά δεν χρειάζονται. οκ ευχαριστω πολυ
spyrid0n4s Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 τα αρχεια για το ipod touch 1gen που ειναι?
chrislsp Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Το jailbreak γίνεται στην έκδοση 3.41,το iphone ή ipod μπορείς να το βγάλεις αφού ανοίξει το ps3 σε "jailbreak mode" και αν έχεις iphone ή ipod τότε ΟΧΙ δε χρειάζεσαι ένα από τα γνωστά στικάκια που σου κάνουν jailbreak, downgrade ή και τα 2. Επίσης στο zaxtron τα payloads τα αλλάζεις με το κουμπί για το χαμήλωμα.ΤΟ κουμπί για δυνάμωμα αλλάζει την έκδοση firmware που έχεις.Success βγάζει αφού έχει γίνει το jailbreak και τότε το βγάζουμε αμέσως! Για το zaxtron και το πως γίνεται με το hermes έχει οδηγίες αναλυτικά εδώ
spyrid0n4s Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 ρε παιδια συγνμωμη....Εγω που εχω ipod touch κατεβαζω απο το link που δινει ο φιλος στην αρχη στο megaupload και τα περναω στο ipod? ή πρεπει να βαλω αλλα αρχεια?
stergi17 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 ρε παιδια συγνμωμη....Εγω που εχω ipod touch κατεβαζω απο το link που δινει ο φιλος στην αρχη στο megaupload και τα περναω στο ipod? ή πρεπει να βαλω αλλα αρχεια? Τα αρχεία στο πρώτο link είναι για το iphone 3g
chrislsp Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Για το iPod Touch 1G τα αρχεία φίλε μου είναι τα ίδια.Δοκίμασε το..
spyrid0n4s Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 το βρηκα παιδια απο αλλου...μια ερωτηση ακομα.Οταν θελω να παιξω θα πρεπει να ξανακανω αυτο το πραγμα με το ipod παντα?Εγω εχω δανιστει ενα ipod ενος φιλου για να το κανω,θα μπορω να κανω δουλεια ή οταν του ξαναγυρισω δεν θα μπορω να παιξω?
chrislsp Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Πάντα θα το χρειάζεσαι πριν ανοίξεις το PS3 και μόλις το κάνεις το βγάζεις!Αν δεν έχεις iPod ή iPhone πάρε ένα στικάκι γύρω στα 15ευρώ έχουν!
sarakineos21 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 stergi17 μια ερωτηση μονο. αλλαγη σε 0777 ή σε 077! σε ρωταω διοτι σε 0777 δε το κανει.μου δεχεται μονο 077, γενικοτερα τριψηφιο. ευχαριστω.
tsakonas Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 τώρα πλέον δε χρειάζεται... βάλε custom 3.55 k τέλος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.