garrett156 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 καλησπερα σε ολους εχω conn-x 24αρα και επειδη το sagem που ειχε ερθει με την συνδεση μετα απο ενα χρονο αναπαυθηκε εν τοπο χλοερο αγορασα το belkin play χωρις να το πολυψαξω(κακως προφανως). κατ αρχην το ρουτερ εχει επανω του ενσυρματα 1 pc και ασυρματα 1 pc 1 xbox 1 ps3 1 wii και οτι αλλο εχει wifi μεσα στο σπιτι και τα παει περιφημα,οσο ειναι ανοικτο ενα μηχανημα τουλαχιστον. τι θελω να πω οταν ας πουμε κλεισω το τελευταιο pc του σπιτιου το router μπενει σε μια φαση standby ας πουμε και χωρις καποια ενδειξη ουτε εγω να το εχω ορισει αυτο και αμα ανοιξω μετα ενα pc η καποια κονσολα για να συνδεθει στο internet (ενω ειναι πρασινο το λαμπακι του)πρεπει να του κανω restart εψαξα τα settings αλλα δεν ειδα πουθενα καποια επιλογη που ισως να το δικαιολογει,κανα standby κανα sleep mode τπτ τετοιο πηρα τηλ στην belkin και ειναι κλειστα τετοια ωρα οπωτε θα παρω παλι το πρωι και ειπα μηπως εχει καποιος αντιστοιχη εμπειρια με το συγκεκριμενο η αλλο belkin router. ευχαριστω
manosfp Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Απάντηση δε γνωρίζω να σου δώσω, αυτό που εχω να πω είναι ότι τα τελευταία 3 χρόνια το router μου έχει κλείσει 5-6 φορές κι αυτό απο διακοπή ρεύματος. Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο όλοι θέλουν να το κλείνουν. Edit: άκυρο sorry φίλε. ´Αρτι ξυπνησθείς βλέπεις...
garrett156 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 χαχ μεχρι να φτασω στο edit εξυνα το κεφαλι μου
poulinos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 συνηθως σε καποια ρουτερ οριζεις να ειναι η συνδεση always on η dial on demand,η το εχει σαν nailed up connection.αναλογως το ρουτερ.εκει οριζεις οτι δεν θες να πεφτει ποτε η συνδεση σου .τωρα πως το εχει το belkin δεν ξερω.επισης δες και για firmware update.pppoa/vc η pppoe/llc το εχεις?
garrett156 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 pppoe ειναι και update εκανε αυτοματα με το που συνδεθηκε την πρωτη φορα.εχει ενα συστηματακι που βλεπει μονο του αν υπαρχουν διαθεσιμα updates και τα κατεβαζει κιολας
poulinos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 οποτε ψαξε για την επιλογη να δεις αν την εχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.