Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια για ανοιγμα port

savvvas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα.

έχω το κλασικο modem της sagem (αυτο που είναι και ασύρματο) που σου δινει το connx.πώς μπορώ να ανοίξω μια συγκεκριμένη port? π.χ. την 8000???

Δημοσ.

Ρίξε μια ματιά εδώ . Έχει για πάρα πολλά router

το βρηκα...αλλα τι γινεται?να κατεβάσω το πρόγραμμα που μου βγαζει?δεν μπορεισ να το φτιαξεις αυτο,μέσα απο τις ρυθμίσεις του μοντεμ?

Δημοσ.

εχω το sagem fast 2404.

γραφω στον broswer μου 192.168.1.1

πηγαινω nat>port forwarding>add

επιλέγω custom server και απο κάτω βάζω τις θυρες που θέλω...αλλα στο Server IP Address,τι βάζω????

Δημοσ.

χρειάζεσαι την εσωτερική ip που έχει το pc σου (συνήθως είναι της μορφής 192.168.x.x),

θα την βρεις αν πας εκτέλεση--> cmd,

δίνεις την εντολή ipconfig και βλέπεις πια ip έχεις στο ipv4 address

edit:με την προϋπόθεση ότι έχεις ένα pc συνδεδεμένο στο sagem οπότε δε θα πάρεις ποτέ διαφορετική ip

Δημοσ.

kalo θα ειναι για να μην αλλαζει ποτε αυτη η Ip να την δωσεις καρφωτα στα properties της καρτας δικτιου σου.επισης προσεχε με τα firewall στο pc.αν εχεις οτενετ πρεπει να κλεισεις και την αυξημενη ασφαλεια απο το site της οτενετ διοτι σου κοβει Ports.δοκιμη αν ανοιξε το port κανεις στο www.canyouseeme.org

Δημοσ.

μια επισήμανση: αν δώσεις καρφωτά την ip όπως λέει ο poulinos , θα πρέπει να κλείσεις και το dhcp από το router σου

οχι δεν ειναι υποχρεωμενος να τον κλεισει ουτε θα του δημιουργησει προβλημα.τον dhcp μπορει να τον εχει ανοιχτο για οποιαδηποτε αλλη συσκευη και απλα το Pc του να παιζει με καρφωτα.αυτο κανω και εγω στο δικο μου.dhcp ανοιχτος για οποιον θελει εγω καρφωτα Ip για να μην εχω θεμα με το Port forward.

Δημοσ.

αν θυμάμαι καλά,είχα διαβάσει εδώ ότι μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα ο dhcp σε καρφωτή ip

αλλά για να το λες εσύ κάτι περισσότερο θα ξέρεις. :rolleyes:

Δημοσ.

χρειάζεσαι την εσωτερική ip που έχει το pc σου (συνήθως είναι της μορφής 192.168.x.x),

θα την βρεις αν πας εκτέλεση--> cmd,

δίνεις την εντολή ipconfig και βλέπεις πια ip έχεις στο ipv4 address

edit:με την προϋπόθεση ότι έχεις ένα pc συνδεδεμένο στο sagem οπότε δε θα πάρεις ποτέ διαφορετική ip

ωραιος... ;-) αυτο έκανα και εγω.αυτην έβαζα αλλα δεν μου δουλευε.τελικα ήθελε μια επανακινηση το συστημα :D ευχαριστω παντως...

Δημοσ.

τωρα εχω ενα αλλο πορβλημα παλι...λοιπον ήθελα να ανοιξω την θύρα 8000,για να χρησιμοποιήσω το winamp και έναν server της shoutcast,για να φτιάξω τον δικο μου ράδιο.όταν πήγαινα να συνδεθώ παλία,μου έλεγε οτι η θυρα 8000 χρησιμοποιείται απο άλλο πρόγραμμα....το έφτιαξα αυτο.και τώρα με βγάζει και στο site της shoutcast.άλλα όταν πατάω να ακούσω,για να δω αν παίζει κανονικά,δεν ακούω τιποτα.και ο server μου βγάζει συνέχεια διάφορα:

<12/17/10@22:32:01> [dest: 205.188.202.172] starting stream (UID: 16)[L: 1]{A: ultravox metadata puller}(P: 0)

<12/17/10@22:32:07> [dest: 205.188.202.172] connection closed (6 seconds) (UID: 16)[L: 0]{Bytes: 155648}(P: 0)

<12/17/10@22:32:22> [dest: 205.188.202.174] starting stream (UID: 17)[L: 1]{A: ultravox metadata puller}(P: 0)

<12/17/10@22:32:26> [dest: 205.188.202.174] connection closed (4 seconds) (UID: 17)[L: 0]{Bytes: 90112}(P: 0)

<12/17/10@22:32:53> [dest: 205.188.202.172] starting stream (UID: 18)[L: 1]{A: ultravox metadata puller}(P: 0)

<12/17/10@22:32:53> [dest: 205.188.202.172] connection closed (0 seconds) (UID: 18)[L: 0]{Bytes: 16384}(P: 0)

μήπως δεν μπορώ να με ακούσω,γιατι εγώ εκπέμπω κιολασ ενώ οι υπόλοιποι με ακουνε κανονικα? :o

ή γενικά δεν με ακουν???

Δημοσ.

αν θυμάμαι καλά,είχα διαβάσει εδώ ότι μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα ο dhcp σε καρφωτή ip

αλλά για να το λες εσύ κάτι περισσότερο θα ξέρεις. :rolleyes:

το εχω ακουσει αλλα ποτε δεν ειχα προβλημα σε απειρα ρουτερ ουτε με Port forward ουτε με τιποτα.στην ουσια ο dhcp μενει για καποιον που θελει dhcp.δεν μπορεις ο αλλος πχ να ερθει με το κινητο και να του πεις δωσε καρφωτα ip

ωραιος... ;-) αυτο έκανα και εγω.αυτην έβαζα αλλα δεν μου δουλευε.τελικα ήθελε μια επανακινηση το συστημα :D ευχαριστω παντως...

kanonika μετα το Port forward δεν θελει τιποτα.κανονικα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...