Προς το περιεχόμενο

γνωμη σας για αναβαθμιση gaming pc

panagiwths1987

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους.θα ηθελα πριν θεσω το θεμα που θελω να κουβεντιασουμε να κανω μια παρακλιση: να μην γινει το θεμα αιτια αντιπαραθεσης μεταξυ υποστηρικτων της intel και της amd , καθως επισης και της nvidia και τςη ati .

Eχω το εξης συστημα: core2duo E8400 3.00GHZ , PALIT RADEON 4850 512MB , MOBO ASUS P5QL-E , KINGSTON RAM 3GB DDR2 800mhz HYPERX , 2 σκληρους seagate 500GB και 1TB (SYSTEM και STORAGE αντιστοιχα) οθονη LG L204WS 20'' . ο υπολογιστης χρησιμοποιειται για παιχνιδια απαιτητικα οπως call of duty , crysis κλπ....εχω σκεφτει να αλλαξω κατηγορια και να βαλω τον καινουριο επεξεργαστη amd six core sta 3.3GHZ ( 1100T )

και επισης επειδη δεν ειχα ποτε nvidia καρτα παρα μονο ΑΤΙ (εχω αλλαξει 4 ΑΤΙ καρτες εως σημερα με ολα τα pc που ειχα) να προτιμησω μια nvidia . μονο μου κολλημα με αυτες τις καρτες ειναι το υψηλο τους κοστος (ισχυει σε αυτην την περιπτωη κατα τη γνωμη σας το ''οτι πληρωνεις παιρνεις'' ? ) θα ηθελα την αποψη σας . τωρα αν μου πειτε οτι το συστημα μου ειναι καλο ακομα και σημερα ακομα καλυτερο για μενα απο την αποψη οτι δεν θα ξοδεψω χρηματα....δεν εχω και πολλα αλλωστε...σας ευχαριστω

Δημοσ.

Κοιτά για μένα πρέπει να αρχίσεις πρώτα πρώτα από την οθόνη .Πες μας και ποσά διαθέτεις θέλεις να το αλλάξει όλο το σύστημα αν οχι τι θα κρατήσεις;

Δημοσ.

οταν λες να αρχισω απο την οθονη εννοεις να την αντικαταστησω? περιπου μεχρι 800 ευρω μπορω να διαθεσω . και πολλα λεω μαλλον . αλλα καπου εκει μπορω . ξεχασα να αναφερω το τροφοδοτικο ειναι trust 570W . τα κομματια που θα κρατησω (ετσι λεω τουλαχιστο , θα ηθελα να μου πειτε αν πρεπει να αντικαταστησω κατι περαιτερω) ειναι οι 2 σκληροι , η οθονη , mouse keyboard , κουτι ( heroichi 6A19 )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...