Nik0s Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπερα παιδια, εχω ενα turbo-x Netbook που αγορασα απο το πλαιδιο και απο xp του εβαλα Windows 7 Δεν μπορω να βρω πουθενα ομως drivers gia την καρτα ηχου. μπορειτε να βοηθησετε ευχαριστω. NB TURBO-X MININOTE II BLACK 6 cell w7 Σορρυ ξεχασα πριν να σας το αναφερω απο την ζαλη μου.... Αληθεια βρε παιδια δεν υπαρχει καποιο προγραμμα που να ανιχνευει το υλικο μου και αυτοματα να μου κατεβαζει και να εγκαθιστει τους drivers?
AiWaaa Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπερα παιδια, εχω ενα turbo-x Netbook που αγορασα απο το πλαιδιο και απο xp του εβαλα Windows 7 Δεν μπορω να βρω πουθενα ομως drivers gia την καρτα ηχου. μπορειτε να βοηθησετε ευχαριστω. NB TURBO-X MININOTE II BLACK 6 cell w7 Σορρυ ξεχασα πριν να σας το αναφερω απο την ζαλη μου.... Αληθεια βρε παιδια δεν υπαρχει καποιο προγραμμα που να ανιχνευει το υλικο μου και αυτοματα να μου κατεβαζει και να εγκαθιστει τους drivers? Υπάρχουν τέτοια προγράμματα.. Αλλα τα πιο πολλά είναι τριαλ.. Στείλε μου πμ να σου στείλω λινκ.
N0tisOO7 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Αληθεια βρε παιδια δεν υπαρχει καποιο προγραμμα που να ανιχνευει το υλικο μου και αυτοματα να μου κατεβαζει και να εγκαθιστει τους drivers? Υπάρχει το DriverΜax. Το μόνο που χρειάζεται είναι να δημιουργήσεις έναν δωρεάν λογαριασμό. Κατέβασε το από εδώ.
Nik0s Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Υπάρχει το DriverΜax. Το μόνο που χρειάζεται είναι να δημιουργήσεις έναν δωρεάν λογαριασμό. Κατέβασε το από εδώ. κανει δουλεια φιλε? βρισκει τοςυ σωστοςυ οδηγους συσκευων? freeware δηλαδη ε?
N0tisOO7 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 κανει δουλεια φιλε? βρισκει τοςυ σωστοςυ οδηγους συσκευων? freeware δηλαδη ε? Ναι. Είναι πολύ καλό και γι' αυτό στο συνιστώ. Βρίσκει τα πάντα, δοκίμασε το. Προσωπικά είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη χρήση του. Είναι κάτι σαν Windows Update αλλά για drivers.
Nik0s Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Ναι αλλα φανταζομαι οτι πρεπει να το αγορασω εκτος και να φηνει να κατεβουν drivers σε δοκιμαστικη εκδοση.
lexmark Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Πρέπει να αγοράσει το PRO για να σε αφήσει να κατεβάσεις παραπάνω των 2 drivers την ημέρα, από ότι φαίνεται. Το πρωί το δοκίμαζα!
Nik0s Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δεν μαρεσε καθολου το ειδα. Το UpdateMyDrivers μαλλον θα αγορασω.
lexmark Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Κάνει αυτό που ζητάς Νίκο; Δηλαδή να βρίσκει τους drivers μετά από φορματ και όχι απλά να κάνει update τους ήδη υπάρχοντες; Επίσης κατέβασε και να έχεις από κοντά το double driver. Στην νέα του έκδοση σου επιτρέπει να πάρεις backup τους drivers και από άλλο σύστημα, offline. Ξέρεις, για την επόμενη φορά.
Nik0s Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Πeριπλοκο δεν μου αρεσε μονο για update το δοκιμασα αλλα δνε μαρεσε καθολου.
N0tisOO7 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Μη δίνεις λεφτά για κανένα πρόγραμμα. 2 drivers ανά ημέρα με την δωρεάν εφαρμογή. Δεν θα σου πρότεινα εμπορικές από την αρχή, εκτός αν άξιζε καμία. Το DriverMax προτείνεται από πολλά περιοδικά υπολογιστών και από το cnet.com.
mourgolukos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Φίλε μου μπορείς απλά να πάς στο πλαίσιο και να τους ζητήσεις ένα σιντί με τους οδηγούς του. Επίσης αν είσαι τυχερός και ψαχτείς με το μοντέλο σου μπορεί να τους βρεις και στο site της Clevo
SPANK Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Για δοκίμασε αυτο εδω το link φίλε μου Drivers έχει ενα πακετάκι με drivers και πρέπει να είναι για το netbook σου. Δοκίμασε και πες μας
Nik0s Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Το πηρα απο το πλαισιο τελικα, ευχριστω πολυ.
kanesaxo Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Επειδη εχω το ιδιο με σενα, απεγκατεστησα για διαφορους λογους το bluetooth και ξαναπερασα τους οδηγους...Αλλά δεν δουλέυει. Μηπως σου τυχε κατι παρομοιο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.