rouli Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 καλησπερα! παρακαλω οποιος γνωριζει και μπορεί να με βοηθήσει σχετικά με το convert x 4. ενώ είμαι στη διαδικασία μετατροπής κάποιας ταινίας που έχω επιλέξει,μου σβήνει τον υπολογιστή! κάνω εγώ κάτι λάθος. σημειωτέον,το έχω ξαναχρησιμοποιήσει στο παρελθόν και το δούλευα μια χαρά. φταίει η έκδοση?έχω ακούσει τα καλύτερα γι αυτό το προγραμμα,μήπως να επιλέξω τελικά κάποιο αντίστοιχο?
micos000 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Αν σου σβήνει το pc κατά την διάρκεια της μετατροπής, ίσως είναι ώρα να κοιτάξεις τις θερμοκρασίες και ιδιαίτερα του επεξεργαστή. Αν σου σβήνει το Pc μετά την μετατροπή, δες μήπως έχεις επιλέξει από το μενού Εργασία το Τερματισμός λειτουργίας όταν τελειώσει.
rouli Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 επειδη δεν το κατεχω και πολύ,που το κοιτάω αυτό?και αν οντως ανεβάζει πολύ θερμοκρασία,τι πρέπει να κάνω? απλα να σου αναφέρω ότι τον υπολογιστή τον αφήνω πολλές φορές ανοιχτό για μέρες.λες να παίζει ρόλο? ευχαριστώ πραγματικά για τη βοήθεια!
jakegate7 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 μπορείς να βάλεις το hwmonitor για να βλέπεις τις θερμοκρασίες στον υπολογιστή σου
micos000 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Αν αφήνεις το Pc ανοιχτό δεν σημαίνει τίποτα. Εκεί ο επεξεργαστής και η κάρτα γραφικών δεν κάνει κάτι, ακόμα κι αν κατεβάζεις διάφορα. Η μετατροπή ταινιών είναι άλλη υπόθεση. Εκεί η cpu δουλεύει 100% για αρκετή ώρα. Βάλε ένα πρόγραμμα παρακολούθησης θερμοκρασίας της cpu (π.χ. αυτό που λέει ο jake) και βάλε να κάνει μετατροπή. Παρακολούθα πως πάει η θερμοκρασία και αν ξεπερνάει τους 70 βαθμούς.
rouli Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE PROCESSOR 5200+2.7GHz. ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΟΙΓΩ ΠΑΕΙ ΣΤΟΥΣ 31(ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΥΠΟΔΕΙΞΑΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ). ΟΤΑΝ ΔΟΥΛΕΥΩ,ΠΑΕΙ ΣΤΟΥΣ 38.ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΑΛΙ ΜΟΥ ΣΒΗΝΕΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΩ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ.ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ! ΛΕΤΕ ΝΑ ΦΥΣΗΞΩ ΜΕ ΑΕΡΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ ΣΚΟΝΗ?4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΩ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΠΟΤΕ! ΝΤΡΟΠΗ Ε?
micos000 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Η θερμοκρασία που λες είναι του συστήματος ή του επεξεργαστή; Λίγο μου φαίνεται να είναι στους 38 όταν κάνει μετατροπή και οι athlon δεν φημίζονται για τον "ψυχρό" χαρακτήρα τους εκτός αν έβαλες κανένα καλό σύστημα ψύξης. Όταν κλείσει, πάτα να ανοίξει αμέσως, πάτα delete να μπεις στο bios (ή ότι άλλο πλήκτρο θέλει) και πήγαινε στην καρτέλα που έχει για Overclocking της cpu και λέει τις θερμοκρασίες. Δες τι λέει κι εκεί. Καλύτερα μπες πρώτα στο bios να βρεις που είναι αυτά τα στοιχεία ώστα να τα βρεις αμέσως στην επανεκκίνηση. Αν κι εκεί είναι χαμηλά η θερμοκρασία τότε κάτι άλλο φταίει, ίσως οι μνήμες σου. Εκτός κι αν έχεις κάνει κανένα overclocking, οπότε γύρνα τι ρυθμίσεις στο default.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.