giorgos1966 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 βρε παιδια εχω εγκαταστησει το Media Player Classic.οταν το ανοιγω μου το βγαζει σε ολοκληρη την οθονη του λαπτοπ μου.και σμικρυνση να του κανω οταν το ξανανοιγω αλλη στιγμη παλι τα ιδια!!υπαρχει καποια ρυθμιση;ωστε να βγαινει σε μικρο εικονιδιο;
micos000 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Έχει μια επιλογή στο μενού View->Options->Playback->Fullscreen->Launch filew in Fullscreen. Να μην είναι επιλεγμένο. Εκτός αν εννοείς ότι φορτώνεις μια ταινία mkv (π.χ. 1080p) και σου γεμίζει την οθόνη. Αυτό είναι φυσιολογικό γιατί το πρόγραμμα προσπαθεί να "πιάσει" την ανάλυση της ταινίας που είναι 1920χ1080. Αν ανοίξεις μια ταινία με μέγεθος 320χ180 θα βγαίνει πολύ μικρό το παράθυρο. Αν συμβαίνει αυτό και δεν το θέλεις μπορείς από το Options->Playback να επιλέξεις σαν Zoom=AutoFit
giorgos1966 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Έχει μια επιλογή στο μενού View->Options->Playback->Fullscreen->Launch filew in Fullscreen. Να μην είναι επιλεγμένο. Εκτός αν εννοείς ότι φορτώνεις μια ταινία mkv (π.χ. 1080p) και σου γεμίζει την οθόνη. Αυτό είναι φυσιολογικό γιατί το πρόγραμμα προσπαθεί να "πιάσει" την ανάλυση της ταινίας που είναι 1920χ1080. Αν ανοίξεις μια ταινία με μέγεθος 320χ180 θα βγαίνει πολύ μικρό το παράθυρο. Αν συμβαίνει αυτό και δεν το θέλεις μπορείς από το Options->Playback να επιλέξεις σαν Zoom=AutoFit Σε ευχαριστω,ηταν η δευτερη επιλογη που μου προτεινες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.