therock Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Εχω ηδη ξεκινησει το στησιμο. Αυριο που θα μου ρθει και το τροφοδοτικο θα κανω το πρωτο βοοτ, και βλεπουμε αν εχουμε προβλημα. Ευχαριστω guys.
probe Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Όταν αγοράζεις κάτι καλό είναι πριν το χρησιμοποιήσεις να προηγείται πάντα ένας οπτικός έλεγχος για να βλέπεις αν υπάρχει κάποιο ελάτωμμα ή σημάδια χρήσης ώστε να μην μπαίνεις σε τέτοιου είδους διλήμματα. Να είσαι σίγουρος ότι αν τυχόν δεν δούλευε που θα μπορούσε να οφείλεται και σε οποιοδήποτε άλλο λόγο πέραν της γρατζουνιάς όταν την επιστρέψεις αυτοί το πρώτο που θα κάνουν είναι να στο επισημάνουν προσπαθώντας να σε βγάλουν υπαίτιο, όχι ότι τρέχει τίποτε, αλλά πιθανόν να τα ακούσεις και να μην ξέρεις κι όλας αν όντως φταις εσύ ή όχι.
therock Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Σημερα μου ηρθε το τροφοδοτικο και τα συνεδεσα ολα και εκανα το πρωτο boot. Μπηκα κανονικα BIOS, ετρεξα και το windows installation, και μετα το "windows is loading files" το κλεισα. Οποτε φαινομενικα ειναι ολα οκ. Μου απαντησαν και απο το tech'n'easy οτι δεχονται να την επιστρεψω και να την αντικαταστησουν με καινουρια, αλλα αφου βλεπω οτι δουλευει δεν θελω να μπω σε περαιτερω ταλαιπωρια. Θα χρειαστω 2 πηγαινε-ελα 1 βδομαδα κατ'ελαχιστο αναμονη, και 1 μερα ολοκληρη να ξανασυναρμολογ. Οποτε το αφηνω, τι λετε?
zanzavar Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Φαινομενικά μπορεί να είναι όλα ΟΚ αλλά καλό θα είναι να το στήσεις κανονικά (με drivers). Γνώμη μου φυσικά χωρίς κάποια ιδιαίτερη βαρύτητα. Ίσως σου βγάλει πρόβλημα κάποιο υποσύστημα που θα το δεις όταν τελειώσεις την εγκατάσταση και λειτουργίσει το PC.
therock Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 · Κρυμμένο από parsifal, 20 Δεκεμβρίου 2010 - Κατ' αίτημα του ιδίου Κρυμμένο από parsifal, 20 Δεκεμβρίου 2010 - Κατ' αίτημα του ιδίου Ωπ λαθος πως κανεις delete message?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.