Προς το περιεχόμενο

Γρατσουνιες στο πισω μερος της Μητρικης

therock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ηδη ξεκινησει το στησιμο. Αυριο που θα μου ρθει και το τροφοδοτικο θα κανω το πρωτο βοοτ, και βλεπουμε αν εχουμε προβλημα. Ευχαριστω guys.

Δημοσ.

Όταν αγοράζεις κάτι καλό είναι πριν το χρησιμοποιήσεις να προηγείται πάντα ένας οπτικός έλεγχος

για να βλέπεις αν υπάρχει κάποιο ελάτωμμα ή σημάδια χρήσης ώστε να μην μπαίνεις σε τέτοιου

είδους διλήμματα. Να είσαι σίγουρος ότι αν τυχόν δεν δούλευε που θα μπορούσε να οφείλεται και σε οποιοδήποτε

άλλο λόγο πέραν της γρατζουνιάς όταν την επιστρέψεις αυτοί το πρώτο που θα κάνουν είναι να στο επισημάνουν προσπαθώντας να σε βγάλουν

υπαίτιο, όχι ότι τρέχει τίποτε, αλλά πιθανόν να τα ακούσεις και να μην ξέρεις κι όλας αν όντως φταις εσύ ή όχι.

Δημοσ.

Σημερα μου ηρθε το τροφοδοτικο και τα συνεδεσα ολα και εκανα το πρωτο boot. Μπηκα κανονικα BIOS, ετρεξα και το windows installation, και μετα το "windows is loading files" το κλεισα. Οποτε φαινομενικα ειναι ολα οκ.

Μου απαντησαν και απο το tech'n'easy οτι δεχονται να την επιστρεψω και να την αντικαταστησουν με καινουρια, αλλα αφου βλεπω οτι δουλευει δεν θελω να μπω σε περαιτερω ταλαιπωρια. Θα χρειαστω 2 πηγαινε-ελα 1 βδομαδα κατ'ελαχιστο αναμονη, και 1 μερα ολοκληρη να ξανασυναρμολογ. Οποτε το αφηνω, τι λετε?

Δημοσ.

Φαινομενικά μπορεί να είναι όλα ΟΚ αλλά καλό θα είναι να το στήσεις κανονικά (με drivers). Γνώμη μου φυσικά χωρίς κάποια ιδιαίτερη βαρύτητα. Ίσως σου βγάλει πρόβλημα κάποιο υποσύστημα που θα το δεις όταν τελειώσεις την εγκατάσταση και λειτουργίσει το PC.

Δημοσ. · Κρυμμένο από parsifal, 20 Δεκεμβρίου 2010 - Κατ' αίτημα του ιδίου
Κρυμμένο από parsifal, 20 Δεκεμβρίου 2010 - Κατ' αίτημα του ιδίου

Ωπ λαθος πως κανεις delete message?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...