therock Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Εγκαθιστουσα σημερα την ψυκτρα της νεας μου μητρικης, και οπως την γυρναω αναποδα να βαλω την βαση του Bracket, παρατηρω καποιες γρατσουνιες που διεσχιζαν καποια κυκλωματα. Δεν εχω εμπειρια να πω αν ειναι βαθιες η οχι και κατα ποσο θα μπορουσαν αν επηρεασουν με καποιο τροπο την λειτουργια του συστηματος. Τραβηξα δυο φωτογραφιρες απο το κινητο, μπας και μπορειτε εσεις να πειτε κατι. Αμα ειναι κα ιεχουμε προβλημα να κανω κινηση να την γυρισω πριν ξεκινησω να κουμπωνω ψυκτρες και να εγκαθιστω. Αν δεν βλεπετε τις γρατσουνιες λογο ποιοτητας εικονας, πειτε μου να τις σημειωσω με κοκκινα βελακια. Ευχαριστω.
Tompgr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Φανταζομαι οι γρατζουνιες αυτες εγιναν απ το bracket σωστα? (δηλαδη δεν υπηρχαν απο πριν) Να εχεις υποψην σου οτι το bracket δεν πρεπει να ακουμπα την μητρικη γιατι ειναι μεταλικο και θα βραχυκυκλωσει το mobo.
therock Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Οχι δεν εγιναν απο το bracket, τις ειδα με το που πηγα να ξεκινησω να το βαζω! Υπηρχαν δλδ. Και επισης συνειδητοποιησα οτι δεν θυμαμαι να ξεκολλησα καποιο αυτοκολλητο οταν ανοιξα το χαρτοκουτο, και τωρα που κοιταξα ειδα οτι ειχε ενα ξεκολλημενο. Εγω τα αυτοκολλητα τα κοβω με ψαλιδακι, οποτε πρεπει να ηταν παραβιασμενο. Παιζει ρε παιδια να μου δωσαν μεταχειρισμενη? Συμβαινουν τετοια πραγματα? Αν και οταν την παρελαβαν (δεν ηταν αμεσα διαθεσιμη) με ενημερωσαν και τους ρωτησα τι revision ειναι (Το γραφει εξω στο κουτι) αλλα λεω μπας και ανοιξω ο υπαλληλος το κουτι και το ψαχνε στην πλακετα, και εκανε αυτος τις γρατσουνιες. Δεν ξερω τι να πω. Και πισω να την παω πρεπει να περιμενω αλλη μια βδομαδα να ρθει καινουρια, και ποιος μου εγγυαται οτι αυτη δεν θα χει γρατσουνιες και παλι απο την αρχη? Θα εχω κανα προβλημα? Η να ξεκιναω να στηνω, να τελιωνουμε?
Tompgr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Ενοειτε οτι θα την πας πισω Πλαισιο να φανταστω? Συμβαινουν τετοια πραγματα? και πολυ χειροτερα
panos2171 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Η eshop??? Και γω προχθες πηρα μια μητρικη απο κει και δεν ηταν ουτε το κουτι σφραγισμενο ουτε η ζελατινα της μητρικης,την τσακαρα ομως και ηταν ΟΚ. Η δικια σου ομως αφου οπως λες ειχε γρατζουνιες τοτε πανε την πισω.
therock Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Οχι κανενα απο τα 2. Απο tech n' easy ειναι. Πω ρε φιλε, τωρα πρεπει να ξανατρεξω Αργυρουπολη, να την αφησω να περιμενω καμμια βδομαδα να ρθει καινουρια, και μετα να ξαναπαω Αργυρουπολη να την παρω? ελεος! Δεν μπορω να βεβαιωθω αν θα χει προβληματα η οχι να γλιτωσω ολη αυτην την ταλαιπωρια?
phanispal Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Χωρίς να τη δοκιμάσεις; Δε νομίζω. Αν έχει πάντως, πες τους ότι θες να τους τη στείλεις και να πληρώσουν εκείνοι τα μεταφορικά :Ρ
karmen1983 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 therock το θέμα είναι ότι έδωσες λεφτά ζεστά και πήρες γρατζουνισμένη. Αν δεν συνδέσεις να δεις αν δουλεύει δεν μπορείς να σιγουρευτείς. Αλλά εγώ σου λέω ότι θα δουλέψει γιατί να μην την αλλάξεις, με την όποια ταλαιπωρία και να πάρεις καινούριο προϊόν με τα ζεστά λεφτουδάκια που έδωσες; Και αν δεν δουλέψει και δουν πάνω πάστες κλπ και σου πουν μα εσύ τη γρατζούνισες; Πρόταση λοιπόν άστην όπως είναι, πάρε τους τηλ κάνε επιστροφή και πάρε νέα. edit: βάλε σε σποιλερ plz τη φώτο να ανοίγει πιο εύκολα το θέμα σου.
probe Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Ως καινούργια στη τιμή της καινούργιας την αγόρασες - καινούργια να πάρεις. Γιατί να κρατήσεις μεταχειρισμένο και με ελλάτωμα άσχετα αν δεν επηρεάζει τη λειτουργία του. Στο κάτω κάτω τα μεταχειρισμένα ή με μικρά ελαττώματα πρέπει να πουλιούνται φτηνότερα από τα καταστήματα και εννοείται να είναι εις γνώση σου τι παίρνεις.
therock Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δεν ξερουμε αν σιγουρα ειναι μεταχειρισμενη. Απλως απο το αυτκολλητο εγω αρχισα να συμπερανω. Παντως δεν ειδα καν σκισμενο σακουλακι μεσα αλλα ποιος ξερει. Κατσε παιρνω τωρα και τους ρωταω.
Tompgr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Καλο ειναι να μην αγοραζουμε ανοιγμενα κουτια ή να ζηταμε να δουμε το προιον επιτοπου. Κι εγω επαρχια μενω και ξερω τι παλουκι ειναι η επιστροφη ελατοματικου(oftopic: 6 φορες εχω στειλει to nokia μου στη nokia και στο πλαισιο και με δουλευουν )
alexaspi Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 εσυ πανε πισο την καρτα γιατι αν εχει προβλημα και το δεις αργοτερα αντε να πεις πως δεν το εκανες εσυ. μη χασεισ τα λεφτα για την ταλεπορια. σε καταλαβενω γιατι περασα πολυ ποιο δυσκολα. to pc ειχε προβλημα με τροφοδοσια και μεχρι να τον καταλαβουν οι τεχνικοι πιγενα-ερχομουν αλεξ/πολη σερρες 1 φορα τον μηνα. 8 φορες το εκανα αυτο. τεσπα. απο εμενα καλο ειναι να την πας πισο οσο το γρηγοροτερο.
therock Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Βασικα για να μην τα λεω και οπως με βολευει ισως να το εκανα και εγω. Επειδη μολις σκεφτηκα αυτα τα χρυσα βιδακια που εχει η θηκε στα οποια κουμπωνει η μητρικη, και λεω μηπως οταν δοκιμασα να την τοποθετησω για να δω την χωροθετηση της μηπως συρθηκε λιγο και τριφτηκε στα βιδακια αυτα και ειμαι εγω ο υπαιτιος. Παντως το οτι το αυτοκολλητο ηταν ανοιγμενο ισως και αυτο να εξηγειται με το οτι το ανοιξαν για να κοιταξουν για το revision. Δεν ξερω ποιος τελικα φταιει. Αν την παω καπου εδω κοντα σε κανα μαγαζι της γειτονιας θα ειναι κανεις σε θεση να μου πει αν αυτο μπορει να προκαλει προβλημα η οχι? Τα κυκλωματα ειναι ενεργα και απο τις 2 μερες της μητρικης?
Moderators matrixxx Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Βασικα για να μην τα λεω και οπως με βολευει ισως να το εκανα και εγω. Επειδη μολις σκεφτηκα αυτα τα χρυσα βιδακια που εχει η θηκε στα οποια κουμπωνει η μητρικη, και λεω μηπως οταν δοκιμασα να την τοποθετησω για να δω την χωροθετηση της μηπως συρθηκε λιγο και τριφτηκε στα βιδακια αυτα και ειμαι εγω ο υπαιτιος. Παντως το οτι το αυτοκολλητο ηταν ανοιγμενο ισως και αυτο να εξηγειται με το οτι το ανοιξαν για να κοιταξουν για το revision. Δεν ξερω ποιος τελικα φταιει. Αν την παω καπου εδω κοντα σε κανα μαγαζι της γειτονιας θα ειναι κανεις σε θεση να μου πει αν αυτο μπορει να προκαλει προβλημα η οχι? Τα κυκλωματα ειναι ενεργα και απο τις 2 μερες της μητρικης? Φυσικα και ειναι ενεργα και δεν ειναι μονο 2 . Σε 2 επιφανιες ειναι αυτα που βλεπεις, οι μητρικες εχουν συνηθως 7-8 στρωσεις σαν σαντουιτς μεσα στην πλακετα. Εξαρταται ποσο βαθια ειναι η γρατζουνια. Οι φωτογραφιες σου ειναι απο κινητο, εχουν παρα πολυ θορυβο - δεν ειναι καλες για να φανει το μεγεθος της ζημιας, η δευτερη ειδικα ειναι και out of focus. Μην την πας πουθενα, μην την ταλαιπωρησεις αλλο. Βαλτην σε λειτουργια και θα φανει αν εγινε ζημια. Το λογικο ειναι οτι αν το εκανες εσυ, ειναι τελειως επιφανειακή η γρατζουνια και δεν εχει συμβει κατι, δεν εχουν κοπει οι πιστες χαλκου. (Εκτος αν ασκουσες σημαντικη δυναμη προς τα κατω κατα την μετακινηση της.)
liopyr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Μόνταρέ την να δεις αν έχει πρόβλημα (πέντε λεπτά υπόθεση είναι), αν δεν έχει, δε πρόκειται να αποκτήσει. Νταξ, καταλαβαίνω την τσαντίλα που μπορεί να σου δημιουργήσει η υποψία πως κάτι που αγόρασες δεν είναι καινούριο, αλλά από την άλλη να τραβήξεις τέτοια ταλαιπωρία για κάτι που πιθανότατα μόλις δουλέψει θα το ξεχάσεις για πάντα, το βρίσκω τραβηγμένο από τα μαλλιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.